Czy Tribiotic można dostać bez recepty? Do tej pory takie "drobne" zadrapania tylko dezynfekowałam, na szczurkach goi się jak na... psie

Moderator: Junior Moderator
sr-ola pisze: Teraz mam w pracy horror i przychodzę do domu z malutkimi oczkami i zerowym poziomem energii, siedzę tak długo jeszcze tylko po to, żeby szczurasy pobiegały.
no właśnie ja tak mam dopiero od grudnia i jeszcze się nie przyzwyczaiłam a okres świąteczny potęguje ilość pracyglucjan pisze:uff....skad ja to znam...codziennosc od ostatnich kilku tygodni....
hmm...tak właśnie sobie o Tobie wczoraj myślałam, że przecież ja się tak przeraziłam tej ranki a Twoje chopy to co chwila tacy naćpani po odjajcarzaniu, i pewnie poszyci i w ogóle..pin3ska pisze:A Gryzek to duze ma te szwy?
Nie martw się zupełnie - ja też do tej pory nie wiem, która obecnie jest u nas alfą bo cały czas się tłuką...sr-ola pisze:Jeśli chodzi o kwestię alfy to tu jestem głupia jak obserwuję bżdziągwy
Tutaj też się nie przejmuj. Każdy popełnia błędy a ja nie mam dużego doświadczenia, żeby móc Ci poradzić, piszę to, co przeczytałam na forum, bo może coś z tego poskutkuje. Trzeba będzie po prostu próbować i być dobrej myślisr-ola pisze:Ale to co piszesz brzmi mądrze i sensownie tylko za późno to przeczytałamI próbowałam połączyć. Gdybym przeczytała w porę to zastosowałabym się do rady bo ten argument do mnie przemawia.
No i git...sr-ola pisze:Wymieniałam między nimi do tej pory szmatki. Łysa wyrzucała te należące do trójcyTeraz wymieniłam też żwirek
Mam na myśli przerwę. Do "po świętach". Niech o sobie zapomną. To jest mój plan A (tylko już mi się neutrale pokończyły). Plan B mówi o tym, aby wszystko zacząć od nowa, znów tak jak przewiduje przepis na łączenie.sr-ola pisze: Na razie plan jest taki- zero łączenia nikogo z nikim.
Jest trochę niestandartowa, czasami szczurom trudniej zaakceptować odmienność innych osobników. To może być taki przypadek, choć oczywiście nie musi. Warto dalej próbować, nawet po przerwie.sr-ola pisze: Nie wiem, czy jest w tym szczurku coś, co wywołuje w nich wszystkich niechęć?