Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
ja Króla Lwa uwielbiałam jak byłam młodsza, pamiętam, że to był pierwszy film/bajka na którym się popłakałam
a później już oglądałam to tylko po to, żeby sobie popłakać
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Podobno wszyscy płakali na słynnej śmierci Taty Lwa . nawet na demoty ta scenka trafia . Ja tylko lubię piosenkę Eltona Johna , i potem oglądałem kreskówke-serial z Timomem i Pumbą , to było coś
W roku 94 to miałem ..... 17 lat .. a z Disneyowskich bajek to u mnei zawsze królowała ( i chyba do dziś króluje ) "Piękna i bestia" . Pierwszy animowany film z grafiką komputerową (słynny żyrandol w sali balowej).
hahahah , wysłałem posta , a mój pies do mnie przyszedł i piszczy , żeby ją przykryć jej kocykiem na foteliku
Mam dorosłą bokserke o małym rozumku i dorosłą kotkę -równiez o małym rozumku
Za to ja "Pięknej i bestii" nie oglądałam
A Króla Lwa jeszcze czasami mam okazję obejrzeć, bo mieszkam pod jednym dachem z z dwoma fanami Simby (dzieci: 5 lat i roczek). Sheera, zapoznać Cię z nimi?
na mnie budziki nie działają. najskuteczniejsi są rodzice w sprawach budzenia mnie. no, ale im się często zapomina obudzić mnie o godzinie, o którą prosiłam..
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Mojej mamie nie mogę ufać, bo mnie zwykle nie obudzi A jeśli chce to zrobić mówi (a nie drze się) z drugiego końca domu żebym wstawała i myśli, że słyszę