My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: My little girls

Post autor: unipaks »

dobrej podróży , bez zawirowań powietrza i wody :)
szuraski ucałuj (tak szczególnie w brudne noski)ode mnie i dziewczyn :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Rhenata

Post autor: Rhenata »

a co to za wyróżnianie brudnych nosków? he? ;) niebiesciaki są zazdrosne teraz...dobrze ze mała Yami tego nie widziała ::)

dziękujemy, ucałuje :)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczne dziewczta :D. Nie wiem czemu ale tez mam słabość do brudnych noskow ::) ::)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

ciocia jest zauroczona, nie wiem czy obóstronnie ale zobaczy sie...poki co panny odpoczywaja po marchewce, i lekkim zapoznaniu;), oraz wrazeniach ostanich kilku godzin, natomiast moi panowie zaczynaja wyczuwac jakies fluidy w powietrzu...hehe... musze teraz sie pilnowac, czy aby wszystkie wyjscia z klatek zostaly zamkniete :D
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
odmienna

Post autor: odmienna »

Zaległości mam niejakie, więc dopiero dzisiaj nacięłam się wzorem unipaks na te „nowe cudeńka” ;D
Ale nabytki faktycznie fajne; szczególnie mnie zazdrość zżera o ten ni to domek, ni to rurę koropodobną... nie mogę nic takiego dla DD trafić- kupiłam im już fajne takie z kory, ale to dla gadów było i chłopcy załatwili w jedną noc.
Girlsy, jak zwykle powalają urodą i wdziękiem.
No, nie wiem glucjan, jak twoi chłopcy to wytrzymają ;)
Rhenata

a ja jestem zachwycona wnusiem ;D kochany z niego miziak, Glutek z kolei wygląda jak wilk i ma słodki przedziałek na głowie 8)
Dzieciaki pokochały ciocie od pierwszej chwili..no staruchy poszły spać ale dwie małe gnidy już od początku zaczęły się lepić .Najwięcej stresu to mieliśmy my z ta klatka ogromna ;)
Jeszcze raz wielkie dzięki G. ze się podjęłaś opieki masz u mnie to samo :)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

Nie ma sprawy, cala przyjemnosc po mojej stronie, dziewczynki troche sa przejete, ale donaldowa siora sie garnie na calego, jedyna sterczaca przy kratkach (chyba wiemy o co jej chodzi:D...przyp. red: kabelki:D) a tak poza tym, weszlam na chwile powiesic pranie do ich pokoju, ogolne poruszenie, zagladaja na mnie, niuchaja, co sie dzieje, pogadalam z nimi chwile, mysle ze sie zaprzyjaznimy. Jutro wieczorem zrobie im wybieg, mam nadzieje ze zagonie z powrotem wszystkie do klatki bez problemow;)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

odmienna pisze:Zaległości mam niejakie, więc dopiero dzisiaj nacięłam się wzorem unipaks na te „nowe cudeńka” ;D
Ale nabytki faktycznie fajne; szczególnie mnie zazdrość zżera o ten ni to domek, ni to rurę koropodobną... nie mogę nic takiego dla DD trafić- kupiłam im już fajne takie z kory, ale to dla gadów było i chłopcy załatwili w jedną noc.
Girlsy, jak zwykle powalają urodą i wdziękiem.
No, nie wiem glucjan, jak twoi chłopcy to wytrzymają ;)
heh bedzie ciezko odmienna, ale na szczescie, klatki stoja w osobnych pokojach na pieterku a wiec jakos to bedzie...i tak dopiero co sie wprowadzilam, i trwa malowanie na dole, chopcy maja do dyspozycji tylko nasza sypialnie (nie gonia na razie po calym domu-kwesyia czasu),a dziewczeta majaswoj pokoj obok...
Obrazek Obrazek
Rhenata

mondzioly kochane juz rozpakowane, pańcia jest zjechana ...P. poleciał od razu do pracy a ja sama samiusieńka musiałam klatkę wtachać do domu,ufff już po wszystkim
pierdzioszkom było tak dobrze u cioci ze nawet nie zauważyły mojego braku! śpią teraz smacznie, powystawiały dupska przez kraty i chrapią ;D

Dziękuje,dziękuje i jeszcze raz dziękuje Gosiu ze podjęłaś sie opieki nad moja hołotą, a wiem ze nie łatwo ta klatkę sprzatac. Jesteś wielka!

idę zamontować nowe polki z ferplasta ;D a może coś zjem? eee..nie, polki ważniejsze...
to nic ze zjadłam dzisiaj tylko banana ::)
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

no problemo, sama przyjemnosc:D! Zawsze przyjme Twoje kochane przylepy do siebie, sa naprawde CUDOWNE,:) buzki dla lalek:* i dla Was:*
Obrazek Obrazek
Rhenata

dzięki kochana :)

a tarasy mogę sobie zamontować w .....! mało ze nie pasują, no nie chcą nawet trochę pasować to do tego jeden przysłali mi pęknięty! i brakuje do jednego mocowań..zapewne do tego pękniętego BO I PO CO?! żeby to w mordę......!
Moje pierwsze i ostatnie zakupy w KrakVet.pl !

za to paczka od Oleczki przyszła zapakowana elegancko i dziękuje za gratis :)
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

No i co tam - szczuraski mocno rozczarowane komplikacją z tarasami , czy udało ci się coś wymyślić ;)
Opowiadaj , jak cię dopadły i oblazły po twoim powrocie i jak (mam nadzieję;D )nie puściły aż do teraz ;)
Od nas buziaczki , tym razem zacznij od niebieściaczków i na początek cmoknij serdecznie małą Yami, coby nie było ,że kogoś wyróżniam (mam co prawda swoje zdanie , ale potepiam , potępiam! :D )
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Rhenata

dzięki, małe są baaardzo rozczarowane brakiem tarasów a ja nawet bardziej ::) niestety z nowego poidła tez nie chcą pic ...
zaczęły mi kichać i nie mam już pomysłów,futruje je echinacea i vibowitem ale chyba musimy iść po coś mocniejszego :(
wycałuje i wyczochram od cioci unipaks ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

no to dawaj im betaglukan , skoro echinacea nie pomogła :)
i ucałuj wszysktie noski raz jeszcze , żeby przestały kichac i prychać ;)
Rhenata

dzięki unipaks, kupie dzisiaj o ile maja a jak nie pomoże to do weta..znowu
ucałowane i śpią :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”