Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Hikari :( Kappa potrzebuje kciuków!
trzymamy kciuki, oby się nie rozchorowała
I u nas też będziemy trzymać!
musi być dobrze
musi być dobrze

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Trzymam kciuki bardzo mocno za Kappę, na pewno wszystko będzie dobrze 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Oj. Trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze!
Mała przeżyła noc. W jej stanie to duży sukces.
Boje sie mówić, że jest lepiej... Wczoraj byłam niemal pewna, że nie przeżyje najbliższej godziny.
Siedzi sobie z siostrą w koszu transportowym. Przykryte kocem. Obie dostają duże dawki scanomune. Następny antybiotyk o 20.
Nie dziękujemy za kciuki. Chcemy więcej
Boje sie mówić, że jest lepiej... Wczoraj byłam niemal pewna, że nie przeżyje najbliższej godziny.
Siedzi sobie z siostrą w koszu transportowym. Przykryte kocem. Obie dostają duże dawki scanomune. Następny antybiotyk o 20.
Nie dziękujemy za kciuki. Chcemy więcej

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Podwojona siła
Będzie dobrze, już teraz tak. Kyuu się dzielnie po niedawnej podobnej nocy trzyma dzielnie.. 

ja dołączam się do kciuków, bo nadal są pewnie potrzebne. Oby szybko zdrowiała!
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Trzymam kciuki! 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

My tez trzymamy za Mełe Białe
Musi byc dobrze...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Trzymam i ja ! 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Kochane jesteście
Działa!
Otworzyłam kosz, po raz enty dzisiaj. Za każdym razem z sercem na ramieniu. A tu dwie białe morki: hops i już ich nie ma
Poszły pobiegać po łóżku.
Cieszym siem

Otworzyłam kosz, po raz enty dzisiaj. Za każdym razem z sercem na ramieniu. A tu dwie białe morki: hops i już ich nie ma

Cieszym siem

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Potrzebujemy bardzo dużo kciuków!
Kappa troche gorzej... Ale jest lepiej niż na początku.
Pisałam jakiś czas temu, że Apla mnie nastraszyła.
Jednak już wtedy coś jej było
Robiła sie coraz mniej sprawna, a ja głupia zwalałam to na jej otyłość...
Od dwóch dni sie pogorszyła. Stała sie nieobecna.
Dzisiaj wygląda beznadziejnie. Porfiryna na oczach, kręci w kółko, jest jak naćpana.
Byłyśmy u weta i wcale mnie to nie pocieszyło. Już problemy neurologiczne są trudne do wyleczenia, ale sprawe dodatkowo pogarsza... serce. Ma spore szmery.
Dostała leki, jutro idziemy na kontrole.
Boje sie, że będzie jak z Delisią. Że to nie zapalenie... Bo chyba nie rozwijałoby sie 2-3 tygodnie? Przecież zawsze postępuje błyskawicznie.
Pisałam jakiś czas temu, że Apla mnie nastraszyła.
Jednak już wtedy coś jej było

Robiła sie coraz mniej sprawna, a ja głupia zwalałam to na jej otyłość...
Od dwóch dni sie pogorszyła. Stała sie nieobecna.
Dzisiaj wygląda beznadziejnie. Porfiryna na oczach, kręci w kółko, jest jak naćpana.
Byłyśmy u weta i wcale mnie to nie pocieszyło. Już problemy neurologiczne są trudne do wyleczenia, ale sprawe dodatkowo pogarsza... serce. Ma spore szmery.
Dostała leki, jutro idziemy na kontrole.
Boje sie, że będzie jak z Delisią. Że to nie zapalenie... Bo chyba nie rozwijałoby sie 2-3 tygodnie? Przecież zawsze postępuje błyskawicznie.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ninuś, musi być dobrze. Nie inaczej.
Apla, nie wygłupiaj się! Poczuwam się ciocią i nie życzę sobie.
A wam ślemy dużo pozytywnej energii, trzymcie się dzielnie baby
Apla, nie wygłupiaj się! Poczuwam się ciocią i nie życzę sobie.
A wam ślemy dużo pozytywnej energii, trzymcie się dzielnie baby

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
U mojej Tuptuni pierwsze symptomy (osłabienie, zmniejszenie ruchliwości, osowiałość) zauważyłam ok. 2-3 tyg. przed. Stwierdziłam "starość".Nina pisze: Boje sie, że będzie jak z Delisią. Że to nie zapalenie... Bo chyba nie rozwijałoby sie 2-3 tygodnie? Przecież zawsze postępuje błyskawicznie.
Nienawidzę tej choroby - zabrała mi 2 szczurki.
Trzymam kciuki!!!