Moderator: Junior Moderator
Ulubiona bo cała...?unipaks pisze:....Czarna jędza zaczęła - jak na początku - dobierać się do mojej ulubionej kanapy ( ulubionej , bo całej , a nie z jakiegoś szczególnego poza wygodnym spaniem powodu)
Hahahaha no baunipaks pisze:dokładnie tak jak piszesz - w telewizji ryczą reklamy , a pan małżonek bliżej stolika z "pylotamy" leżący odpowiada , zę nie może , bo Czarnulka z nim jest.A ze mną była Dżuma , i nie znoszę spać na wzak!
![]()
![]()
O właśnie uni tak kończą cisi podżegacze*Delilah* pisze:Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak !
podchody były , ale póki co wygralim i ciury się poddały.denewa pisze: Ulubiona bo cała...?Ja mam w takim razie w domu coraz mniej ulubionych mebli
![]()
A moim zdaniem uni i tak miałaś szczęście, że tak długo kanapa owa nie była obiektem obróbki, inaczej ani przez chwilę nie mogłabyś powiedzieć, że masz w domu coś takiego jak "ulubiona kanapa"![]()
*Delilah* pisze: Unipaks, a ja tu wlasciwie pojawiłam się, aby Cie zbesztać
Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak ! My chcemy Tercecik badz Kwartecik!!!
A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwiedenewa pisze: O właśnie uni tak kończą cisi podżegacze![]()
My też mamy 3 szczurki - dajesz z trzecim...
A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwie
malutkie
dumboli
niebieskie
Tylko w takim przypadku mogłabym mieć cztery wolnobiegające po chałupie i śpiące wraz z nami ogoniaste gangreny
odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwie
malutkie
dumboli
niebieskie
Tylko w takim przypadku mogłabym mieć cztery wolnobiegające po chałupie i śpiące wraz z nami ogoniaste gangreny
RASIZM !!!!![]()
O właśnie - kolorystyczny syndrom niedoszczurzeniaalken pisze:odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:RASIZM !!!!![]()
Nie, nie to!denewa pisze:O właśnie - kolorystyczny syndrom niedoszczurzeniaalken pisze:odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:RASIZM !!!!![]()
Chyba żeby raczej pokarało, dwiema!Akka pisze:Unipaks żeby Cię nie pokarało niepokornym złośliwym niebieściakiem![]()
widzę tounipaks pisze: bo mała delikwentka nawet na pleckach leżąc
i op@#$ % -ą będąc – ani na moment nie przerwała sobie smakowitego oblizywania łapeczek , umazanych po łokcie i z garściami pełnymi białej masy , jakiej zdążyła była jeszcze z rozmachem nabrać unoszona przeze mnie w górę…
Teraz ja będę męczycNie ukrywam , że zazdroszczę innym większego stadka , ale co – przybyłe dwie, trzy czy cztery miałabym zamknąć w klatce ? Czy zamknąć wszystkie wraz z naszymi dziewuszkami , które byłyby prawdziwie nieszczęśliwe…?
Nooo Diabelny Duecik daje popalić i w kaszkę nie da sobie dmuchać :DD:D:DWczoraj sytuacja wróciła do normy i rozpieszczone dziewuchy pobiły się skandalicznie i z wrzaskiem strasznym o kaszkę , która na czas jakiś ( duo lubi serek) zniknęła ze szczurzego menu. Aż Pan Małżonek wypadł jak burza z drugiego pokoju , w sam raz by ujrzeć konfrontację dwóch rozwścieczonych bab wyprężonych w pionie i okładających się kułakiem oraz z liścia . Choć Czarna nie pozostawała w niczym dłużna , to jak zwykle przodowała Dżuma , na dodatek wraziwszy przednie łapska w michę z kaszką i roz@#$%^&*- szy w/wzmiankowaną w promieniu metra wokół siebie (i mnie).
Postanowiłam zadziałać wychowawczo . Podniosłam wredotę , obróciłam brzuszkiem do góry i puściłam mały smrodek wychowawczy .
A Pan Małżonek nie przestawał się śmiać , bo mała delikwentka nawet na pleckach leżąc
i op@#$ % -ą będąc – ani na moment nie przerwała sobie smakowitego oblizywania łapeczek , umazanych po łokcie i z garściami pełnymi białej masy , jakiej zdążyła była jeszcze z rozmachem nabrać unoszona przeze mnie w górę…