Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
Jarek jest po prostu swietny!!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
kupiłam sobie krem do rąk.
masło kakaowe.
Oh ! Jak ja to masło uwieeeelbiam ! Zwłaszcza do ciała ! Ono tak pięknie pachnie

Cheedarek [*]
ja chyba muszę kupić sobie krem do rąk. aktualnie mam stygmaty, ale jest za zimno, żebym to poczuła. dziwnie tak. widzę własne palce we krwi, ale mnie to nie boli. fajna sprawa.
kupiłam kolczyki
. jutro Dzień Informatyki, nie mamy lekcji, bawimy się w programowanie zespołowe i wykłady^^.
kupiłam kolczyki

I TAK UMRZESZ.
Landrynka, przecież jutro jest niedziela..?
ojeżu. zagięłam czasoprzestrzeń
.
poniedziałek miałam na myśli. jutro ide malowac psychodele^^
poniedziałek miałam na myśli. jutro ide malowac psychodele^^

I TAK UMRZESZ.
A to taki fajny kolezka!:D
Wojtus wrocil, moj Wojtus!

Przeprowadzamy się
Znaleźliśmy inne mieszkanie o wiele lepsze od obecnego 
Mmm kochamogonowa pisze:kupiłam sobie krem do rąk.masło kakaowe.
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
mgeiałki z avon'u są straszne
pamiętam, jak jak jeszcze za czasów gimnazjum w szatni po wf'ie każda dziewczyna musiała pół opakowania na siebie wypsikać. każda innago oczywiścia. a najlepiej zmieszać z dezodorantem. fuj!

I TAK UMRZESZ.
Ehh a ja mam czekoladowy krem do rak.... pyyycha! 
Oj, tego to ja też nie lubięLandrynka pisze:mgeiałki z avon'u są strasznepamiętam, jak jak jeszcze za czasów gimnazjum w szatni po wf'ie każda dziewczyna musiała pół opakowania na siebie wypsikać. każda innago oczywiścia. a najlepiej zmieszać z dezodorantem. fuj!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik