Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
ehh a mnie jakoś pomału dopada depresja świąteczna - jak co roku chyba... w dodatku z sylwestrowych planów chyba nic nie wyjdzie, bo co? bo praca... a innej alternatywy na razie nie mam, więc coś czuje że pozostanie mi tv,łóżko i alkohol 

Pajton proponuję zmienić kolejność działania – łóżko, alkohol, TV
lepiej Ci się będzie oglądało te smuty w telewizorku, nawet najgorszy program sylwestrowy, zwłaszcza te wszystkie super hity tak szumnie reklamowane starocie z przed kilku lat, które już jakiś tam kanał puszczał, będzie się lepiej oglądało
A ja mam dołka, bo Ignis jest chory i wetka stwierdziła, że mój szczur jest spasiony (700g) i długo nie pożyje bo jest tłusty

A ja mam dołka, bo Ignis jest chory i wetka stwierdziła, że mój szczur jest spasiony (700g) i długo nie pożyje bo jest tłusty
-
- Kontakt:
tłuste szczurki są fajne!
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
To dietę trzeba wprowadzićPaweł69 pisze:A ja mam dołka, bo Ignis jest chory i wetka stwierdziła, że mój szczur jest spasiony (700g) i długo nie pożyje bo jest tłusty

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Paweł69 - no to fakt, ale chodziło mi o wzięcie alkoholu do łóżka i picie tam
Ale cały czas mam nadzieje, że do tego nie dojdzie i jednak coś wykombinuje - niby sporo znajomych mam, a jak co do czego ma przyjść to jakoś lipa :/
A jutro znowu do pracy i tak do końca świąt, po 9,5h
ehh tęskni się za czasami LO, studiów - ale to akurat do marudnika bardziej...

A jutro znowu do pracy i tak do końca świąt, po 9,5h

Tęsknię... 

Ehh podobnie u mnie, Donek 720g, teraz na diecie, odstawilam ulubione zupki, vibowity, makaron, chlebus i tylko ziarna i ciastka ryzowe, warzywa (ktore lubi tylko polizac) ale mam doly, bo po nocy spac sie nie da, chce rozniesc klatke, i musze wstac, podac chocby biszkopty dla dzieci, ktore specjalnie dla niego kupilam, choc nie sa w jego typie smakowym:(((Paul_Julian pisze:Paweł69 pisze:A ja mam dołka, bo Ignis jest chory i wetka stwierdziła, że mój szczur jest spasiony (700g) i długo nie pożyje bo jest tłusty

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Mam ochotę w tej chwili zasnąć i już nigdy się nie obudzić.
Ech.. Nie wiem czy już kiedykolwiek przygarnę zwierzaka nie z hodowli
.. Będę musiała chyba uśpić Pinię (myszę moją)
Kiwa się na wszystkie strony, ledwie równowagę łapie i chyba nie widzi
. I teraz trzeba będzie szukać koleżanki dla Gandzi, biedna będzie sama przez jakiś czas
... Cholewka 

Kiwa się na wszystkie strony, ledwie równowagę łapie i chyba nie widzi

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Nienawidzę facetów 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Nie ma to jak rozstać się z facetem po 2 latach znajomości... i na dodatek przez telefon... i tuż przed świętami i sylwestrem, kiedy to miałaś właśnie z nim je spędzić. Nawet już nie mam czym płakać. To tak bardzo boli, aż trudno mi oddychać. Życie jest c***owe
Co chcę na święta? Święty spokój do cholery!

A ja właśnie zostałam zapytana przez mojego lubego czy uważam, że jest sens dalej to ciągnąć...
Czyli chyba zaraz podzielę Twój los Ivciu ;/
Czyli chyba zaraz podzielę Twój los Ivciu ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Przez ten cholerny stres wywołany kłótnią i prawdopodobnym rozstaniem znowu odezwał się mój żołądek...
Biorę leki od miesiąca... Był spokój, a teraz... Taki ból
Nienawidzę tego! Prawie nic dzisiaj nie jadłam, nie biegałam, a mam taką kolkę, że chyba zaraz umrę
Nie wiem co jest z tym cholernym żołądkiem. Po świętach idę na gastroskopię

Biorę leki od miesiąca... Był spokój, a teraz... Taki ból

Nienawidzę tego! Prawie nic dzisiaj nie jadłam, nie biegałam, a mam taką kolkę, że chyba zaraz umrę

Nie wiem co jest z tym cholernym żołądkiem. Po świętach idę na gastroskopię

Facet, którego znałam 2 lata... Byłam z nim 9 miesięcy... Który tak pięknie mówił o miłości do mnie, który tyyyle obiecywał, planował... Mieliśmy spędzić u mnie święta, miał poznać moją rodzinę, miałam jechać do niego na sylwestra poznać jego rodziców... Oznajmił mi dzisiaj, że przyśle do mnie swojego kolegę po odbiór swoich rzeczy... że to nie ma sensu, że to koniec... Nie nie zrezygnuje z mieszkania, dobrze płatnej pracy w Białymstoku na rzecz mnie... że w Warszawie, gdzie mieszkam i jeszcze do niedawna on mieszkał już nic go nie trzyma. Nie mogę uwierzyć, że potraktował mnie w ten sposób.
Czuję się jak zwykła szmata! Nie wierzę w to co się stało, to jakiś koszmar... Ja chcę się obudzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czuję się jak zwykła szmata! Nie wierzę w to co się stało, to jakiś koszmar... Ja chcę się obudzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivcia, spokojnie...
To on powinien czuc sie jak szmata nie Ty.. nie ma co rozpaczac
To on powinien czuc sie jak szmata nie Ty.. nie ma co rozpaczac
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...