Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Humor mam iście wisielczy. Chyba te święta tak na mnie działają, w połączeniu z nadchodzącym okresem
Totalnie nic mi sie nie chce. Wlazłabym do łóżka, zakopała sie pod kołdre i przespała złe dni.
Cegła, zazdroszcze entuzjazmu z nowej klatki.
EDIT
Zabrałam sie za nowy spis treści w klatkach, przy okazji sprzątam cały dział - katastrofa
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Shit. Zakochałem się. Już dawno, ale dziś mi to spokoju nie daje.
Najgorsze jest to, że ona nie wie że jestem facetem.. i w ogóle noo! To jest straszne.. Ja nie chce! I do tego ona jest moją..przyjaciółką?
Shit shit shiiit!
Oświadczyłem się jej dziś w żartach, dajac jej rolke od papieru toaletowego w szkolnym kiblu..
Eh, głupi jestem.
Męczy mnie to. Nie wiem. Dowiedziałbym się jakiej jest orientacji (tylko bym musiał ja jakos podejsc bo tak wprost nie spytam przeciez...)ale.. argh! Jak hetero - źle, bo myśli że jestem babą, a ja nie powiem jej prawdy.. jak homo - też źle..!
W sumie dziś jak przyszła po pierwszej lekcji (chora i zasmarkana xD) i powiedziała że przychodzi dla mnie, bo wie że mi bez niej smutno i ze mnie kocha to normalnie awwwww. I jak mi zrobiła takiego mega huga.
Moze ona to na serio mowila? Ale nieee...'
Ale potem wypaliła przy wigilii z takim tekstem (po moich oswiadczynach xD) "ej ciekawe czy jakbysmy były naprawdę homo i razem i by sie dowiedzieli to czy by nas wyrzucili.."..
Ja już nie wiem!
Ide sie zajac sprzataniem bo omg. Przynajmniej nie bede myślał.
Ale sie rozpisałem. I tak was to nie obchodzi, huh. Ale musze to z siebie wyrzucic bo mnie nosi..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
bueheheh Dobre!
Najlepiej jak się zrobi kilka osób...np cała rodzinka razem tańcuje.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila