Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
wszystko mnie dziś wk...
najpierw widzę na ulicy jak baba idzie z psem i z taką cienką gałązką i mi przeszło przez myśl po co jej taka witka, jak odeszła dalej to się dowiedziałam...pies cośtam powąchał a ona go tym patykiem waliła. potem czytam że dziewczynie weterynarz powiedział "szczury się tępi a nie leczy" a na koniec jakiś dziwny temat w "odeszły" w którym dzieciak pisze że ojciec wyrzucił szczura z 3 piętra a on nie pójdzie do weterynarza bo szczur kosztował 8 zł a weterynarz to nie wiadomo ile.
nic tylko pozabijać.
najpierw widzę na ulicy jak baba idzie z psem i z taką cienką gałązką i mi przeszło przez myśl po co jej taka witka, jak odeszła dalej to się dowiedziałam...pies cośtam powąchał a ona go tym patykiem waliła. potem czytam że dziewczynie weterynarz powiedział "szczury się tępi a nie leczy" a na koniec jakiś dziwny temat w "odeszły" w którym dzieciak pisze że ojciec wyrzucił szczura z 3 piętra a on nie pójdzie do weterynarza bo szczur kosztował 8 zł a weterynarz to nie wiadomo ile.
nic tylko pozabijać.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
alken, ta dziewczyna, co napisała na wizażu?
dopiero przed chwilą wpadłam tam i przeczytałam..tragedia...
a mój brat się dziś mną zmartwił. zrobił mi wykład na temat tego jaka ja jestem nieszczęśliwa, bo nie spotykam się ze znajomymi i wolę ten czas spędzić z moimi szczurami. myślałam, że go palne, tak prosto w nos.
tak, wolę być ze szczurami, bo ludzie są czasem...warci. mam znajomych z którymi rozmawiam, a co ja poradzę, że ci, z którymi spotykać się bym miała ochotę, mieszkają albo w krakowie, albo w zielonej górze albo gdzieś na innym końcu polski?
nie będę na siłę jeździła do i się z kimś spotykała, bo mój brat się martwi. on uważa, że jest szczęśliwy, i co , mam być taka jak on?
grrrrh
on sie ostatnio taka mamusia zrobił.żeby jeszcze w pozytywnym sensie. ale nie...
dopiero przed chwilą wpadłam tam i przeczytałam..tragedia...
a mój brat się dziś mną zmartwił. zrobił mi wykład na temat tego jaka ja jestem nieszczęśliwa, bo nie spotykam się ze znajomymi i wolę ten czas spędzić z moimi szczurami. myślałam, że go palne, tak prosto w nos.
tak, wolę być ze szczurami, bo ludzie są czasem...warci. mam znajomych z którymi rozmawiam, a co ja poradzę, że ci, z którymi spotykać się bym miała ochotę, mieszkają albo w krakowie, albo w zielonej górze albo gdzieś na innym końcu polski?
nie będę na siłę jeździła do i się z kimś spotykała, bo mój brat się martwi. on uważa, że jest szczęśliwy, i co , mam być taka jak on?
grrrrh
on sie ostatnio taka mamusia zrobił.żeby jeszcze w pozytywnym sensie. ale nie...
...czyż nie dobija się koni...?
Jak nie urok to sraczka... 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
A internetu jak nie było, tak nie ma
Na początku listopada przeprowadziliśmy się (klatkę obok) i podpisaliśmy w salonie tpsa umowę o przeniesienie linii. Mieliśmy czekać na telefon montera, a na jakiekolwiek pytania pani w salonie miała jedną odpowiedź: proszę dzwonić na Błękitną Linię. Monter zadzwonił na początku grudnia (!). Miał przyjść w zeszły piątek ok, 17 - nie pojawił się. Przyszedł za to w sobotę o 7.45 rano i wykonał bardzo skomplikowaną robotę w postaci podłączenia kolejnego kabla do już istniejącego gniazdka telefonicznego (czas wykonania: 5 minut). Wykonał swoje czary-mary i stwierdził, że sygnał w kablu jest. Pełni optymizmu udaliśmy się po paru godzinach do salonu tpsa, wierząc naiwnie, że wreszcie podpiszemy nową umowę o neo, dostaniemy potrzebny sprzęt, a w poniedziałek będzie już internet. Jupi! Zaczęło się dobrze, pani wyciągnęła formularze, zdecydowaliśmy się na neo z telewizją cyfrową. "Oj, ale w takim razie ja muszę sprawdzić możliwości techniczne linii! Momencik!" Poszła zadzwonić... okazało się, że nic nie można zrobić, bo najpierw w systemie musi być odnotowane wykonanie zlecenia przez montera, a to może nastąpić dopiero w poniedziałek... no, góra 2 dni robocze. "Ja się z państwem skontaktuję i podpiszemy umowę w poniedziałek!". No cóż. W poniedziałek okazuje się, że umowę będzie można podpisać najwcześniej w piątek. Dlaczego? Pani nie jest w stanie wytłumaczyć. We wtorek dzwoni inna pani z tepsy i pyta o nową umowę - informuję, że załatwiamy to w salonie. Dziś dzwoni pani z salonu i okazuje się, że umowy nie można sfinalizować, bo inna pani z tepsy wprowadziła zlecenie w komputerze jako swoje (bezprawnie) i najpierw trzeba je anulować!!!!!! Cała sprawa ciągnie się już ponad miesiąc, w międzyczasie dostaliśmy normalny rachunek, który trzeba bylo zapłacić (potem ma zostać odliczony od kosztów), a jak sobie o tym pomyślę, no to trafia mnie szlag, mam ochotę pluć, kopać i przeklinać!!!

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
W zooplusie jest tower w promocji za 780 zł
To tak dla zainteresowanych 

Prawie wszystko sie ostatnio pieprzy...
Nic mi sie nie chce a musze w pokoju ogarnac bo 'ukochana' rodzinka sie na swieta zwala.. a ja w tygodniu nie mam czasu
Nic mi sie nie chce a musze w pokoju ogarnac bo 'ukochana' rodzinka sie na swieta zwala.. a ja w tygodniu nie mam czasu

Umarłam.
-Na wczoraj miałam napisać trzy opowiadania. W tym jedno na minimum 3 strony w Wordzie. JUż tak zalegam z tymi opowiadaniami, że w ogóle przestaje chcieć i się je pisać... Grr...
-Za 7 minut przyjdzie dziadek, na obiad a ja siedze w piżamie z afro na głowie, nie umyta.
-Wczoraj pokłóciłam się z rodziną co poskutkowało słowami "W tym domu zwierząt nie będzie!!!"
-Mam na środę ćwiczenia z historii oddać całe uzupełnione, a jeszcze ich nie kupiłam.
-Wszystko mnie boli i umieram, a jutro do budy.
-Pokłóciłam się ze znajomymi.
-Dzidek się dowie, że wypisałam się z religii... Będzie afera?
-Na wczoraj miałam napisać trzy opowiadania. W tym jedno na minimum 3 strony w Wordzie. JUż tak zalegam z tymi opowiadaniami, że w ogóle przestaje chcieć i się je pisać... Grr...
-Za 7 minut przyjdzie dziadek, na obiad a ja siedze w piżamie z afro na głowie, nie umyta.
-Wczoraj pokłóciłam się z rodziną co poskutkowało słowami "W tym domu zwierząt nie będzie!!!"
-Mam na środę ćwiczenia z historii oddać całe uzupełnione, a jeszcze ich nie kupiłam.
-Wszystko mnie boli i umieram, a jutro do budy.
-Pokłóciłam się ze znajomymi.
-Dzidek się dowie, że wypisałam się z religii... Będzie afera?
Stworzenie bezszczurowe.
Edytacjo! Wróć!
- Trzeci dzień z rzędu translator się zacina. Jedyny porządny polsko-łaciński translator...
- Trzeci dzień z rzędu translator się zacina. Jedyny porządny polsko-łaciński translator...
Stworzenie bezszczurowe.
Moja matka mnie wykończy!
Mam dziwne sny . 

Trzeci raz juz jestem dzis w domu... Za kazdym razem na pol godziny
Wspaniały plan...

Robiłam dziś listę na świąteczne zakupy, jak ją zobaczyłam to się przeraziłam, że tyle zakupów jeszcze przede mną i tyle roboty ( jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę).
Ręka, plecy, bark (wszystko) mnie boli od baaardzo dawna, lekarze to się nadają na ..., a tu jeszcze do świąt trzeba się przygotować i ogarnąć, a mi się nic nie chce.
A prezenty( a raczej prezent, no może dwa) - brak. Plus, że przynajmniej nie ma ich dużo.
Och muszę się ogarnąć...
Ręka, plecy, bark (wszystko) mnie boli od baaardzo dawna, lekarze to się nadają na ..., a tu jeszcze do świąt trzeba się przygotować i ogarnąć, a mi się nic nie chce.
A prezenty( a raczej prezent, no może dwa) - brak. Plus, że przynajmniej nie ma ich dużo.
Och muszę się ogarnąć...
A ja właśnie ugotowałam pyyyszną zupkę po czym taki ukrop prosto z garnka wylałam sobie na dłonie (na szczęście kilka palców ocalało) ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
moja siostra po raz ostatni zgodziła się transportowac szczury.
szczury jadą bez pojemnika.....!!! dostarczono je zawinięte w "coś", w jakąś szmatę.............
pociąg stoi z powodu wypadku na torach. będzie stał aż to załatwią. może wiele godzin.
szczury mogą nie przeżyć. ponoć tam z nimi kiepsko, ani żarcia, ani picia... a siostra nic ze sobą nie brała, nie przewidziała wypadku a sama w podróży nie je i nie pije.
co Wy na to? znakomity pomysł, prawda?
szkoda zwierząt, którymi ich "miłośnicy" tak wspaniale się zajęli. byle komuś wepchnąć i niech jadą!
a ona jest załamana stanem zwierzątek które bądź co bądź wzięła pod opiekę, z czystej chęci pomocy.
szczury jadą bez pojemnika.....!!! dostarczono je zawinięte w "coś", w jakąś szmatę.............
pociąg stoi z powodu wypadku na torach. będzie stał aż to załatwią. może wiele godzin.
szczury mogą nie przeżyć. ponoć tam z nimi kiepsko, ani żarcia, ani picia... a siostra nic ze sobą nie brała, nie przewidziała wypadku a sama w podróży nie je i nie pije.
co Wy na to? znakomity pomysł, prawda?
szkoda zwierząt, którymi ich "miłośnicy" tak wspaniale się zajęli. byle komuś wepchnąć i niech jadą!
a ona jest załamana stanem zwierzątek które bądź co bądź wzięła pod opiekę, z czystej chęci pomocy.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Matko bosko...az brak slow
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...