Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Nie odważy się dotknąć Miziu 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Ona nie odważy się dotknąć niczego co szczurze, ogon i te sprawy
Ona boi się nawet kotów...

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
- Paul_Julian
- Kontakt:
U mnie mama może otwierac klatke i powoli się uczy , zeby nie mówić głosno przy sczurkach (w szczególnosci przy FLorce) , bo one się boją . Ale jak mnie nie ma, to na mamę mogę liczyć , że zawiezie do weta ( to ona była uśpić Sniezynkę , jak byłem w pracy , i została z nią i głaskała) . Nie uczę mamy tylko podawania leków , bo ja znam szczurze triki i pomysłyUprzejmaCegła pisze:Uff... a już myślałam, że ja jedyna tak mam![]()
W moim przypadku to tylko ja mam dostęp do klatki
Można to tak trochę nazwać "pilnowaniem stada przez osobnika alfa", bo tak szczerze mówiąc to my jesteśmy na samej górze tej hierarchii

Inni nie maja wstępu .
Myślę , że jak wchodzi ktoś palący czy ktoś kto ciagnie za ogonek , to normalne że reagujemy agresywnie . Bo ktoś chce skrzywdzic nasze szczurki . Tak samo by zareagowały matki jakby ktoś chciał skrzywdzić dziecko.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
tak, ja od roku nienawidzę szwagra, bo mimo wyraźnego zakazu otworzył okno przy chorym szczurze [zimą] i jeszcze się obrażał że co to za wymysły.
ten się nie myli, kto nic nie robi
- UprzejmaCegła
Czekaj, czekaj... to mężczyźni też mają instynkt macierzyński?Paul_Julian pisze:Myślę , że jak wchodzi ktoś palący czy ktoś kto ciagnie za ogonek , to normalne że reagujemy agresywnie . Bo ktoś chce skrzywdzic nasze szczurki . Tak samo by zareagowały matki jakby ktoś chciał skrzywdzić dziecko.
Wydawało mi się, że tylko baby takie przewrażliwione są

Można by było uznać, że szczurki są dla nas tak samo ważne jak dzieci dla rodzicielki, ale czy nie jest to aby lekka przesada?
Sama zauważyłam w swoim zachowaniu diametralne zmiany takie jak: ciągłe ściszanie muzyki, przesadne traktowanie innych jako intruzów, częste zaglądanie do pierdziochów w celu sprawdzienia czy wszystko ok., itp. itd..
Wydaje mi się, iż może to być nieco spowodowane formułkami ciągle wbijanymi do głów przez użytkowników tego forum

Mój kumpel miał w swoim życiu wiele szczurków i jakoś nigdy nie zaglądał na szczurze fora tudzież ma do tego dystans, a my?

Pamiętam jak kiedyś przyjechała do mnie rodzina z dzieciarnią. Ja oczywiście zwiałam z domu i przyszłam wieczorem. Dowiedziałam się, iż jedna z gó*** wsadziła palucha przez pręty by dotknąć Apolla, a ten niewiele myśląc dziabnął ją tak, że miała symetrycznie rozwalonego palucha i ponoć w odwecie pociągnęła go za ogon smarkula podła.yss pisze:tak, ja od roku nienawidzę szwagra, bo mimo wyraźnego zakazu otworzył okno przy chorym szczurze [zimą] i jeszcze się obrażał że co to za wymysły.
Wyobraźcie sobie teraz rozwścieczoną Cegłę, nie słuchającą żadnych próśb zaprzestania krzyku, sterczącą nad 10-letnią płaczącą dziewczynką

Jak będą mieli przyjechać na następny rok to zabieram chłopaków, mój pokój zamykam na klucz i sajonara- "Róbta co chceta"

- Paul_Julian
- Kontakt:
Do mnie jak przyjechał kilkuletni kuzyn to ciągle latał do meni "obejrzec zwierzątka". Ledwo z pracy przyszedłem , to musiał obejrzeć . Ale głaskał je bardzo delikatnie jednym paluszkiem , i spójrz co zrobił

Regularnie przykrywał maskotkę szczurka moim kocykiem (na poduszce ) bo "szczurek teraz spi".
Faceci mają instykt macierzynski(czy raczej tacierzyński) . Ja swoje szczurki traktuję jak dzieci (swoich nie mam ) , nie pojechałem na kilka imprez , odwołałem Sylwestra u dalekich znajomych , bo Florka chora , albo Pati była chora , albo Sniezynka ...
Dwójka moich znajomi (rodzenstwo) jest święta , bo przeze mnie nie pojechali na tego Sylwestra - rodzice by nie puscili siostry samej , jest ode mnei duzo młodsza . A ja po prostu powiedziałem , ze nie moge , bo Florka chora i zrozumieli ...

Regularnie przykrywał maskotkę szczurka moim kocykiem (na poduszce ) bo "szczurek teraz spi".
Faceci mają instykt macierzynski(czy raczej tacierzyński) . Ja swoje szczurki traktuję jak dzieci (swoich nie mam ) , nie pojechałem na kilka imprez , odwołałem Sylwestra u dalekich znajomych , bo Florka chora , albo Pati była chora , albo Sniezynka ...
Dwójka moich znajomi (rodzenstwo) jest święta , bo przeze mnie nie pojechali na tego Sylwestra - rodzice by nie puscili siostry samej , jest ode mnei duzo młodsza . A ja po prostu powiedziałem , ze nie moge , bo Florka chora i zrozumieli ...
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Pomoooocy, zasypało mnie ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Nas zasypuje właśnie XD Śnieg pada od samego rana (wstałem o 6 i już padało) i sypie dalej
A swoją drogą wczoraj na kuligu było super! Pomimo tego, że kiełbasa smakowała jakby ktoś ją zjadł i zwrócił.. a do zjeżdżania dali nam 1 worek na 22 osoby
huh. Anyway, jak wszyscy poszli zjeżdżać po kolei, to my z Sylwią myk, za kępę drzew i krzaków obok, i do lasu! Ale było zabawy, taczaliśmy się po śniegu takim do kolan, i usiłowaliśmy biegać na czworaka po nim.. skończyło się na kompletnym przemoczeniu ciuchów.. i głupawce do końca kuligu
Wychowawczyni ciągle nam potem robiła zdjęcia, bo stwierdziła, że tak wesołych osób jeszcze nie widziała..
I utopiliśmy chochlę do nalewania w herbacie. Ale jakby co, to njie my!
Wesoło było w ogóle, wróciłem do domu po 14, a o 16 poszedłem spać, hah xD

A swoją drogą wczoraj na kuligu było super! Pomimo tego, że kiełbasa smakowała jakby ktoś ją zjadł i zwrócił.. a do zjeżdżania dali nam 1 worek na 22 osoby

I utopiliśmy chochlę do nalewania w herbacie. Ale jakby co, to njie my!

Wesoło było w ogóle, wróciłem do domu po 14, a o 16 poszedłem spać, hah xD
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
u nas nie dość, że nas zasypało,
to wciąż dalej zasypuje...

to wciąż dalej zasypuje...

...czyż nie dobija się koni...?
Ja nie mogłam otworzyć rano drzwi wejściowych ;P
U mnie chyba z pół metra śniegu
Ale już nie pada. Psy dostają głupawki na spacerach 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak dokładnie Nina !
Mój to oszalał
Jak tyle śniegu zobaczył 
Mój to oszalał

Cheedarek [*]
No ja mojej pskudy psiej nie mogłam zagonić do domu ;P
nam się wydaje jacy my zasypani...kolega z Danii przesłał swoje zdjęcia:
http://picasaweb.google.com/adam.wasiel ... wInAalborg#
iii to dopiero zima
http://picasaweb.google.com/adam.wasiel ... wInAalborg#
iii to dopiero zima

...czyż nie dobija się koni...?