Nowe maluszki Dumbo

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Raven Morgoth

Nowe maluszki Dumbo

Post autor: Raven Morgoth »

No i stalo sie ;)
W moich progach zagoscily dwa Dumbo. Sa jeszcze tak male, kruszynki wygladaja pociesznie na tych swoich dlugich lapkach.
Zastanawiam sie czy nie sa za malutkie? Jasny brzdac gdy tylko zobaczy moje palce zaczyna je ssac :-\ i zwija sie w kulke pod moja koszulka gdzie zasypia. Drugi jest ciekawy swiata ale i tak gdy za daleko zajdzie rozplaszczajac sie na dywanie, szybko wraca i chowa sie w nogawke spodni.
Dzisiaj wrzucilam im futrzany hamak z dziurami. Szczuraski zaczely sie o niego ocierac glowami jak male koty ;)
Nie jestem pewna czy nie zostaly za szybko zabrane od mamy i oddane do sklepu ;/

Tak szalaly gdy zobaczyly futerko:
---------> http://www.youtube.com/watch?v=yrm71QxpIkQ

P.s Przedstawianie dwom pozostalym chlopakom odbylo sie bez ofiar, chociaz bedzie to trwalo jeszcze dlugo.
Atilla jest tak podekscytowany nowymi sasiadami ze z ADHD zrobilo mu sie ADHD z dopalaczem i 3 kubkami czarnej kawy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Akka

Re: Nowe maluszki Dumbo

Post autor: Akka »

niestety w sklepie często maluszki odłączane są za wcześnie od matki. Teraz pozostało Ci tylko je tłuczyć - dawać kaszki, gerberki itp ;)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

dawaj im dużo kaszek dla dzieci, gerberków, kaszek/mleka sojowego dla niemowląt, jajko gotowane, kurczak gotowany..

kupilas szczury w sklepie? =(
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

tak jak piszą dziewczyny - dokarmiaj i tucz maleństwa

[na pewno pięknie pachną, uwielbiam zapach małych szczurków, zaciągałam się nimi niczym ćpun ;) ]
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Śliczne dumbole :D Tucz maleństwa, tucz :) Później wyrosną na takie śliczne dumbusiowe klusie ;D Achh :D

RattaAna, eee? :D Jakoś nigdy nie zwróciłam na to uwagi, żeby maluchy ładnie pachniały :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

E nie wyglądają na zbyt malutkich, przynajmniej nabiał już mają ;))
Ale fakt faktem piękni :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

Vicka211 pisze:RattaAna, eee? :D Jakoś nigdy nie zwróciłam na to uwagi, żeby maluchy ładnie pachniały :P [/size]
no coś ty :o te ich futerka, takie jeszcze dziecięce, nie zasikane... bierzesz ciura w obie ręce i się zaciągasz, oto mój przepis na uśmiech :)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
elusia

Post autor: elusia »

zaciągaj się tak, żebyś nie zapomniała wypuścić poietrza ;D
i co z tego?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”