Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
Trzymaj sie Oleczko..
Mimo, że trudna to na pewno będzie właściwa, jeżeli maluszek już się meczy. Pamiętam jak musiałam uśpić Bazyla i Pupę. To było coś strasznego. Poryczałam sie przy doktorze i on za nic nie wiedział czego ja chcę. No i dobrze że miałam mamę i za drugim razem koleżankę i one powiedziały o co chodzi. Warto wziąć kogoś ze sobą, jeżeli już podejmiesz tą niezwykle trudną decyzję.
A na dzień dzisiejszy.. trzymaj sie Oleczko i niech trzyma się Umka..niech nie zabraknie Wam sił.
Mimo, że trudna to na pewno będzie właściwa, jeżeli maluszek już się meczy. Pamiętam jak musiałam uśpić Bazyla i Pupę. To było coś strasznego. Poryczałam sie przy doktorze i on za nic nie wiedział czego ja chcę. No i dobrze że miałam mamę i za drugim razem koleżankę i one powiedziały o co chodzi. Warto wziąć kogoś ze sobą, jeżeli już podejmiesz tą niezwykle trudną decyzję.
A na dzień dzisiejszy.. trzymaj sie Oleczko i niech trzyma się Umka..niech nie zabraknie Wam sił.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
A ja się właśnie dowiedziałam, że moja koleżanka zginęła...
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Oleczko trzymaj się ciepło...
LaCoka strasznie mi przykro, takie wieści są okrutne :/
LaCoka strasznie mi przykro, takie wieści są okrutne :/
Jakiś ... (aż nie potrafię nawet znaleźć określenia, które nie byłoby wulgaryzmem) nie zauważył jej na pasach... ;(
Dzięki Akka ;*
Dzięki Akka ;*
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
- susurrement
chcę już być w domu, z moimi zwierzakami.. jestem okrutnie zmęczona psychicznie, dobiły mnie dzisiaj realia..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Nienawidzę poniedziałków.
A Fara przegięła. Jestem tak na nią wściekła, że...
Chwilami mam ochotę złoić jej skórę!
Rozwydrzony bachor.
A Fara przegięła. Jestem tak na nią wściekła, że...
Chwilami mam ochotę złoić jej skórę!
Rozwydrzony bachor.
nie tak dawno temu wyjazd na Wszystkich Świętych był jeszcze jedną okazją do spotkania się z mamą i wzniesienia wraz z nią toastu urodzinowego za moją siostrę...

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Charlie zabił szczura, Tupka
Zabił go podczas próby poznania ich ze sobą
Mam szczurka na sumieniu i nie wiem co robić 
Tu możecie przeczytać co się dokładnie stało: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 90#p620991
Dlaczego do tego doszło
Dlaczego
Nie wiem co mam robić, co myśleć... A osoba której szczur został zabity mnie nienawidzi... I się nie dziwię...
Jest mi tak strasznie źle

Tu możecie przeczytać co się dokładnie stało: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 90#p620991
Dlaczego do tego doszło

Jest mi tak strasznie źle

Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
U mnie wszystko się wali... Mój pies...najukochańszy chłopczyk ma raka na prostacie:( ... nie moze sikac,sika takimi malymi kloplami,albo sika krwią.... nie wiem jak bd dalej..nie moge pogodzic sie z tym , ze Jego niedlugo nie będzie. Jest dla mnie wszystkim...;(:(
Eliocik ciezko oddycha.. cały jest w porfirynie. Nie wiem co robic.. czy zostawic go w spokoju czy pomoc mu przejsc na druga strone.. Naprawde nie wiem... Tj Ogonek z ktorym jestem baaardzo zzyta, nie wyobrazam sobie co bedzie jak go zabraknie...

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Mój Haqmer miał kiedyś to świństwo. Został w trybie natychmiastowym wykastrowany i momentalnie wrócił do zdrowia. To było jak miał około trzy lata, teraz ma prawie 8 i jest najstarszym dogiem jakiego na oczy widziałam i przy tym w lepszej kondycji, niż niektóre 5 latki...Dizzy15 pisze:U mnie wszystko się wali... Mój pies...najukochańszy chłopczyk ma raka na prostacie:( ... nie moze sikac,sika takimi malymi kloplami,albo sika krwią.... nie wiem jak bd dalej..nie moge pogodzic sie z tym , ze Jego niedlugo nie będzie. Jest dla mnie wszystkim...;(:(
Stworzenie bezszczurowe.
Doła mam...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Moj też jest wykastrowany,ale nic nie pomogło,,,:( wrecz jest jeszcze gorzej.
i też ma 8 lat....i też jest w świetnej kondycji. gdyby nie ten rak... nie mam juz siły 

Ehh... nic kompletnie nic się nie ukłADA!
Nic mi nie wychodzi, mam złe oceny, rodzice nie zgadzają się na szczura, i jeszcze z domem kiepsko...
mówią że za drogo...
Nic mi nie wychodzi, mam złe oceny, rodzice nie zgadzają się na szczura, i jeszcze z domem kiepsko...

Cheedarek [*]
Niedawno wróciłam z pogrzebu bliskiej koleżanki ... to było straszne
Kiedy spuszczano trumnę do grobu jej mama zaczęła tak przeraźliwie płakać i krzyczeć "moje dziecko!"...
Żadne słowa nie są chyba w stanie opisać tego co teraz czuje ;/

Kiedy spuszczano trumnę do grobu jej mama zaczęła tak przeraźliwie płakać i krzyczeć "moje dziecko!"...
Żadne słowa nie są chyba w stanie opisać tego co teraz czuje ;/