Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Powiem szczerze, że znając jego to on nie będzie chciał się spotkać w obawie o własny zadek.
Zastanawia mnie czy naprawdę tęskni czy po prostu chce oczyścić swoje sumienie.
Z resztą bez względu na to, mam nadzieję, że jeszcze długo będę go w tych snach odwiedzać...
Może nie może spać po nocach... <marzy>
Lepiej mi jak sobie pomyślę, że on też cierpi. Niech go sumienie zeżre.
<:3 )~ Bahama Mama za TMRubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']
zalbi pisze:
u nas mozna miec warunków ile sie chce, tylko za każdy warunek się płaci..
jeżeli będę miała powtarzac rok to zmieniam kierunek.. juz teraz sie nad tym zastanawiam ale będe próbowac dojsc do konca, jezeli mi sie nie uda to zmienię uczelnię..
No to bierzesz warunek ze wszystkiego do czego byłaś dopuszczona ale oblałaś egzamin.
A co ty w ogóle studiujesz, bo jakoś nie śledziłam twojego tematu...
Zalbi , jak masz problem na 1szym roku to lepiej zmienić kierunek od razu , szkoda kasy na warunki , a potem to będzie coraz gorzej .
No , ale i tak to Twoja decyzja i nikt nie powinien jej za Ciebie podejmowac:)
Etam lepiej w ogole o nim nie myslec. Niezaleznie czy dobrze czy zle!
Zawsze to myslenie. Zyczyc sobie szczescia i wierzyc ze kazdy dostaje to na co zasluzyl. Co akurat jest prawda.
Z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że faceci - wszyscy bez wyjątku - to duże dzieci, o które nieustannie musimy się troszczyć, bo jeśli spuści się ich na moment z oczu, to proszę, takie kredki wychodzą. No nie da się, nie da! Sam nie wie czego chce. Litości!!! A mówią, że to kobiety są zmienne i nie widzą czego chcą
A te wszystkie bajki o dzielnych rycerzach, o księżniczkach, które są przez nich ratowane z opresji... BZDURA!
Ja mam większe jaja od niego!
<:3 )~ Bahama Mama za TMRubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']
Jest późno. powinnam odpoczywać... A nie siedzieć na forum i pisać na gg ze zboczoną Teli xD
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
geologie.. ale na prawdę pomyłka nie z samym kierunkiem jak z przedmiotami: geologia, paleontologia i chemia.. geologia by jeszcze przeszła gdyby nie to, że mamy ją z kobietą - dinozaurem..
wszyscy mówia, że na pierwszym roku geo jest największy sajgon i jest najtrudniej a potem juz lepiej..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www