Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
Teli jak chcesz zeby byly razem to jak najszybciej jak jestes w domu to po prostu reaguj na kazda probe scigania - potem ciezko ci bedzie go dolaczyc , chociaz jeden tydzien powinny wytrzymac. Pamietaj umyc dokladnie klatke przed ponownym laczeniem i wprowadzic najpierw embera.
Kiedy ja probowalam reagowac... ale on chyba uwaza ze musio "trzymac wladze". W nocy nieraz to mnie budzila taka kotłowanina ze szok.. i to po kilka razy. No nic sprobuje je polaczyc po weekendzie jak wroce bo tak to nikt nie bedzie ich pilnowal i zobaczymy. 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Fizyk poszedł dziś do Chłopców
. Na razie jest grzeczny... jakby rozumiał o co biega. Podejrzewam, ze dzisiejsza noc wiele rozstrzygnie
. Mam nadzieje ze połapał się co straci jak będzie niegrzeczny.
I trochę chwalenia się
Aman i Amanek 

I trochę chwalenia się

- Krejzoolek
Na widok tej słodkiej fotki aż sie płakać chce.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/807 ... 04119.html
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Albo obcałowywać te słodkie stópkiKrejzoolek pisze:Na widok tej słodkiej fotki aż sie płakać chce.

Kiedy przybędą ?
29.12
. Jedziemy po małego Amanka, juz sie nie moge doczekac. Zwlaszcza ze to maluszek zamykajacy moje doszczurzanie na jakis czas

hi, a ja głupia nie poznałam go, a widząc Aman i Amanek zastaniawiałam się dlaczego dwojgu maluchom dałaś tak podobnie na imię (
)

Nowy Rok już w nowym domuTelimenka pisze:29.12. Jedziemy po małego Amanka, juz sie nie moge doczekac.

Hihi nie, nie, tj jeden i ten sam malec
. Owszem Sylwestra bedziemy razem swietowac:D

Oh, Telimnko
Nawet nie wiesz jak Ci tej tabliczki czekolady zazdroszcze !
moje marzenie...mieć takiego
ucałuj go tam jak go już przechwycisz
i fotki są także mile wiedziane

Nawet nie wiesz jak Ci tej tabliczki czekolady zazdroszcze !

ucałuj go tam jak go już przechwycisz

i fotki są także mile wiedziane
Cheedarek [*]
Fotki to dopiero chyba zrobie jak bede juz miec Amanka
. No chyba ze predzej sie zmotywuje.
Ember ma ropnie na płuckach, miał robione RTG dostaje antybiotyki i jakis lek ktorego nie pamietam nazwy, ktory ma zmniejszyc te zmiany. Nie wiem skad sie to swinstwo przypałętało..
. Jest juz troche lepiej, wydaje cichsze dzwieki i przytył, co mnie bardzo cieszy. Wagowo prezentuja się tak
Pomiary z dzisiaj:
Fizyk 705 g
Ember 320g
Ekler 595g
Flos 370g

Ember ma ropnie na płuckach, miał robione RTG dostaje antybiotyki i jakis lek ktorego nie pamietam nazwy, ktory ma zmniejszyc te zmiany. Nie wiem skad sie to swinstwo przypałętało..

Pomiary z dzisiaj:
Fizyk 705 g
Ember 320g
Ekler 595g
Flos 370g

- susurrement
705? :O
obowiązkowo proszę o zdjęcie Fizyka! ciekawa jestem jak taki ciężki szczuras wygląda :>
o matko.. biedulek Emberek.. ropnie w płuckach to straszny syf
trzeba bardzo o niego dbać!
obowiązkowo proszę o zdjęcie Fizyka! ciekawa jestem jak taki ciężki szczuras wygląda :>
o matko.. biedulek Emberek.. ropnie w płuckach to straszny syf

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Kciukam za biedactwo...
I za Fizyka, co by uniknął jajcięcia
I za Fizyka, co by uniknął jajcięcia

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

........
Emberek, nie daj się parchom! całe kwarkowo trzyma kciuki

Jej Emberek tylko 300 gram toz to o chorobsko go juz zjadlo , ja tak nie chce ! Skad te ropnie Teli , nie przegapilas czegos wczesniej ? Teraz to juz koniecznie 2 antybiotyki i to canajmniej prez miesiac! I odzywiaj go bo chlopak padnie
.

Odzywiam.. nie przegapilam.. nie wydaje mi sie. Dostaje dwa i wetka mowi ze przez miesiac nawet