Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
yss

Re: Marudnik vol. 2

Post autor: yss »

dobra, zostałam okłamana przez rodzinę.
super pomysł!
zwierzaki mają pojemniki i jadą normalnie. mają owoce i karmę.

a co się nawkurzałam i naubliżałam tutaj to moje, nie? :) najpierw się wkurzam na niewinnych ludzi, a potem jeszcze na to że im właśnie nawrzeszczałam.
moja rodzina jest the best. dwie osoby na mnie naskoczyły a podane informacje był wyssane z palca.
kto się wymieni na rodzinę? oddam moją niedrogo.

ale pewnie nikt jej nie zechce :(

siora uśmiała się jak jej powiedziałam że zdążyłam narobić rabanu. przynajmniej się dobrze bawi.
jedyne prawdziwe info to to, że pociąg faktycznie stał ale już jedzie.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Az ja sie zdarzylam zbulwersowac! ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

skąd ja to znam :P dobra, zamieńmy się, nie poczujemy straty, bo będzie podobnie :P :D

nie mam prezentów.nie mam pomysłów. nie mam pieniędzy.

dostałam zaproszenie na rozmowę o pracę w poniedziałek, ale się tak stracham, że pewnie nic z tego nie wyjdzie.
i w dodatku dawno po niemiecku nie szprechałam, ciekawe jak to wypadnie...aaaaa boję się! :-X
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
yss

a co dopiero ja :(
matka mi zadzwoniła z aferą, że siostra moja ostatni raz bierze zwierzaki, że to skandal, że one nie dojadą żywe, że są tylko w coś pozawijane, i tak dalej, i że mój szawgier miał do mnie dzwonić bo jest wściekły itp, i siostra w strasznym stresie... ledwo mi sił starczyło żeby cokolwiek tu napisać, tak się roztrzęsłam.

a siostra jak już odebrała tylko mi się przez telefon popukała w głowę i zdziwiła jak jej opowiedziałam co u niej :-\
Awatar użytkownika
Paweł69

Post autor: Paweł69 »

zawsze miałam problem z pisaniem i z pisownią z właszcza pod wpływem emocji więc za błędy bardzo przepraszam

ale mam wielką ochotę nawciskać różnych epitetów pewnej osobie, która wysyła niedoleczonego ogona w daleką podróż mimo pojej propozycji skierowanej na pw " że jeśli ogon jest nadal chory to jestem skłonna odebrać go z wa-wy"
a tymczasem co? szczur z zapaleniem płuc jedzie pociągiem, który ma 4 godzinne opóźnienie!
oj miłośnicy szczurów!

yss rozmawiałam z Twoją siostrą przez telefon on a bardzo się stara dowieść te zwierzaki żywe i sama bardzo się martwi
Awatar użytkownika
yss

a o zapaleniu płuc to ja nie wiedziałam!
jak ja z nią rozmawiałam to mówiła że wszystko ok, zwierzątka jadą.
szczur jest w pudełku i torbie, nie zawieje go ale wiadomo, że przy zapaleniu płuc taki stres to grubsza sprawa :(
Rhenata

Post autor: Rhenata »

zimno mi, nie mogę się rozgrzać
byłam na basenie to ramie przestało bolec..wyszłam to znowu zaczęło ::) jak może przestawać bolec podczas pływania i znowu bolec jak NIC NIE ROBIĘ? no jak? ja już nie mogę z tym mięśniem, to jakiś koszmar jest...

idę ugotować zupę z brokułów

arghhhhh, nienawidzę tego babsztyla..jest we mnie tyle zła na te kreaturę paskudna ze rozdałabym kilku psychopata i seryjnym morderca i dalej by starczyło żeby gnidę rozjechać na środku ulicy..no!

to tyle marudzenia na dzisiaj..no może jeszcze to ze wczoraj nie mogłam zasnąć do 3 i znowu wstałam o nieludzkiej porze 10:30! dzisiaj albo zasnę albo się czegoś naćpam normalnie..kurka nie mam czego nawet...wrrrrr...wdech wydech wdech...
::) skończyłam, dziękuje za uwagę albo i nie :P

niech mnie ktoś przytuli.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Ja wczoraj zasnęłam o 6.30 a matka o 10 mnie obudziła. Dziś coś czuję że też mogę mieć problem z zaśnięciem... coś mi się we łbie poprzestawiało :/

Rhenata przytulam :)
Rhenata

Post autor: Rhenata »

dzięki ci o wielka poczuwam się przytulona ;D
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Chlop niech Cie ugrzeje... ;D ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Jej.. nie wiem co robić :-\ . Z myszą źle jest, męczy się bidna, a ja nie wiem jakim cudem mam ją zawieźć do weta, skoro ona jeszcze nie oswojona, z ręki mi jest w stanie skoczyć byleby uciec, utrzymać ją ciężko, mimo że ledwie chodzi :-\ . Chcę jej te cierpienia skrócić, a nie wiem jak :-\ . I jeszcze bidula zestresuje się jak będę ją do transporterka wkładać, potem zestresuje się tym, że nie wie gdzie jest i zimno w dodatku, potem znowu wyjęcie.. ech..
Chyba sobie coś zrobię -_-"
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Jak ja nie cierpię robić świątecznych porządków.. :-\
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Ło matko... tyle mam nauki ze po tym wolnym bede jeszcze bardziej padnięta niż przed... Gdzie te czasu kiedy mozna było sobie odpocząć...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

zimno mi.
w każdym tego słowa znaczeniu.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
Paweł69

Post autor: Paweł69 »

No i znowu mnie Ogryzek vel Helmut ugryzł. Co mi przyszło do głowy żeby tegu gnojka resocjalizować na dobrego szczurzego obywatela. Ten szczur mnie dobije, a na pewno dobije moje palce zwłaszcza wskazujący, uparła się gnida właśnie na ten palec i ciekawe czemu, bo tym palcem grożę mu jak robi coś co mi się nie podopa?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”