Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dzięki wielkie a Ravi to rzeczywiście taki wariat.. wspina się.. albo raczej stara się wspinać po moich drewnianych ścianach!
Było łączenie ze starszakami. Wszystko przebiegło dobrze. Bez krwi i latających kłaków . Małe upatrzyły sobie Aluzję jako poduszkę.. skakały po niej, turlały się, ciągnęły za uszy i ogon. Dobrze, że ją.. nie Babli. Bo dostały by opieprz i po łbie
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... G_2157.jpg - wygląda jak pies pasterski poganiający owce...chyba za bujną wyobraźnię mam
śliczne te twoje dziewuszki Babli
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Hej Babliś :)Sporo miałam tu do nadrobienia. Po pierwsze gratuluję doszczurzenia. Duszkowa dama jest prześliczna, poprostu się nie mogę napatrzeć. Inne szczurzaki też piękne;) Wymiziaj koniecznie;D
Po drugie zaś, przykro mi z powodu facetów..
rzeczywiście przepiękne są i fotki świetne; korciłyby mnie takie balony , ale te nasze dwie rozmamylone ciućmy chybaby w biegu przeszły na wylot przez ścianę w razie pęknięcia kolowego cuda
Fajnie , że się doszczurzyłaś, gratulacje
Niech już odtąd w twojej szczurobajce będzie już tylko dobrze i spokojnie
A mnie rozwalily fotki Ravi pijacej z kubka podpierajaca sie jedna nozka
u mnie ogony po tapecie sie wspinaja a zanim zaczna sie wspinac odrywaja kilka kawalkow i tak mam albo raczej nie mam polowy tapety
„gdy ktoś krzywdzi psa anioł traci pióro,
pomagając skrzywdzonym i okaleczonym przez ludzi zwierzakom
-ratujemy anioły!”
Jejku.
Nie było mnie rok, a tu zmiany jak po parunastu latach.
Łał.
Babli masz niesamowite stadko. Nawet bardziej niesamowitsze niż kiedyś.
Choć tak mi przykro, że nie ma ''tych moich'' ogonów. Tych za moich czasów. Odchodzenie ogonów jest zawsze przykre.
Trzymaj się ;*
Duszek jest piękna. Husky pełną gębą. Cieszę się, że łączenie przebiega tak sprawnie. Wnoszę o umizianie wszystkich ciulow. Takie porządne, długie z całusami w brzuszki (;
Od teraz, śledzę wątek bez przerw.
; )
________________ DeVaki Pui, Jack Daniels| Kana, Liza [`].
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde