Moderator: Junior Moderator
Polubią się polubią. Poczytaj tematy o łączeniu a jest ich na forum mnóstwo i znajdziesz tam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Dwa posty pod twoim tematem w dziale stadko jest temat o łączeniu dużych z małymi. Przy odrobinie cierpliwości wszystko pójdzie dobrze. Każdy z nas łączył szczury i po mniejszych czy większych perypetiach zawsze się udajeKrejzoolek pisze:Ale dokładnie nie wiem jak wszystko to zrobic,czytałam już to i owo..Ale czy np.jeśli nie będzie odznak przyjaźni to mam je włożyc do jednej klatki.? Co zrobic jak moja Dusia ( bo tak ma na imię ) zobaczy,ze mała nie będzie chciała się z nią bawic i se gdzieś poleci,bo to wiadomo,że se chodzi po pokoju.
lavena pisze:Polubią się polubią. Poczytaj tematy o łączeniu a jest ich na forum mnóstwo i znajdziesz tam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Dwa posty pod twoim tematem w dziale stadko jest temat o łączeniu dużych z małymi. Przy odrobinie cierpliwości wszystko pójdzie dobrze. Każdy z nas łączył szczury i po mniejszych czy większych perypetiach zawsze się udajeKrejzoolek pisze:Ale dokładnie nie wiem jak wszystko to zrobic,czytałam już to i owo..Ale czy np.jeśli nie będzie odznak przyjaźni to mam je włożyc do jednej klatki.? Co zrobic jak moja Dusia ( bo tak ma na imię ) zobaczy,ze mała nie będzie chciała się z nią bawic i se gdzieś poleci,bo to wiadomo,że se chodzi po pokoju.
Powodzenia