Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Tak mi przykro.... odeszli tak szybko, jeden za drugim... echh... 
http://img442.imageshack.us/i/obraz039n.jpg/ - to jest ten mały flosowaty wypierdek?

http://img442.imageshack.us/i/obraz039n.jpg/ - to jest ten mały flosowaty wypierdek?

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Tj ten maly Flosowaty wypierdek, ktory nadal jest maly
..
JUHU!! mamy robaki..dostalismy po giku z ivomecu i zobaczymy. Ogolnie chlopcy maja sie niezle, pomykaja sobie po wolierze i wioda nudne samcze zycie

JUHU!! mamy robaki..dostalismy po giku z ivomecu i zobaczymy. Ogolnie chlopcy maja sie niezle, pomykaja sobie po wolierze i wioda nudne samcze zycie

Fizyk jest wstretny!! Wstreeetny!! Gryzie Embera po ogonie.. straszy wszystkich. Dostaje młodzieńczej głupawki.
Nie wiem co z nim robić. Tak pogryzł Emberowi ogonek ze krew była nawet na drzwiach.. i na półce.
Nie wiem co z nim robić. Tak pogryzł Emberowi ogonek ze krew była nawet na drzwiach.. i na półce.

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
A jak robale.
?
Ember = żar, masz za swoje, trzeba było inne imię mu wybrać

Ember = żar, masz za swoje, trzeba było inne imię mu wybrać

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Ember to taki bos z gry lineage. Ale ze zar to mozna go gryzc? 
-------------------------------------
Powiedzcie co ja mam robic? Ember nie moze sie swobodnie poruszac po klatce? Przed chwila Fizyk wzial i za ogon go zrzucil na sam dol woliery. Ja go za kazdym razem wyciagam i dominuje jak tak robi. Nie chce go kastrowac.. ale nie wiem co robic. Ember ma ogon caly w ranach.
-------------
Fizyk wczoraj i dzis rozwalil Emberowi ogon do krwi... nie wiem juz co robic. Jeszcze jeden taki wybryk ze bede miala jedna wielka plame krwi na polce i rozbryzgana na sciane to idze pod noz.

-------------------------------------
Powiedzcie co ja mam robic? Ember nie moze sie swobodnie poruszac po klatce? Przed chwila Fizyk wzial i za ogon go zrzucil na sam dol woliery. Ja go za kazdym razem wyciagam i dominuje jak tak robi. Nie chce go kastrowac.. ale nie wiem co robic. Ember ma ogon caly w ranach.
-------------
Fizyk wczoraj i dzis rozwalil Emberowi ogon do krwi... nie wiem juz co robic. Jeszcze jeden taki wybryk ze bede miala jedna wielka plame krwi na polce i rozbryzgana na sciane to idze pod noz.

A w ogon dziaby to z tego co mi sie przypomina to nie bardzo fair jest...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Przeciez go nosi jak lwa w klatce.. Dwa razy cala polka we krwi.. starszy go ciagle zebiskami. Ember schudl.. nie moze sie w spokoju najesc..A w dodatku Ember ma taka swoja ostoje-doniczke i tam sobie siedzi. To Fizyk wygryza od gory dziure zeby go moc straszyc..

Ojojoj... chyba musisz go drania odizolować „dla opamiętania” ... tego właśnie nie lubię, jak im odwala tak ni z gruszki, ni z pietruszki; niby szaleństwo hormonów powinno właśnie się wyciszać, a tu masz!
Wiesz, mnie się zdaje, że ugryzienia ogonka często są „przypadkowe” ; było wycelowane w tylną część ciała, a nagle w tym miejscu już był tylko ogonek(a ogonek mocno krwawi)... gorzej, jak gryzie „na zszywacz”, w gardło, albo w nogi .
Wiesz, mnie się zdaje, że ugryzienia ogonka często są „przypadkowe” ; było wycelowane w tylną część ciała, a nagle w tym miejscu już był tylko ogonek(a ogonek mocno krwawi)... gorzej, jak gryzie „na zszywacz”, w gardło, albo w nogi .
On go ugryzl specjalnie w ogon.. jak on lezal w rurze schowany i nie chcial wyjsc. Zostal odizolowany i zobaczymy czy cos to da. Ile mam go izolowac?

A to chuligan!
Właściwie, to on się uparł na Embera, czy wszystkim dokucza równo?
Rzadko ostatnio piszesz i trudno ocenić, jak się sytuacja rozwijała; przede wszystkim właśnie jak jego kontakty z resztą chłopaków? Jak z Tobą (że podgryza, to żadne oskarżenie
) ? chodzi mi o to, czy on jest ogólnie pobudzony? Bo może coś zaburzyło jego poczucie równowagi? Np. obecność gości tymczasowych?
Nie wiem właściwie, jak długo powinien być izolowany- 36 godzin, to raczej tak. Ale tu chodzi o odizolowanie od wszystkich bodźców, które go wkurzają i to trzeba dobrze rozeznać.
Współczuję Ci stresu- ale masz, coś chciała
; miałaś słodkie dziewczynki- zachciało Ci się samcoli i to takich – pełną gębą
.
Wiem, co piszę, bo właśnie miałam okazję obserwować kolejną pyskówkę między moimi... Biały i Czarny- dwa piękne szczury, tak różni, jak ogień i woda. Obawiam się, że obaj są niezłomni w swych postanowieniach „ nie dam się złamać” - Moje Cudne!
...czasem, ale tylko czasem i tylko przez chwilę,chce mi się jakiegoś pluszaka
a "popierdułka" jak sobie z Wujkiem radzi?
Właściwie, to on się uparł na Embera, czy wszystkim dokucza równo?
Rzadko ostatnio piszesz i trudno ocenić, jak się sytuacja rozwijała; przede wszystkim właśnie jak jego kontakty z resztą chłopaków? Jak z Tobą (że podgryza, to żadne oskarżenie

Nie wiem właściwie, jak długo powinien być izolowany- 36 godzin, to raczej tak. Ale tu chodzi o odizolowanie od wszystkich bodźców, które go wkurzają i to trzeba dobrze rozeznać.
Współczuję Ci stresu- ale masz, coś chciała

Wiem, co piszę, bo właśnie miałam okazję obserwować kolejną pyskówkę między moimi... Biały i Czarny- dwa piękne szczury, tak różni, jak ogień i woda. Obawiam się, że obaj są niezłomni w swych postanowieniach „ nie dam się złamać” - Moje Cudne!
...czasem, ale tylko czasem i tylko przez chwilę,chce mi się jakiegoś pluszaka

a "popierdułka" jak sobie z Wujkiem radzi?
Każdego gnoi..
. Mnie juz nie podgryza. Ale resztę gnoi. Embera najbardziej bo on cos slaby ostatnio.
36h to nie chce.. boje sie go wsadzac spowrotem do tego mojego chorutka..

36h to nie chce.. boje sie go wsadzac spowrotem do tego mojego chorutka..

jak kogos goni to wyjmij go z klatki i wymiziaj na uspokojenie mozes ztez potlumaczyc ze xle robi , powinno pomoc , ajak nie to faktycznie biedak jaka straci. A co sie dzieje z Emberem ?
Ember charczy , dostaje Enroxil. Troche schudl, w poniedzialek zobaczymy czy zareaguje na leki.
Probowalam go wyciagac z klatki i przytulac, pozinej probowalam dominowac. Teraz probuje chwile izolacji zeby biedaczek odpoczal, bo ogon mial tak pokancerowany ze az sie wetki gapily. Od czasu gdy go wyizolowalam w wolierze spokoj i sielskie zycie. Mam nadzieje ze Fizykowi sie to spodoba. Merch kiedy radzisz go dolaczyc? Chodzi mi najbardziej o Embera bo on sie bardzo stresuje Fizyka obecnoscia, zaczyna robic boczkami i przestaje jesc, a zalezy nam na jego zdrowiu..
Amanek
...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55e ... 9db9f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/685 ... 6804b.html
Moj gwiazdkowy prezent

Probowalam go wyciagac z klatki i przytulac, pozinej probowalam dominowac. Teraz probuje chwile izolacji zeby biedaczek odpoczal, bo ogon mial tak pokancerowany ze az sie wetki gapily. Od czasu gdy go wyizolowalam w wolierze spokoj i sielskie zycie. Mam nadzieje ze Fizykowi sie to spodoba. Merch kiedy radzisz go dolaczyc? Chodzi mi najbardziej o Embera bo on sie bardzo stresuje Fizyka obecnoscia, zaczyna robic boczkami i przestaje jesc, a zalezy nam na jego zdrowiu..
Amanek

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55e ... 9db9f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/685 ... 6804b.html
Moj gwiazdkowy prezent