Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
alken

Re: Marudnik vol. 2

Post autor: alken »

wszystko mnie dziś wk...

najpierw widzę na ulicy jak baba idzie z psem i z taką cienką gałązką i mi przeszło przez myśl po co jej taka witka, jak odeszła dalej to się dowiedziałam...pies cośtam powąchał a ona go tym patykiem waliła. potem czytam że dziewczynie weterynarz powiedział "szczury się tępi a nie leczy" a na koniec jakiś dziwny temat w "odeszły" w którym dzieciak pisze że ojciec wyrzucił szczura z 3 piętra a on nie pójdzie do weterynarza bo szczur kosztował 8 zł a weterynarz to nie wiadomo ile.

nic tylko pozabijać.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

alken, ta dziewczyna, co napisała na wizażu?
dopiero przed chwilą wpadłam tam i przeczytałam..tragedia...

a mój brat się dziś mną zmartwił. zrobił mi wykład na temat tego jaka ja jestem nieszczęśliwa, bo nie spotykam się ze znajomymi i wolę ten czas spędzić z moimi szczurami. myślałam, że go palne, tak prosto w nos.
tak, wolę być ze szczurami, bo ludzie są czasem...warci. mam znajomych z którymi rozmawiam, a co ja poradzę, że ci, z którymi spotykać się bym miała ochotę, mieszkają albo w krakowie, albo w zielonej górze albo gdzieś na innym końcu polski?
nie będę na siłę jeździła do i się z kimś spotykała, bo mój brat się martwi. on uważa, że jest szczęśliwy, i co , mam być taka jak on?

grrrrh

on sie ostatnio taka mamusia zrobił.żeby jeszcze w pozytywnym sensie. ale nie...
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Jak nie urok to sraczka... :-\
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

A internetu jak nie było, tak nie ma >:( Na początku listopada przeprowadziliśmy się (klatkę obok) i podpisaliśmy w salonie tpsa umowę o przeniesienie linii. Mieliśmy czekać na telefon montera, a na jakiekolwiek pytania pani w salonie miała jedną odpowiedź: proszę dzwonić na Błękitną Linię. Monter zadzwonił na początku grudnia (!). Miał przyjść w zeszły piątek ok, 17 - nie pojawił się. Przyszedł za to w sobotę o 7.45 rano i wykonał bardzo skomplikowaną robotę w postaci podłączenia kolejnego kabla do już istniejącego gniazdka telefonicznego (czas wykonania: 5 minut). Wykonał swoje czary-mary i stwierdził, że sygnał w kablu jest. Pełni optymizmu udaliśmy się po paru godzinach do salonu tpsa, wierząc naiwnie, że wreszcie podpiszemy nową umowę o neo, dostaniemy potrzebny sprzęt, a w poniedziałek będzie już internet. Jupi! Zaczęło się dobrze, pani wyciągnęła formularze, zdecydowaliśmy się na neo z telewizją cyfrową. "Oj, ale w takim razie ja muszę sprawdzić możliwości techniczne linii! Momencik!" Poszła zadzwonić... okazało się, że nic nie można zrobić, bo najpierw w systemie musi być odnotowane wykonanie zlecenia przez montera, a to może nastąpić dopiero w poniedziałek... no, góra 2 dni robocze. "Ja się z państwem skontaktuję i podpiszemy umowę w poniedziałek!". No cóż. W poniedziałek okazuje się, że umowę będzie można podpisać najwcześniej w piątek. Dlaczego? Pani nie jest w stanie wytłumaczyć. We wtorek dzwoni inna pani z tepsy i pyta o nową umowę - informuję, że załatwiamy to w salonie. Dziś dzwoni pani z salonu i okazuje się, że umowy nie można sfinalizować, bo inna pani z tepsy wprowadziła zlecenie w komputerze jako swoje (bezprawnie) i najpierw trzeba je anulować!!!!!! Cała sprawa ciągnie się już ponad miesiąc, w międzyczasie dostaliśmy normalny rachunek, który trzeba bylo zapłacić (potem ma zostać odliczony od kosztów), a jak sobie o tym pomyślę, no to trafia mnie szlag, mam ochotę pluć, kopać i przeklinać!!! >:( >:( >:(
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
pin3ska

W zooplusie jest tower w promocji za 780 zł O0 To tak dla zainteresowanych ;)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
czarnaeve

Post autor: czarnaeve »

Prawie wszystko sie ostatnio pieprzy...
Nic mi sie nie chce a musze w pokoju ogarnac bo 'ukochana' rodzinka sie na swieta zwala.. a ja w tygodniu nie mam czasu :'(
Obrazek
Awatar użytkownika
Minoo
Kontakt:

Post autor: Minoo »

Umarłam.
-Na wczoraj miałam napisać trzy opowiadania. W tym jedno na minimum 3 strony w Wordzie. JUż tak zalegam z tymi opowiadaniami, że w ogóle przestaje chcieć i się je pisać... Grr...
-Za 7 minut przyjdzie dziadek, na obiad a ja siedze w piżamie z afro na głowie, nie umyta.
-Wczoraj pokłóciłam się z rodziną co poskutkowało słowami "W tym domu zwierząt nie będzie!!!"
-Mam na środę ćwiczenia z historii oddać całe uzupełnione, a jeszcze ich nie kupiłam.
-Wszystko mnie boli i umieram, a jutro do budy.
-Pokłóciłam się ze znajomymi.
-Dzidek się dowie, że wypisałam się z religii... Będzie afera?
Stworzenie bezszczurowe.
Awatar użytkownika
Minoo
Kontakt:

Post autor: Minoo »

Edytacjo! Wróć!
- Trzeci dzień z rzędu translator się zacina. Jedyny porządny polsko-łaciński translator...
Stworzenie bezszczurowe.
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Moja matka mnie wykończy!
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Mam dziwne sny . :-X
Awatar użytkownika
pin3ska

Trzeci raz juz jestem dzis w domu... Za kazdym razem na pol godziny :( Wspaniały plan...

Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Robiłam dziś listę na świąteczne zakupy, jak ją zobaczyłam to się przeraziłam, że tyle zakupów jeszcze przede mną i tyle roboty ( jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę).
Ręka, plecy, bark (wszystko) mnie boli od baaardzo dawna, lekarze to się nadają na ..., a tu jeszcze do świąt trzeba się przygotować i ogarnąć, a mi się nic nie chce.
A prezenty( a raczej prezent, no może dwa) - brak. Plus, że przynajmniej nie ma ich dużo.
Och muszę się ogarnąć...
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

A ja właśnie ugotowałam pyyyszną zupkę po czym taki ukrop prosto z garnka wylałam sobie na dłonie (na szczęście kilka palców ocalało) ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

moja siostra po raz ostatni zgodziła się transportowac szczury.
szczury jadą bez pojemnika.....!!! dostarczono je zawinięte w "coś", w jakąś szmatę.............
pociąg stoi z powodu wypadku na torach. będzie stał aż to załatwią. może wiele godzin.
szczury mogą nie przeżyć. ponoć tam z nimi kiepsko, ani żarcia, ani picia... a siostra nic ze sobą nie brała, nie przewidziała wypadku a sama w podróży nie je i nie pije.

co Wy na to? znakomity pomysł, prawda?

szkoda zwierząt, którymi ich "miłośnicy" tak wspaniale się zajęli. byle komuś wepchnąć i niech jadą!
a ona jest załamana stanem zwierzątek które bądź co bądź wzięła pod opiekę, z czystej chęci pomocy.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Matko bosko...az brak slow
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”