Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Znaczy, chodzi mi właśnie o klasyczną animację, taką rysunkową Wiem, trochę głupio to brzmi, ale dla mnie 3D to wszystko co jest robione komputerowo na trójwymiarowych modelach.. i w ogóle ^^; Takie o.
Mimo że tego się nie ogląda przez okulary. WIem, mieszam
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
za późno widzę dyskusję o Disneyu :p
Król lew był świetny!
i w ogóle, to podpisuję się pod "lubieniem klasyki" Sheera.
mam młodszą siostrę i niemalże wszystkie klasyczne bajki Disneya.chce ktoś coś?
ja np. dopiero przez wyszukiwanie bajek dla Mańki poznałam bajkę "taran i magiczny kocioł"
Prince of persia też grałam. można to w ogóle jeszcze ściągnąć i grać? na viście? (wiem, fuj, ale mam niestety )
sssouzie, dawaj listę co masz!
Ja mam też trochę bajek, a o Taranie słyszałem.. ale nie oglądałem. Przydałoby się pobrać
Aktualnie zasysam Pocahontas 2 - co prawda, sequele to zazwyczaj shit, no ale co mi tam
A co do Króla Lwa - pierwsza i druga część są super. Ale trójka - czy, jak kto woli "1 i 1/2"? O matko, kto to wymyślił?! Wstyd, wstyd, wstyd...
Nawet nie wiecie jaki byłem zbulwersowany jak to wydali, lol
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..