Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Jutro czeka mnie moje pierwsze w życiu kolokwium.
Nie wiem czy słusznie, ale jestem przerażona.
Na dodatek nic mi się nie chce. Co za leń!
Na dodatek nic mi się nie chce. Co za leń!
NiesłusznieIvcia pisze:Jutro czeka mnie moje pierwsze w życiu kolokwium.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dopiero teraz widze, że nasi brzescy lekarze wcale nie są tacy źli.
Co z tego, że zawiozłyśmy ojca do 'wielkiego profesora' do Katowic. Zrobił dwa podstawowe badania przy przyjęciu na oddział i tyle. Po dwóch tygodniach bezsensownego leżenia w szpitalu wypuścili ojca nawet bez badania krwi.
W naszym szpitalu głupie usg ma co 2 dzień, badanie krwi codziennie. Leży od piątku a już wczoraj robili mu tomograf.
Gdyby nie to, że nasi lekarze nie mają takich możliwości jak ci w Katowicach to w życiu bym nie wydzwaniała do 'wielkiego profesora', który od dwóch dni nas tylko spławia.
W czwartek operacja. Jestem totalnie rozbita
Co z tego, że zawiozłyśmy ojca do 'wielkiego profesora' do Katowic. Zrobił dwa podstawowe badania przy przyjęciu na oddział i tyle. Po dwóch tygodniach bezsensownego leżenia w szpitalu wypuścili ojca nawet bez badania krwi.
W naszym szpitalu głupie usg ma co 2 dzień, badanie krwi codziennie. Leży od piątku a już wczoraj robili mu tomograf.
Gdyby nie to, że nasi lekarze nie mają takich możliwości jak ci w Katowicach to w życiu bym nie wydzwaniała do 'wielkiego profesora', który od dwóch dni nas tylko spławia.
W czwartek operacja. Jestem totalnie rozbita

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nio i się doigrałam. Znów nocka spędzona na wymiotowaniu.
O co chodzi?!...
O co chodzi?!...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
asmena: żeby nie twoja orientacja to bym ci powiedziała 
a tak to... grypa żołądkowa? zatrucie? przestałaś trawić i coś zalega? wypij kielona orzechówki.
wiecie co.... mamy łóżeczko któe można szybko przerobić na kołyskę - chowając kółka w płozy.
od paru dni korzystamy znów z wersji kołyskowej.
no i jak tak człowiek pokołysze, uśpi....
....to potem siada do kompa i kołysze mu się ekran monitoooraaaaaaaaa........

a tak to... grypa żołądkowa? zatrucie? przestałaś trawić i coś zalega? wypij kielona orzechówki.

wiecie co.... mamy łóżeczko któe można szybko przerobić na kołyskę - chowając kółka w płozy.
od paru dni korzystamy znów z wersji kołyskowej.
no i jak tak człowiek pokołysze, uśpi....
....to potem siada do kompa i kołysze mu się ekran monitoooraaaaaaaaa........
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, no tak to bywa, jak się przy kołysaniu dziecka orzechówkę pije 

I TAK UMRZESZ.
yss, bylebys tylko nie kołysała samej kołyski, jak mąż Ci dziecko z niej zabierze - tak też się zdarza
mam w poniedziałek kolokwium z matmy.. a podziedziałek został oficjalnie ogłoszony dniem wolnym.. nikt nie idzie na uczelnie, ja też nie idę.. =P

mam w poniedziałek kolokwium z matmy.. a podziedziałek został oficjalnie ogłoszony dniem wolnym.. nikt nie idzie na uczelnie, ja też nie idę.. =P
Super, po prostu super! Nie ma co :/
Nie. Z wolierą..
Najpierw się wróciła, bo łaskawie nie szło dostarczyć szybko, tylko któregoś tam listopada - podziękowałam. Wróciła woliera. Rozpakowałam dzisiaj - a tak z ciekawości. I co ? I nie ma śrubek [a pal je licho] ani jednej części.
Zgubiło się, źle zapakowana paczka - oczywiście.

Zgubiło się, źle zapakowana paczka - oczywiście.
matko... Kurier czy Poczta?
Jeśli kurier to jaki? Ale to jest straszne, że oni w ogóle nie uważają na przesyłki!
Jeśli kurier to jaki? Ale to jest straszne, że oni w ogóle nie uważają na przesyłki!
babli jaka to woliera?
na pewno da radę kupić śruby o tej średnicy, nie upadaj na duchu
na pewno da radę kupić śruby o tej średnicy, nie upadaj na duchu

Zwykła. Śrubki to tam wiesz, już kupiłam. Ale co z jednym bokiem :] ? Akurat ten z nóżkami!
bablis, taka 76x56x146?
odzyskam swoja po trupach. to sobie poskladasz
a reklamowac nie mozesz?
odzyskam swoja po trupach. to sobie poskladasz

a reklamowac nie mozesz?