Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rhenata

Re: Moje kochane badziestwo - Śpij spokojnie Wacusiu [*]

Post autor: Rhenata »

hahahahaha, przyklejcie to proszę gdzieś na gore albo do żartów żeby wszyscy mogli przeczytać..no kapitalne, leżę i kwiczę :D
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Filmik z Kubą i Maciusiem w rolach głównych :)

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Miśki <3 Ucałować! :D
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Dzis jeszcze z Cynamonem poszłam do weta bo mi sie jajko jedno nie podobało i mialam racje. Ale tym razem było ujście, wiec tylko wycisnelismy i ropa ładnie wyszła. Zostało to wypłukane rywanolem i masc dostalismy zeby do srodka wciskac. Miejmy nadzieje, ze pomoze :)

W czwartek kontrola normalna ze wszystkimi bezjajowcami.

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

Feluś ma guza na grzbiecie tak troche po boku od kręgosłupa. Wielkosci śliwki węgierki tylko na razie jest płaski. Kształt owalny, w dotyku jednolity, ale niestety co najgorsze nie da rady go przesunąć, bo jakby wyrasta z żeber :( . Ech.. święta, święta...

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

pin3ska pisze:Feluś ma guza na grzbiecie tak troche po boku od kręgosłupa. Wielkosci śliwki węgierki tylko na razie jest płaski. Kształt owalny, w dotyku jednolity, ale niestety co najgorsze nie da rady go przesunąć, bo jakby wyrasta z żeber :( . Ech.. święta, święta...
Aż za bardzo z opisu przypomina guza Hima :( Jego ta cholera tak szybko zjadła :(
Trzymam kciuki, żeby jednak ta zaraza wolniej rosła.
Za wcześnie :( Przecież on w marcu powinien skończyć 2 lata...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Wet powiedział, ze zle to wygląda i najlepiej miec teraz nadzieje, ze nie bedzie szybko rósł... :( A mi sie niestety wydaje, ze on urósł dosc szybko. Ostatnio wydawało mi sie, ze Felek jest jakis taki troche krzywy, ale pomacałam i nic nie wyczułam, moze był jeszcze za płaski . Dzis juz gołym okiem widac takiego jakby garba po jednej stronie. Dlaczego one na wszystkie choroby upodobały sobie zawsze okres swiąteczny? W tamtym roku w Wigilię tez byłam u weta, tylko z Dinem :(

Bezjajcarze juz praktycznie dobzre, skonczyły brac leki, teraz juz tylko obserwujemy i smarujemy mascią, zwlaszcza Cynamona. Ale nawet u niego dzis juz nic nie zostało praktyczni wycisnięte.

Ananas dostał krople do nosa, Kazik jakby mniej zgrzyta w lewym płucu.

Nina
Kontakt:

U Hima to była kwestia miesiąca a guz był kolosalnych rozmiarów...

A jak tam Dino i jego uszko?
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Dino zdrowy, a guzek pod tylną nóżka w pachwinie sie nie powiększa, nawet szczerze mowiąc nie jestem juz pewna czy to nie jakies zrosty po ugryzieniu, bo z Dina to niezły zakapior jest :) Choc takie samo coś małe znalazłam z boku, wiec po swietach wezme go na wymacanie. Schudł tylko po tym uchu i teraz jakos nie moze nadrobić, choc moze i juz starosc go powoli dopada...

Zrobił sie poza tym strasznie zazdrosmy jak tylko dotykam innego szczura :P I to tak, ze puszy sie na mnie i odsuwa główke jak chce go tez pogłaskac. Ale po chwili na kolanach daje sie przeprosić i robi sie z niego bezwładny woreczek liżący po rękach z którym mozna wszystko zrobić. Co jeszcze smiesznego to lubi tylko mnie, a Pawła probuje ugryżc :P Czuje sie tym mile połechtana :P

Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Siostro pin3sko, prawdziwa z Ciebie pełnoetatowa pielęgniarka. Ale na Twoim miejscu chyba bym się nerwicy nabawiła, tyle bidoków chorowitych.. Czy można się troszkę choć przyzwyczaić?
pin3ska pisze:Ale po chwili na kolanach daje sie przeprosić i robi sie z niego bezwładny woreczek liżący po rękach z którym mozna wszystko zrobić.
Jaaaa, ale bomba, fajnie by było mieć kiedyś takiego przytulaka :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nina
Kontakt:

sr-ola pisze: Czy można się troszkę choć przyzwyczaić?
Nie można, trzeba ;)
Mając duże stado jest sie za pan brat ze wszelkimi chorobami. Zazwyczaj jeszcze jak coś sie dzieje, to u kilku szczurów na raz. Szczurze choroby chodzą seriami...

Dobrze, że z Dinusiem już w porządku :)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Nina pisze:Mając duże stado jest sie za pan brat ze wszelkimi chorobami. Zazwyczaj jeszcze jak coś sie dzieje, to u kilku szczurów na raz. Szczurze choroby chodzą seriami...
To już zauważyłam, niestety- dawno, tylko przyzwyczaić się do takich rzeczy nie umiem.

Smyranko dla wszystkich chorowitych i tych twardych na zarazy ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
pin3ska

Ananasek skonczył dzis rok :) To najmłodszy szczuras w stadzie :) Wszystkiego najlepszego mojemu woreczkowi :) Duzo, duzo... jaj :D

Proszę o zmianę tematu na:
Moje kochane badziestwo - Ananas świętuje 1 urodzinki :)

Babli

Post autor: Babli »

Najlepszego misiu :-*
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Re: Moje kochane badziestwo - Ananas świętuje 1 urodzinki

Post autor: Filipw »

To jeszcze niech żyje pięc razy tyle :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”