Ucaluj dziewczynki i zdawaj relacje jak tam Twoje przekonywanie sie do nowych domowniczek

Moderator: Junior Moderator
Szczur zmienną i nieprzewidywalną istotą jest.
Rhenataco to to nie!, na pewno nieOo tak ,uważaj Deli z dwóch robi się sześc z sześciu 15...i to nawet jak są tej samej płci..![]()
TelimenkoNiestety juz pękłam... Jesli wszystko pojdzie jak ma pojsc, to przybedzie do mnie szczur-niespodzianka z Tych.Ucaluj dziewczynki i zdawaj relacje jak tam Twoje przekonywanie sie do nowych domowniczek.Pekniesz czy nie.. oto jest pytanie
A nie bezklatkowo niestety, pomieszkiwaly sobie w starym mieszkanku mojej pierwszej ekipy. Wprawdzie stadko pierwsze, bardziej hasalo po pokoju bez dozoru, niz siedzialo w zamknieciu, ale tym razem musialam troche przystopowac Trojcę, azeby nie zjadly swiezo odremontowanego pokoju ..Bo rodzice by zawalu dostali..A dziewuchy w gościach tak bezklatkowo sobie żyły? To dopiero musiała być radość z odkrywania nowych kątów... no, chyba że się spędziło cały pobyt wczepiając się w pańcię![]()
To chyba podciagne pod hasło "czarnowidztwo"...jaaa...wiedziałam ,że tak będzie!![]()
Czy przypadkiem oferta nie jest z Wrocławia??*Delilah* pisze: Klatka została jakos tak niechcacy przyuwazona na Allegro. dl 100/szer52/wys85(za 139 zl ,nowa)
*Delilah* pisze:a z wrocławia![]()
*Delilah* pisze:Widzisz Ogoniasta, bo tak naprawde to ten hamak zapoczątkowal cale zamieszanie
stwierdzilam, ze skoro jest taki piekny (i ogroomny) to az ta klata nie pasuje !
No i wlazlam na all.
Kuwetę odpinam i wsadzam do wanny...pręty i koszyki umieszczone w środku myje w pokoju.*Delilah* pisze: A jak z jej myciem sobie radzisz?