kredyt...no to nie aż takie dobre rozwiązanie...

eee...może troche od rodziny ; ))
no i poczekaj to twoją biżu zaczną kupować ; PP
Moderator: Junior Moderator
Komu dobrzeA mi przyjechała paczka od Oleczki![]()
![]()
Chłopcy od godz. 15 do teraz zeżarli całą michę Jr Farmateraz buszują i chcą jeszcze
W wigilię powieszę im choinkę i dam ciasteczka
i zrobię im prezentów, że HO! HO!
i nie wiem jeszcze co, bo jestem szczęśliwa i dumna z mych pociech tudzież nie potrafię opisać tej euforii, która ciągle we mnie płonie wiecznym ogniem
![]()
Ja zawsze mam meeega radochę jak Oleczka przywozi mi jakieś rzeczy więc Cię doskonale rozumiemUprzejmaCegła pisze:A mi przyjechała paczka od Oleczki![]()
![]()
Chłopcy od godz. 15 do teraz zeżarli całą michę Jr Farmateraz buszują i chcą jeszcze
W wigilię powieszę im choinkę i dam ciasteczka
i zrobię im prezentów, że HO! HO!
i nie wiem jeszcze co, bo jestem szczęśliwa i dumna z mych pociech tudzież nie potrafię opisać tej euforii, która ciągle we mnie płonie wiecznym ogniem
![]()
p.s: LaCoca, jakie kolby robisz?![]()
Szczurnięci jak dostaną/kupią np. koszulkę, aparat lub komputer to, owszem, jest radość, ale nie można jej porównać do zachwytów np. nad nową klatką, żarłem, hamaczkiem, ogonkiem itp.LaCoka pisze:Ja zawsze mam meeega radochę jak Oleczka przywozi mi jakieś rzeczy więc Cię doskonale rozumiem(jakbyś mnie zobaczyła jak przywiozła towera to pewnie padłabyś ze śmiechu
)
Czasem odnoszę wrażenie, że chyba bardziej się tym podniecam niż moje dziewuchy ;P
[/quote]LaCoka pisze:Ja zawsze mam meeega radochę jak Oleczka przywozi mi jakieś rzeczy więc Cię doskonale rozumiem(jakbyś mnie zobaczyła jak przywiozła towera to pewnie padłabyś ze śmiechu
)
Czasem odnoszę wrażenie, że chyba bardziej się tym podniecam niż moje dziewuchy ;P
p.s. A takie ło http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b6 ... 94d13.html
Ja też teraz kasę na urodziny wydałem na szczury,...XDVivon pisze:A powiem Ci że mam tak samo ; )) no np. zamiast sobie coś na urodziny kupić rok temu to kupiłam szczurą nową klatkę, i miałam wielkiego zaciesza z tego powodu![]()
![]()
No jakoś znajdujęPaul_Julian pisze:Rety , jak Ty znajdujesz czas na takie rzeczy O_O
Półka i kolby wygladają apetycznie ! (półka też , z tego co mogę sie na metkach doczytac)
miał być wczoraj ale go nie było :/ może w końcu w poniedziałek się pojawiPrzez głupiego kuriera moja paczka pojechała do Akki do Krk a jej do mnie..