Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
spróbuje z tym miodem 

Jak to jest możliwe, że owies jest "ble" i "fuj", a najzwyklejsze płatki owsiane są takie pyszne?
Bo nie trzeba obierac?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Akka, jeśli nic innego nie zadziała, to nutella.........
ja kiedyś olałam dawanie leku, jak mi szczury na 10 cm nim pluły, z czym bym nie mieszała. poszłam do weta po coś innego.
i dał.
ja kiedyś olałam dawanie leku, jak mi szczury na 10 cm nim pluły, z czym bym nie mieszała. poszłam do weta po coś innego.
i dał.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja moją Gaję tak wpychaniem leków zdenerwowałam, że w ogóle przestała jeść.
Dopiero jak sobie darowałam, to po kilku dniach zaczęła się na nowo normalnie odżywiać.
Dopiero jak sobie darowałam, to po kilku dniach zaczęła się na nowo normalnie odżywiać.
a tak, lily długo była obrażona na serek waniliowy
jak jej pokazywałam serek [już bez leku] wiała w najdalszy kąt klatki.
mam pytanie.
jak się stoi instrumenty strunowe? na ucho? czy są stroiki? jak działają?

mam pytanie.
jak się stoi instrumenty strunowe? na ucho? czy są stroiki? jak działają?
Akka, ja Haremu daje leki w gerberku, ale koniecznie z mięsem. Na nakrętke od gerberka dawałam trochę i mieszalam z lekarstwem.
Gitarę np można tak i tak, ale zdecydowanie prostsze jest użycie stroika elektrycznego.yss pisze:jak się stoi instrumenty strunowe? na ucho? czy są stroiki? jak działają?
Jaki dokładnie instrument chcesz nastroić...?
Ja tam się na tym za bardzo nie znam - w sumie w ogóle się nie znam
...ale mam koleżankę co to grywa na koncertach muzyki klasycznej... i kościelnej

Ja tam się na tym za bardzo nie znam - w sumie w ogóle się nie znam

...ale mam koleżankę co to grywa na koncertach muzyki klasycznej... i kościelnej

W gitarze stroik dziala na dragania, przyczepia sie do glowy gryfu, i on wyczuwa, i sie wyswietla jaki to dziwek.
. Wiedząc jaki dźwięk powinien być na jakim miejscu mozna szybko i lekko nastroić intrument
. Ja swoj stroik do gitary akustycznej zakupilem za 100 zł.

kurcze kiepsko z tą zmianą bo inne leki nie działają :/ a lek musi być baaaardzo nie dobry bo jak zjadła odrobinę pomieszanego już z serkiem waniliowym to pocierała główką o półeczkę i wiała gdzie pieprz rośnieAkka, jeśli nic innego nie zadziała, to nutella.........
i dał.

Igig spróbuje jeszcze gerberka, ale jeżeli nawet na słodziutkiego nutridrinka się krzywiła, to nie jestem pewna efektu

szczurfan, a te stroiki są uniwersalne? chciałam taki elektroniczny ale jak szukałam w googlach czegoś o stroikach elektronicznych, to mi nie pokazało nic w temacie :/
ivcia: harfę :/
akka: najlepiej każdego dnia w czym innym podawać. można spróbować też w tuńczyku....
kurde, skąd ja znam plucie i wycieranie twarzy o najbliższą powierzchnię [moje spodnie :/]
zapytaj weta czy jest możliwość podania leku w zastrzykach, bo jeśli szczur leku nie żre, to mogiła przecież. może da się wstrzykiwać?
o, dawałam też kiedyś z masą kajmakową. wcinały tak, że trzeba było resztę stada odpędzać i zajmować czymś innym, bo wszystkie by zeżarły
ale to tez zależy, jaki lek. antybiotyki z kajmakiem były hitem, pamiętam.
spróuj z nutellą albo rozmiękcz trochę zwykłej czekolady. odrobinę. niezdrowe, ale to jednak mniejsze zło.
ivcia: harfę :/
akka: najlepiej każdego dnia w czym innym podawać. można spróbować też w tuńczyku....
kurde, skąd ja znam plucie i wycieranie twarzy o najbliższą powierzchnię [moje spodnie :/]
zapytaj weta czy jest możliwość podania leku w zastrzykach, bo jeśli szczur leku nie żre, to mogiła przecież. może da się wstrzykiwać?
o, dawałam też kiedyś z masą kajmakową. wcinały tak, że trzeba było resztę stada odpędzać i zajmować czymś innym, bo wszystkie by zeżarły

spróuj z nutellą albo rozmiękcz trochę zwykłej czekolady. odrobinę. niezdrowe, ale to jednak mniejsze zło.
yss, nie sądzę
. Ale jeżeli masz mikrofon, można chyba ściągnąć jakiś program, który pokazuje jaki to dźwięk, dzięki mikrofonowi, Ale wiadomo to będzie mniej dokładne bo niektóre mikrofony (szczególnie te z rzędu 50-150 zł) zniekształcają dźwięki. Możesz zawszę się zapytać tego faceta co ci tą harfę robi jak on stroi ( o ile gra).

yss... Harfę? Nieee... Ja nie znaju