A teraz jak przejadę czerwonym lakierem to dobrze
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ja miałam jeszcze kiedyś z paznokciami tak, że co tydzień wyglądały jak po wizycie u manicurzystki
różne wzorki, kolorki, etc
a tak to tylko odżywka a przy ogonach zdarza się, że chodzę tydzień z każdym paznokciem innej długości i o innym kształcie bo nie mam czasu żeby je ogarnąć ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
a ja dziś w szkole koledze malowałam paznokcie. bo odzyskałam lakier.
dobrze, ze go dyrektorka nie widziała
a łysi są fuj!
dobrze, ze go dyrektorka nie widziała
a łysi są fuj!

I TAK UMRZESZ.
Chociaż jedna się zgadza!a łysi są fuj!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
ja się malować nie umiem...a już kreskę namalować..prawie jak salvadore dali kreski maluję 
a łysi potrafią być przystojni...choć i tak wolę te dłuższe czupryny.
a paznokcie to najbardziej "siatkarskie" mi odpowiadają
a łysi potrafią być przystojni...choć i tak wolę te dłuższe czupryny.
a paznokcie to najbardziej "siatkarskie" mi odpowiadają
...czyż nie dobija się koni...?
Ej, w ogóle to jak można zmienić nick na forum? Da się? Trzeba admina lub moda prosić, czy coś? 
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Może i noszę okulary, ale ślepa jeszcze nie jestem...UprzejmaCegła pisze:No to superLaCoka pisze:Jasnetylko jakby to się miało odbywać
Misiu-Tygrysiu, kiedy mogę Cię odwiedzić? Byśmy od razu do Ivci zahaczyły
Wszystko widziałam! To co wpadasz, tak już od listopada i się zebrać nie możesz
Duża zmiana nie wchodzi w gre raczej. Ewentualnie jakaś mała, choć i to nie wiem czy jest możliwe.Sheera pisze:Ej, w ogóle to jak można zmienić nick na forum? Da się? Trzeba admina lub moda prosić, czy coś?
Kiedyś można było sobie zmienić nazwe wyświetlaną (login był taki jak na początku), więc z "Czarna+" stałam się "Nina", przy zmianach na forum przenosiły sie tylko nicki wyświetlane
Znalazłam sobie studia
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mi zależy tylko na malutkiej zmianie, dokładniej z "Sheera" na "Sheeruun" lub "Sheer" 
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Napisz do Ani i zapytaj 
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
arrrghhh , nie było światła! koniec, apokalipsa..posprzątałam szczurom przy świeczkach
oglądam ostatnio serial ''theLword'' ale leci o nieprzyzwoitej porze 1:00 w nocy bo jest troszku nieprzyzwoity
ale mogliby się nie wygłupiać bo filmy z przemocą i gwałtem puszczają o 22 a serial o lesbijkach o tej porze nie przejdzie? porąbało ludzi
oglądam ostatnio serial ''theLword'' ale leci o nieprzyzwoitej porze 1:00 w nocy bo jest troszku nieprzyzwoity
http://www.tvs.pl/informacje/18634/
znalazłam to na stronie miau.. weszlam do Fredzinego tematu żeby zobaczyc co tam bo bardzo dawno nie zaglądałam i przez przypadek znalazłam ten link..
a Fredzia nie żyje..
znalazłam to na stronie miau.. weszlam do Fredzinego tematu żeby zobaczyc co tam bo bardzo dawno nie zaglądałam i przez przypadek znalazłam ten link..
a Fredzia nie żyje..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Wszystkie maluchy od tej biednej suczki maja domki, bylo ostatnio w TV . A co do kary wiezienia dla tej nauczycielki ( grrrrr !) to niestety , ale nie pamietam ile dostała .
A maluszki piękne !
A maluszki piękne !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- UprzejmaCegła
Też wyrwałaś żyrandol?Rhenata pisze:arrrghhh , nie było światła! koniec, apokalipsa..posprzątałam szczurom przy świeczkach
Ja zrobiłam lepiej, malowałam pokój przy świeczce
biedna psiunia, serce się kroi tępym nożem
nie, nie wyrwałam
tak nagle bez ostrzeżenia pozbawili nas prądu na całym osiedlu
no i pomyślała ja sobie ''szkoda ze Pio nie ma zrobilibyśmy to co wszyscy kiedy nie ma prądu
''
nie, nie wyrwałam
no i pomyślała ja sobie ''szkoda ze Pio nie ma zrobilibyśmy to co wszyscy kiedy nie ma prądu
Matkooooooooooo nienawidze wstawac do szkoly!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...