Chwalipiętnik ;P
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Chwalipiętnik ;P
Ivcia, Magamaga , bardzo dziękujemy. Teraz prosto z podrozy wpadlam w wir zalatwian rzeczy zawodowych , i niestety rowniez mniej fajnych szczurkowych , ale jak tylko sie pozbieram wszystko ladnie obfoce i omówię.
Ja również gratuluje 

Ja też, ja teżAkka pisze:Ja również gratuluje

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Ha! Właśnie dwie minutki temu dostałam 5! 

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Kupiłam sobie buty!
Wiecie, jak trudno dostać czarne, bez obcasów, z okrągłym czubkiem, matowe i bez udziwnień typu: klamra, paseczek, kwiatuszek z perełkami? Masakra. Oblazłam cały targ i tylko jedne były...
Bo glanów mam już po uszy...

Wiecie, jak trudno dostać czarne, bez obcasów, z okrągłym czubkiem, matowe i bez udziwnień typu: klamra, paseczek, kwiatuszek z perełkami? Masakra. Oblazłam cały targ i tylko jedne były...
Bo glanów mam już po uszy...
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
No, ja jak zwykle sześćset lat za modą... 

W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
wcale nie, ja też mam ten problem i nigdy nie udaje mi się go rozwiązać:(
zawsze kończy się na jakichś sportowych...kurczę jak ja bym chciała mieć właśnie takie proste eleganckie buty...
bo do płaszcza średnio mi białe adidasy pasują...
zawsze kończy się na jakichś sportowych...kurczę jak ja bym chciała mieć właśnie takie proste eleganckie buty...
bo do płaszcza średnio mi białe adidasy pasują...
...czyż nie dobija się koni...?
ale się pochwaliłam:D:D:D jak w tytule:D to żeby nie było, że nie na temat pochwalę się i ja:
Mu z Enigma po 2 tygodniach bezskutecznych łączeń spia wreszcie razem w szufladzie z moimi skarpetami
zaznaczę, że czystymi
Mu z Enigma po 2 tygodniach bezskutecznych łączeń spia wreszcie razem w szufladzie z moimi skarpetami

zaznaczę, że czystymi

...czyż nie dobija się koni...?
No właśnie O.O ? Chociaż niektórzy rzeczywiście się z tego cieszą -.-
Ja dostałam z biologi 5
, ee i plusa z informatyki 
Ja dostałam z biologi 5

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
biologii
a ja pobiłam swój osobisty rekord. wracałam do domu autobusem godzinę. równo

a ja pobiłam swój osobisty rekord. wracałam do domu autobusem godzinę. równo

I TAK UMRZESZ.
aaa! zapomniałam się pochwalić
.
dostałam z matmy 1
. Uważam to z a spore osiagnięcie, gdyż większość miała 1!, gdyż nie mieli NIC dobrze zrobione. a ja miałam chociaż trochę.
nie ma to jak proste zadanka za karę

dostałam z matmy 1

nie ma to jak proste zadanka za karę

I TAK UMRZESZ.