Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- UprzejmaCegła
Re: Marudnik vol. 2
Ivciu, nie jesteś sama.
Zapowiadają się poje*ane święta. Już nic mi się nie chce jak o nich pomyślę. A tak się cieszyłam.
Kuźwa, dzisiaj sprzątałyśmy z mamą w domu. Ojciec nic nie robił cały dzień (jak zawsze), wylegiwał się baran przed telewizorem, a mama zawieszała firanki i płakała. Jak jutro będzie tak samo to ch*j mnie jasny strzeli i będzie wojna, nawet nie mam zamiaru dzielić się z nim opłatkiem. Dobrze, że Sz. pomaga, ale i on mnie dzisiaj wkur*ił. Zabiera jutro komputer do "siebie" by pochwalić się bratu, a ja, oczywiście, będę siedziała jak ta zapluta kukła w czterech ścianach po przeje*anej wigilii. Kuźwa, nic tylko pójść w piz*u do jakiego lasu, posiedzieć i wrócić za tydzień.
I jeszcze złapałam uczulenie na detergenty. Łapy mnie bolą, a jeszcze sporo zostało do sprzątania. Kuźwa i cholera i du*a blada.
Zapowiadają się poje*ane święta. Już nic mi się nie chce jak o nich pomyślę. A tak się cieszyłam.
Kuźwa, dzisiaj sprzątałyśmy z mamą w domu. Ojciec nic nie robił cały dzień (jak zawsze), wylegiwał się baran przed telewizorem, a mama zawieszała firanki i płakała. Jak jutro będzie tak samo to ch*j mnie jasny strzeli i będzie wojna, nawet nie mam zamiaru dzielić się z nim opłatkiem. Dobrze, że Sz. pomaga, ale i on mnie dzisiaj wkur*ił. Zabiera jutro komputer do "siebie" by pochwalić się bratu, a ja, oczywiście, będę siedziała jak ta zapluta kukła w czterech ścianach po przeje*anej wigilii. Kuźwa, nic tylko pójść w piz*u do jakiego lasu, posiedzieć i wrócić za tydzień.
I jeszcze złapałam uczulenie na detergenty. Łapy mnie bolą, a jeszcze sporo zostało do sprzątania. Kuźwa i cholera i du*a blada.
- susurrement
nie mogę spać.
za dużo wódki.. mam taką mega zgagę, że za nic nie usnę.
wrrr.
i nie mogę znieść tego, że nie mam ostatnio czasu dla swoich zwierząt.
oczekiwałam na święta tylko i wyłącznie dlatego, że myślałam iż tylko w Wigilię gdzieś wychodzimy. a tu dupa, bo każdego dnia.
oszaleję.
chce trochę czasu tylko z moimi ogonami!!
za dużo wódki.. mam taką mega zgagę, że za nic nie usnę.
wrrr.
i nie mogę znieść tego, że nie mam ostatnio czasu dla swoich zwierząt.
oczekiwałam na święta tylko i wyłącznie dlatego, że myślałam iż tylko w Wigilię gdzieś wychodzimy. a tu dupa, bo każdego dnia.
oszaleję.
chce trochę czasu tylko z moimi ogonami!!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Dopiero wstałam a już mam dość własnych urodzin. Jak co roku...
Nie ma to jak wspaniała rodzinka.
Nie ma to jak wspaniała rodzinka.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
niech mnie ktoś kopnie w głowę!!!
kupiłam książkę na allegro, 1zł plus wysyłka, czyli 12 zł, zapłaciłam za nią, a potem w e-mailu doczytałam że możliwy jest odbiór osobisty u mnie w mieście. tak. jestem debilką.
kupiłam książkę na allegro, 1zł plus wysyłka, czyli 12 zł, zapłaciłam za nią, a potem w e-mailu doczytałam że możliwy jest odbiór osobisty u mnie w mieście. tak. jestem debilką.

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Mam ochotę kogoś pobić.
Ktoś zainteresowany?
Ktoś zainteresowany?

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Mozesz sie wyzyc na moim ojcu 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Swoim istnieniem !:D

Milusi tatuś?Telimenka pisze:Swoim istnieniem !:D

Luuuudzie. Dlaczego ten okropny typ do mnie pisze? Dlaczego nie da mi spokoju? Jego chyba nie da się spławić...
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Baaardzo milusi!
A nie wiem czemu do Ciebie pisze! Pogon w cholere!
A nie wiem czemu do Ciebie pisze! Pogon w cholere!

brzuch mnie boli...ehhh, okres się kłania...a ja jutro już na sylwestrową imprezę wyjeżdżam...aaaaaa bólowi mówimy nie!
...czyż nie dobija się koni...?
grrr... złamałam sobie karte do bankomatu...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Raczej nie jest, bo jest w dwoch czesciach 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam