Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
sssouzie
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: sssouzie »

LaCoka pisze:A mi Amiśka właśnie chciała zmienić image i stwierdziła, że pasowałby mi kolejny kolczyk w uchu ;p tak mnie skubana ugryzła, że wszystko zamazałam krwią.
hehe przed chwilą mi właśnie Enigma chciała zrobić kolczyka w wardze. ja się nie zorientowałam, bo Mu zawsze mi do buzi podchodzi polizać, a tą to zawsze czort wie :D

ale ale muszę się pochwalić ( Ivcia jak tu zajrzysz to bądź dumna ;) )
Enigma ma w drzewie geneaologicznym geparda!
słowo daję! i nawet widzę ten drapieżny błysk w oku jak pędzi :D :D :D
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

pin,z fizyki bodajże coś o drganiach harmonicznych ma być. akurat wykłady są słabe, takie żeby biolchemy zrozumiały :D
a z infy aktualnie pod olimpiadę typowo. teoria grafów, etc.
ogólnie w szkole (i nie tylko)co chwila są jakieś akcje, w końcu po to jet zaj***** aula.

nic mi się nie chce ::)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

fizyka --> BRZYDAL... :P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Nie chce mi się spać.
Pograłam w Prototajpa, pooglądałam duperele na allegro, wypiłam dwie szklanki wody i nie mam co robić... cholera, ciężkie jest życie krasnoludka ;D
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

No no,nie muszę oglądać telenowel,wchodzę na forum a tu można,jakby się postarać,przy każdym temacie poczytać jakieś kłótnie i złośliwości;D
Znów niedawno wstałam.Czekam na grom z jasnego nieba,żeby mnie ukarał za moje łóżkowe lenistwo..
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Nie chce mi sie, a musze.. co za zycie :) Dzis oprocz umycia klaciochy nie zrobiłam NIC;]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
idle

Post autor: idle »

a ja właśnie wypiłam tegoroczne Beaujolais :) Pierwszy raz w życiu - i muszę przyznać że smakuje mi to wino :) A przed chwilą zjadłysmy z dziewczynami pierniki śliwkowe ;) To znaczy ja jadłam, a one się częstowały. No i zaraz idę do kina na "Rewers" ;>
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
sssouzie
Kontakt:

a ja jestem przygnębiona.
dzień był dobry dopóki nie zeszłam na dół do drzwi na taras. zawsze tamtędy wpuszczam rano kota.(rano, rzecz względna, dziś było to o 14)
mój kot jest łowny. w domu widzi,że są szczury, ale wie, że nie może im krzywdy zrobić.wie, że nie może wchodzić do mojego pokoju.jest inteligentny. ale na tyle głupi, że jak go popędzę to rewanżuje się.
dziś rano zamiast jak zwykle myszki miałam pod drzwiami szczurzycę.rozmiar jak moje dziewczyny. dziką śliczną szczurzycę :'(
wmurowało mnie, stałam tak i patrzyłam, kot nie przyszedł jak zwykle jak otworzyłam drzwi. gniewa się.
przyznaję się, tych myszek znosi pełno, zawsze mi ich szkoda, ale je wynoszę już ot tak po prostu za dom.
a ta szczura...płaczę jak na nią patrzę i nie potrafię wynieść tak zwyczajnie. szukam kartonika i będzie miała grobek jak wszystkie moje ukochane zwierzaki które odeszły..
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

ssouzie - natura, nic na to nie poradzisz. To nie wina kota - taki ma instynkt.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
sssouzie
Kontakt:

no ja wiem. ale wiem również, że on to specjalnie zrobił. dziś nie mysz, dziś był szczur.
wczoraj się z kotem "pokłóciliśmy". wiem, że to dziwnie brzmi. ale ja WIEM, że to nie był przypadek. najpierw długo do domu kot nie wracał, a przed chwilą wrócił. żebyś widziała jego spojrzenie! to czort nie kot!
sssouzie
Kontakt:

edit: znam naturę i instynkty. jestem otoczona tym od dzieciństwa. od wielu lat koty u nas polowały takie ich zadanie-mają przecież pilnować porządku. ale dziś to było inne. a szczurów od 3 lat nie przynosił
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Dopiero wstałem ::) Od 10 się budziłem i szedłem spać z powrotem..xD Alee miałem za to super sny! ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

No żesz ja pindole.Zawsze jak sobie wypatrzę jakąś super atrakcyjną aukcję do licytowania na allegro,super oferta,niska cena,to jacyś.... podbijają cenę np.7 dni przed czasem.Sami sobie szkodzą!(przy okazji mi też)Jakby usiedli 10 czy 5 min przez końcem i dopiero zaczeli licytować to wyszli by na tym o wiele lepiej!(i ja też)
:-\ aaaaa!
A śledzę tą ofertę od 14 dni!Wchodzę codziennie i się nad nią modlę.A ciołki siadają 3 dni przed i wszystko psują! :-\ ???
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

sr-ola, ja też ich właśnie nie rozumiem :P Za dużo pieniędzy mają czy jak? :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Wariuje, bo nie mam z kim pozachwycac sie japonskimi aktorami ::) Kiedys z kolega mozna bylo.. ale on mowi ze mu sie juz japonce nie podobaja ostatnio D:
Łę!
::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”