Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Akka

Re: Karmy POLECANE

Post autor: Akka »

Kupiłam ostatnio rat nature ale w zmienionej formię. Nie wiem czy to nowa odsłona, czy może zmienili na stałe? Na opakowaniu jest rattus norvegicus http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy ... 303502.jpg
Powiem wam że po zaledwie 4 dniach futerka moich kuplążków zrobiły się o wiele bardziej aksamitne i błyszczące :)
Skład: Zboża, produkty pochodzenia roślinnego, ekstrakt białek roślinnych, warzywa, orzechy, nasiona, owoce, oleje i tłuszcze, minerały, drożdże, fruktooligosacharydy, nagietek, algi, ekstrakt z nagietka, ekstrakt z yucci, zioła, mannanooligosacharydy, ekstrakt z pestek winogron, ekstrakt z aksamitki wyniosłej, ekstrakt z juki, zioła MOS.
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

ja kupuje chlopakom XtraVital. kolo mnie w zoologicznym kosztuje 17zl. mimo to ze jest dosc polecana karma zawsze ja ''przegladam'' zeby sie upewnic ze napewno nie ma w niej niespodzianek. zawsze kupuje 1 na zapas jakbym nie miala chwilowo kaski:) ja zeby kupic cos dla maluchow lub isc do weta (biore ich czasami na kontrole, nawet jak nie sa chorzy, zeby przyciac pazurki, sprawdzic zabki, futerko itd} zrezygnuje ze swoich przyjemnosci:) tak juz mam:)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

tosiakks pisze:kolo mnie w zoologicznym kosztuje 17zl.
Dziewczyno :o
Poszukaj sklepów internetowych, bo się wykosztujesz ;) W samym KrakVecie jest za 12zł, a u Oleczki bodajże 10zł (jeśli dobrze pamiętam...).
tosiakks pisze:zrezygnuje ze swoich przyjemnosci:) tak juz mam:)
Nio, to chyba łączy wszystkich miłośników ogoniastych ;)
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Asmena pisze: Nio, to chyba łączy wszystkich miłośników ogoniastych ;)
Oj taaak, 2 pary butów i płaszcz mi przeszły koło nosa bo zbieram kasę na ogony ;P
A co do Xtra Vitala to jak na początku kupowałam w kakadu to nawet tam nie kosztował aż tyle, tylko chyba ok 14zł
A u Oleczki swego czasu była promocja po 9,50 ;) ale nie wiem czy nadal aktualna :)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
xMsMartax

Post autor: xMsMartax »

Tak, ale trzeba do tego doliczyć jeszcze przesyłkę i w gruncie rzeczy i tak przez internet wychodzi zazwyczaj drożej ;) (chyba, że trafi się na jakaś niebywałą okazję :) :)
Ja płacę ok . 16 zł
Obrazek
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Wystarczy zrobić zamówienie na kilka miesięcy. W niektórych sklepach w zamówieniach powyżej 100zł nie dopłaca się do przesyłki ;)
A na trzy miesiące masz spokój z kupowaniem.
Albo można dogadać się z inną osobą z tego samego miasta i wtedy po równo idą koszty przesyłki. Albo ta druga osoba dobija do 100zł i w ogóle nie płacicie za przesyłkę.
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

chcialam tak zrobic ale boje sie ze zamowie wieksza ilosc, przysla mi z krotka data przydatnosci i mi sie dzieciaki pochoruja:) musze poprostu poszukac w innych sklepach w Poznaniu,na pewno gdzies bedzie taniej:)
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
matrix360

Post autor: matrix360 »

Ja moim kupiłam XtraVital. Też zapłaciłam 17 złotych i to jeszcze pisało na opakowaniu, ze w promocji..
Ale dla szczurasków nie będę oszczędzac ;)
Awatar użytkownika
Zyzia

Post autor: Zyzia »

Widzialam ze wczesniej padaly pytania o "Science Selective Rat"
Ja daje to swoim pannom od samego poczatku i jestem z niej bardzo zadowolona. Dziewczyny chetnie ja jedza. Wiekszosc wetow w UK ja poleca. U mnie to kosztuje 8 funtow za 2kg, chociaz przed swietami zalapalam sie na promocje i dalam 6,99F.
Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

matrix360 pisze:Ja moim kupiłam XtraVital. Też zapłaciłam 17 złotych i to jeszcze pisało na opakowaniu, ze w promocji..
Ale dla szczurasków nie będę oszczędzac ;)
Oj, strasznie drogo ! W Zoo Karina w Tesco jest po max 15 zł za paczkę . Może zgadaj sie z kimś z okolicy i kupcie online na spółkę większą ilośc ?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
matrix360

Paul_Julian
Zbieram na duże opakowanie z Versele Laga, 2,5 kg za 40 złotych ^^
Magda :)))

Post autor: Magda :))) »

A gdzie znalazłeś takie wielkie opakowanie?

U mnie w sklepie XtraVital kosztuje 14.50 zł, za opakowanie 0,5 kg :)
matrix360

Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Magda :))) pisze:U mnie w sklepie XtraVital kosztuje 14.50 zł, za opakowanie 0,5 kg :)
U Oleczki w Gryzolandzie swego czasu kupiłam za 9,50 zł
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

http://animalia.pl/produkt,16678,105,Ve ... ature.html teraz kupie chyba to:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”