Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Eee tam spoko bylo ;p, to ty do mnie wydzwanialas jak mnie 4 dni nie bylo
. A jak ciebie nie bylo to ja sobie psychike reperowałem, i tym sposobem z ciezkej depresji jestem w dołku
. Nie chcesz być jeszcze troche chora?
Maupa i gupek!
I tak wiem, że Ci się nudziło! A wracam specjalnie na fizykę i polski 
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Genialna frecia i genialny kocurek 
http://www.youtube.com/watch?v=2_q5J9Fw ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=zYwNLWgG ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=2_q5J9Fw ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=zYwNLWgG ... re=channel
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie sądziłam że 2 piwa (mocne piwa) wypite podczas okresu potrafią tak człowieka otumanić
wstałam z lekkim kacem 

- UprzejmaCegła
No w końcu 
Przyszła mi ramoneska
Jest genialna i co najważniejsze - INNA niż standardowe oraz ze skóry ekologicznej
i właśnie o to mi chodziło 
Jeszcze tylko trzeba ją w jakiś sposób przerobić...
Przyszła mi ramoneska
Jest genialna i co najważniejsze - INNA niż standardowe oraz ze skóry ekologicznej
Jeszcze tylko trzeba ją w jakiś sposób przerobić...
Masakra. W domu syf okropny. Cały dzień mnie dzisiaj nie ma a jutro dolnośląskie spotkanie
Haha, chyba czeka mnie dłuuuuugi wieczór spędzony na sprzątaniu 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Jadę do babci i dziadka muhaha.
Nie chce mi się wyjść z domu T_T...
Tylko spać albo cuś
Nie chce mi się wyjść z domu T_T...
Tylko spać albo cuś
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Muszę pożyczyć ok. 100 zł wrrr... kasy nie ma własnie wtedy gdy jest najbardziej potrzebna:P

vivon, świetnie!
u telimenki są aktualnie waciki, może jednego?
u telimenki są aktualnie waciki, może jednego?
No wałaśnie stamtąd mam zamiar wziąść ! ; DD
Tyle że jeszcze tata do namówienia ; (
Ale chyba się zgodzi...oby
Tyle że jeszcze tata do namówienia ; (
Ale chyba się zgodzi...oby
Cheedarek [*]
zapomniałam dopisać
mogłabym już zamawiać szczuraska u telimenki ? tak na wszelki wypoadek, bo boję się że do przyjazdu taty wszystkie już będą oddane...
mogłabym już zamawiać szczuraska u telimenki ? tak na wszelki wypoadek, bo boję się że do przyjazdu taty wszystkie już będą oddane...
Cheedarek [*]
pisz do teli na pw. albo gg. kontakt do niej w wątku w zwierzakach [kawałek nad pogaduchami]. 
LUUUUUDDDDDDDDDZZIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEE !!!!!!!!
(sory że tak post pod postem ale wszystko tu się u mnie dzieje co chwile i mówie wam takie emocje !)
Mój tato (jak na wyczycie normalnie) właśnie zadzwonił. Zapytałam się do czy mogę mieć tego szczuraska, i że mama już wyraziła zgodę i powiedział że też się zgadza !!!!!

(sory że tak post pod postem ale wszystko tu się u mnie dzieje co chwile i mówie wam takie emocje !)
Mój tato (jak na wyczycie normalnie) właśnie zadzwonił. Zapytałam się do czy mogę mieć tego szczuraska, i że mama już wyraziła zgodę i powiedział że też się zgadza !!!!!
Cheedarek [*]