[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
daffy, super klaciora, zwłaszcza ta rura! Ja bym dodała jeszcze ze dwie stabilne (twarde) półki 

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
widzę mojego łyska! widzę łyska!
no, w sumie, to już Twojego..
świetna klatka =)
a chodzą w tej długiej rurze pod kątem?
racja - koniecznie jakieś twarde pięterka.
no, w sumie, to już Twojego..
świetna klatka =)
a chodzą w tej długiej rurze pod kątem?
racja - koniecznie jakieś twarde pięterka.
twarde pięterka będa tylko muszę poczekac kilka dni wypłatę 
a ta rura to był genialny pomysł, uwielbiają ją.. i w sumie to "zjeżdzają" po tej rurze pod kątem
klateczka narazie tak wygląda, ale co jej sprzątanie rodzi się wiele pomysłów na dalsze udoskonalenie jej
więc tylko czekac na dalsze odsłony jej zawartości 

a ta rura to był genialny pomysł, uwielbiają ją.. i w sumie to "zjeżdzają" po tej rurze pod kątem

klateczka narazie tak wygląda, ale co jej sprzątanie rodzi się wiele pomysłów na dalsze udoskonalenie jej

- sr-ola
A te rury to z tych szerszych (średnica ok.12 cm) czy węższych?
Mam wrażenie,że węższych ale wolę się upewnić,ze zdjęcia ciężko mi określić (wiem,że dziwnie klasyfikuję rozmiar ale w Obi widziałam tylko dwa rozmiary. Ale bałam się, że te wąskie będą ZA wąskie i wzięłam tą większą).
Zachwyciła mnie ta instalacja,bomba

Zachwyciła mnie ta instalacja,bomba

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- dosiulka13
Czy klatka 80 dlugosci 58 szerokosci i 52 wysokosci bedzie dobra dla 2 szurow ?

- UprzejmaCegła
Ano będzie dobra
dwie kluski będą miały wystarczająco dużo miejsca 

Możesz dorobić jeszcze jakieś półeczki,będzie więcj zabawy 

I ja nareszcie moge sie pochwalic nowa klatka
szerokosc 80
glebokosc 50
wysokosc 80
kuweta 17
duze przednie drzwiczki

wyposazenie:
2 koszyczki
2 tacki
1 deska do krojenia
1 hamak
3 kladki z kratki do umywalki
1 slomiana kula
1 kartonowy domek (niestety wisi max 3 dni, albo zostaje zjedzony albo zasikany)
1 kuweta z pudelka po lodach
szerokosc 80
glebokosc 50
wysokosc 80
kuweta 17
duze przednie drzwiczki

wyposazenie:
2 koszyczki
2 tacki
1 deska do krojenia
1 hamak
3 kladki z kratki do umywalki
1 slomiana kula
1 kartonowy domek (niestety wisi max 3 dni, albo zostaje zjedzony albo zasikany)
1 kuweta z pudelka po lodach
Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
dosiulka13, faktycznie brakuje polek i hamaków, ta cala przestrzeń nad głowami szczurków się marnuje
dorzuc cos fajnego maluchom.
Zyzia, bardzo ładna klata, ze tak powiem przyzwoita
gdzie ja dopadłaś?
a co do mnie, byliśmy w Polsce i przywieźliśmy moja ukochana klatkę.Jest trochę nadgryziona czasem
siatkę trzeba pomalować gdyz byl to ocynk a teraz jest szajs
od spodu wdało się trochę pleśni ale myślę ze to na lakierze. Jakas myszka mieszkała sobie w środku..zostawiła kupki...
Ogólnie przy drabinkach zaczepy do wymiany i szlif całej klatki plus nowe warstwy lakieru, pomalować siatkę i jak nowa
dla przypomnienia wstawię fotki.no i z radości ze jest już z nami muszę się znowu pochwalić, a co tam..wolno mi chyba

a najgorsze jest to ze nie mamy jej gdzie postawić, na szczęście postanowiliśmy sie po świętach w końcu przeprowadzić

Zyzia, bardzo ładna klata, ze tak powiem przyzwoita

a co do mnie, byliśmy w Polsce i przywieźliśmy moja ukochana klatkę.Jest trochę nadgryziona czasem

Ogólnie przy drabinkach zaczepy do wymiany i szlif całej klatki plus nowe warstwy lakieru, pomalować siatkę i jak nowa

dla przypomnienia wstawię fotki.no i z radości ze jest już z nami muszę się znowu pochwalić, a co tam..wolno mi chyba

a najgorsze jest to ze nie mamy jej gdzie postawić, na szczęście postanowiliśmy sie po świętach w końcu przeprowadzić

Rhenata normalnie rewelacyjna ta klatka
sama bym w takiej zamieszkala ha ha

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- dosiulka13
Zrobie tak jak bede miec szurki ale teraz jeszcze ich nie posiadamdosiulka13, faktycznie brakuje polek i hamaków, ta cala przestrzeń nad głowami szczurków się marnuje dorzuc cos fajnego maluchom.

Rhenata ogolnie to mialam kupic mala klatke na 2 ogony tylko, bo pokoj mamy malutki. No i moj chlopak nie chcial wiekszej bo "zaraz zaczniesz marudzisz, ze chcesz wiecej szczurow". Ale tak mu brzeczalam, ze w koncu zgodzil sie na duza klatke, oczywiscie musialam obiecac, ze nie bedzie wiecej ogonow. Powiedzialam, ze na razie nie bedzie
Jak to sie mowi, glupi ma szczescie. Nastepnego dnia po tej rozmowie znalazlam ogloszenie na gumtree ze jest duza i tania klatka, do tego na tym samym osiedlu. Klatka + wyposazenie z tesco kosztowalo mnie niecale 40 funtow. Niestety teraz po pokoju mozna jedynie fruwac pod sufitem bo tam tylko wolna przestrzen zostala 

Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Ooo to tak jak u mnie,tez byliśmy na kursie poruszania się przestrzennego bez używania podłogi
bo klatka którą mamy obecnie jest jakieś trzy razy większa niż ta na zdjęciach wyżej

bo klatka którą mamy obecnie jest jakieś trzy razy większa niż ta na zdjęciach wyżej

klateczka cudo, czyzby dla naszych nowych wspolnych pociechRhenata pisze:dosiulka13, faktycznie brakuje polek i hamaków, ta cala przestrzeń nad głowami szczurków się marnujedorzuc cos fajnego maluchom.
Zyzia, bardzo ładna klata, ze tak powiem przyzwoitagdzie ja dopadłaś?
a co do mnie, byliśmy w Polsce i przywieźliśmy moja ukochana klatkę.Jest trochę nadgryziona czasemsiatkę trzeba pomalować gdyz byl to ocynk a teraz jest szajs
od spodu wdało się trochę pleśni ale myślę ze to na lakierze. Jakas myszka mieszkała sobie w środku..zostawiła kupki...
Ogólnie przy drabinkach zaczepy do wymiany i szlif całej klatki plus nowe warstwy lakieru, pomalować siatkę i jak nowa![]()
dla przypomnienia wstawię fotki.no i z radości ze jest już z nami muszę się znowu pochwalić, a co tam..wolno mi chyba![]()

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
oczywiście! jak chłopcy przyjadą do mnie to będą mieszkać właśnie w tej klatce a nasze dziewuszki
w nowym domu będą ja miały dołączona do starej