Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
To ja juz życzę wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia dla Ciebie i ogonków na -jak zwykle- 18ste urodzinyNina pisze: Bo za pare godzin mam urodziny i wszyscy mi wypominają wiek![]()

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
A czym tu sie chwalić? xD ja jestem załamana, że to tak szybko lecizalbi pisze:bo się chwalisz =PNina pisze:Haha, co ma skromność do czucia sie staro? xDzalbi pisze: Nin, jaka Ty mało skromna jesteś =P

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Paul, Nina będzie miała 19..Paul_Julian pisze:To ja juz życzę wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia dla Ciebie i ogonków na -jak zwykle- 18ste urodzinyNina pisze: Bo za pare godzin mam urodziny i wszyscy mi wypominają wiek![]()
-
- Kontakt:
ja jako ze urodziny mam 1szego stycznia, zazwyczaj spedzam je sama, nikt nie pamieta.
no, ale co ja poradze, ze mamie sie nie chcialo isc na sylwestra to wpadla na pomysl, ze mnie urodzi...
no, ale co ja poradze, ze mamie sie nie chcialo isc na sylwestra to wpadla na pomysl, ze mnie urodzi...

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Ale tu chodzi o to, że po 18-tych, to już zawsze są te 18-tezalbi pisze:Paul, Nina będzie miała 19..Paul_Julian pisze:To ja juz życzę wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia dla Ciebie i ogonków na -jak zwykle- 18ste urodzinyNina pisze: Bo za pare godzin mam urodziny i wszyscy mi wypominają wiek![]()

klimejszyn, ja mam w drugi dzień świąt, więc nie jest dużo lepiej

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- Kontakt:
hahahaha, leżę xDNina pisze: ja mam w drugi dzień świąt, więc nie jest dużo lepiej mamie sie święta znudziły i poszła na piechote do szpitala bo nic sie nie działo a było już po terminie. Całą droge ślizgała sie na ślizgawkach xD Nie chcieli jej puścić do domu, bo miała już rozwarcie, ale sie uparła, że musi sie wykąpać i pożegnać z dzieciakami xD No i poszła do domu, ślizgając sie oczywiście, wykąpała sie i poszła z powrotem do szpitala xD
bez szczurków...
I dziwić sie, że mam nie po kolei w głowie xDklimejszyn pisze:hahahaha, leżę xDNina pisze: ja mam w drugi dzień świąt, więc nie jest dużo lepiej mamie sie święta znudziły i poszła na piechote do szpitala bo nic sie nie działo a było już po terminie. Całą droge ślizgała sie na ślizgawkach xD Nie chcieli jej puścić do domu, bo miała już rozwarcie, ale sie uparła, że musi sie wykąpać i pożegnać z dzieciakami xD No i poszła do domu, ślizgając sie oczywiście, wykąpała sie i poszła z powrotem do szpitala xD
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
no tak,stary długopis, i figurka też się przydawięc więcej niż 1/2 szafy nienoszona jest, ale się może "kiedyś" przydać

jestem czasem pod wrażeniem, że te nasze mamy jakieś silniejsze były niż młode matki dzisiaj.Nina pisze:mamie sie święta znudziły i poszła na piechote do szpitala bo nic sie nie działo a było już po terminie. Całą droge ślizgała sie na ślizgawkach xD Nie chcieli jej puścić do domu, bo miała już rozwarcie, ale sie uparła, że musi sie wykąpać i pożegnać z dzieciakami xD No i poszła do domu, ślizgając sie oczywiście, wykąpała sie i poszła z powrotem do szpitala xD
moja mama też miała takie "odskoki" wchodziła na dach będąc w ciąży, bo trzeba było coś poprawić, a była sama w domu. a nikogo nie chciała prosić.
a teraz? teraz to się pomaga przyszłym mamusiom, one z łóżka mogą nie wstawać

może trochę przesadziłam, i wcale nie wszystkie młode matki takie są, ale taka jest tendencja...
Akka, ty się śmiej...

IM to oczywiście moja mama i starsza siostra- nosimy podobne rozmiary

a w przydatności starych rzeczy celuje moja babcia,
kiedyś wujek ze stanów przysyłał ciuchy, z którymi nie rzadko nie było co zrobić,
taki tradycyjny amerykański obciach
mama takie czachy albo tęcze cięła na szmaty do mycia, albo oddawała,
a babcia zawsze marudziła, że tak nie doceniamy,
i broniła każdej koszulki z czachą, mówiąc, że jej się przyda "do spania albo na działeczkę"
takim sposobem uciułała wielkich gabarytów szafę, na działeczkę i do spania.
i ani razu tego nie założyła- ale jak proszę dla szczurów, to ona nic nie ma

takie dziecko wojny. pod stół się nóg nie da włożyć, bo zapasy stoją, na przyszłe 5 lat

bidna..
...czyż nie dobija się koni...?
w Polsce zbieraczy mamy bez liku
ale swoją drogą z ukochanymi dżinsami, których już nie ubiore ze względu na dziury nie mogę się rozstać 

U mnie takie problemy (wyrzucić? zostawić?) często rozwiązują szczury, rozprawiając się ze sztuką odzieży czy parą butów bez pardonu. Ma to swoje dobre strony - podrzuć nielubiany ciuch szczurom, a będziesz mieć pretekst, żeby kupić sobie nowy!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Stjooo lat stjooo lat!
(to moja ulubiona scena z REJSU
)
NINA specjalnie for ju
(to moja ulubiona scena z REJSU

NINA specjalnie for ju

...czyż nie dobija się koni...?