Ja teeeeeeeeeeeż! : Ddostałam 2 z biologiiii x D
Dobrze ze było na abcd, bo strzelałem w większości..XDDDDD
Moderator: Junior Moderator

Ja teeeeeeeeeeeż! : Ddostałam 2 z biologiiii x D

i wgl ! MASAKRAAAA ! ale i tak chyba nie poprawiam bo mia się nie chce xd. w końcu to pierwszy semestr pierwszej klasy (w gim.) co ja się tam będe wysilać xdd.
 i wgl ! MASAKRAAAA ! ale i tak chyba nie poprawiam bo mia się nie chce xd. w końcu to pierwszy semestr pierwszej klasy (w gim.) co ja się tam będe wysilać xdd.  
Też tam się zawsze cieszyłam z dwói, bo debil jestem do kwadratu w tej dziedzinie i nijak pojąć nie mogłam, o co też się mnie tam pytają. Uczyłam się na pamięć. Miałam ważniejsze sprawy na głowie - polski dla przykładu.dostałam 2 z biologiiii x D

?
 ?

jakieś tego plusy są
  jakieś tego plusy są   

Anatomia, genetyka, choroby
 Anatomia, genetyka, choroby   
   <33
  <33

ehhh... mam nadzieję że napisze przynajmniej na 3
  ehhh... mam nadzieję że napisze przynajmniej na 3   oby... trza kuć
  oby... trza kuć   

. potem się robi niefajna, za dużo wyjątków.
 . potem się robi niefajna, za dużo wyjątków.

. Dyrektor wywoływał najlepsze osoby, pani wcześniej mówiła kto będzie szedł na środek. Ja miałam nie iść, bynajmniej nic mi o tym nikt nie mówił.
 . Dyrektor wywoływał najlepsze osoby, pani wcześniej mówiła kto będzie szedł na środek. Ja miałam nie iść, bynajmniej nic mi o tym nikt nie mówił. a tu dyrektor 2. raz, Wiktoria K. a ja tak się patrzę na niego siedząc a wszyscy: no idź!
 a tu dyrektor 2. raz, Wiktoria K. a ja tak się patrzę na niego siedząc a wszyscy: no idź!  

Zastanawia mnie to Twoje stwierdzenie "ciekawi ludzie"Landrynka pisze:ale za to chemicy są.... ciekawymi ludźmi

. ogólnie uwielbiam^^.
 . ogólnie uwielbiam^^.