Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: klimejszyn »

ja byłam wczoraj na 18stce koleżanki, wróciłam po 5 rano do domu, ślizgając się całą drogię bo iść się nie dało.. ::)
i wstałam 17.30... ale nie ma co, impreza była jedną z lepszych 8)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Moja koleżanka ma urodziny 30grudnia ;p to dopiero była impreza, ona biegała w samych majtkach i bluzce założonej na lewą stronę, zgubiła sukienkę na studniówkę (istniało podejrzenie, iż wyrzuciła ją przez okno), przynieśliśmy jej do domu wielką, czerwoną drabinę, bawiliśmy się ogniem, tzn kręciliśmy takimi podpalonymi pochodniami i kilka osób pluło ogniem (ta część imprezy odbywała się na dworze ;P), jubilatka padła ok 21 i ok 23 odzyskała przytomność ;P jeden kolega złapał jakąś fazę, że walczy z Niemcami i rzucał we wszystkich wyimaginowanymi granatami i strzelał z wyimaginowanego karabinu i chował się w wyimaginowanych okopach ;D. Jubilatka została wrzucona do wanny i potraktowana wodą z prysznica, w odwecie oblała wszystkich znajdujących się w łazience w wyniku czego jedna koleżanka latała bez spodni bo miała całkowicie przemoczone a ja bez bluzki bo musiałam wycisnąć z niej wodę ;p na szczęście po chwili dorwałam jakąś bluzę (nie wiem do kogo należała ;P).
Spałam w jednym łóżku (w sypialni rodziców koleżanki) z moim chłopem i koleżanką od przemoczonych spodni ;P
Piłam szampana z sokiem pomarańczowym i martini z ice tea gdyż alkoholu było w bród ale jubilatce zapomniało się o kupieniu napoi bezprocentowych więc musieliśmy posiłkować się tym co było w lodówce (łącznie z robieniem krwawej mery z ketchupu) ;D
Picie skończyło się o hmm jak wychodziliśmy czyli ok 11 rano.
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

czyli impreza jak impreza <ziew>

:) korzystaj, bo imprezy w miarę wkraczania w tzw dorosłość robią się przeraźliwie nudne..... przynajmniej niektóre.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
LaCoka

Tych mniej cenzuralnych sytuacji wolałam nie opisywać ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

LaCoka pisze:Moja koleżanka ma urodziny 30grudnia ;p to dopiero była impreza, ona biegała w samych majtkach i bluzce założonej na lewą stronę, zgubiła sukienkę na studniówkę (istniało podejrzenie, iż wyrzuciła ją przez okno), przynieśliśmy jej do domu wielką, czerwoną drabinę, bawiliśmy się ogniem, tzn kręciliśmy takimi podpalonymi pochodniami i kilka osób pluło ogniem (ta część imprezy odbywała się na dworze ;P), jubilatka padła ok 21 i ok 23 odzyskała przytomność ;P jeden kolega złapał jakąś fazę, że walczy z Niemcami i rzucał we wszystkich wyimaginowanymi granatami i strzelał z wyimaginowanego karabinu i chował się w wyimaginowanych okopach ;D. Jubilatka została wrzucona do wanny i potraktowana wodą z prysznica, w odwecie oblała wszystkich znajdujących się w łazience w wyniku czego jedna koleżanka latała bez spodni bo miała całkowicie przemoczone a ja bez bluzki bo musiałam wycisnąć z niej wodę ;p na szczęście po chwili dorwałam jakąś bluzę (nie wiem do kogo należała ;P).
Spałam w jednym łóżku (w sypialni rodziców koleżanki) z moim chłopem i koleżanką od przemoczonych spodni ;P
Piłam szampana z sokiem pomarańczowym i martini z ice tea gdyż alkoholu było w bród ale jubilatce zapomniało się o kupieniu napoi bezprocentowych więc musieliśmy posiłkować się tym co było w lodówce (łącznie z robieniem krwawej mery z ketchupu) ;D
Picie skończyło się o hmm jak wychodziliśmy czyli ok 11 rano.
ło rety, gdzie te czasy ...... ;D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Bylam w stajni jestem zmeczona ale szczesliwa!
Jeszcze 7 dni i W tu bedzie ... w sumie 6! ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rhenata

Post autor: Rhenata »

LaCoka, takie imprezy trzeba nagrywać i na YouTube bo opowiadanie takie mało obrazowe ;)

nie mamy wody! rury pozamarzały, ciągniemy od sąsiadów którzy jeszcze są szczęśliwymi posiadaczami niezamarzniętych rur...do czasu..zobaczymy po dzisiejszej nocy
pół miasta miało plan..wykapiemy się na siłowni...odbili się od drzwi! woda pitna w sklepach wykupiona, mój szef zamówił kilka palet ekstremalnie drogiej mineralnej ::) jak mróz puści to mamy zapas wody w sklepie na dwa lata

idę na imprezę..nie , nie będę nagrywać :P
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Mialam isc na impreze ale snieg mnie pokonal... :P

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

teli, ja też, ja też.

u nas był plan, by spisywać rozkminy imprezowe, ale coś nie wyszło :D
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
LaCoka

Rhenata to byłby świetny pomysł gdyby ktoś był w stanie utrzymać kamerę ;D
Ja nawet nie wiedziałam gdzie jest moja torebka ;p
Awatar użytkownika
Telimenka

Przeciez jak zobaczylam co sie dzieje na drogach.. ledwo szlam w butach zeby sie nie zabic. Nie lubie na balety isc na plaskim obcasie.. wiec stwierdzilam ze w obcasach bede wygladac jak pusta idiotka.. z ciagotami samobojczymi.
Neeee nie dla mnie

Rhenata

Post autor: Rhenata »

Teli a tys sie dopiero urodziła? ;) Ubierasz normalne buty a w torbę obcasy, zmieniasz przed wejściem a torbę z normalnymi butami kitrujesz gdzieś w kacie modląc się żeby nikt pijany nie pożyczył ....
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Dupa mnie boli od siodla.. i jakos tak mi sie nie chcialo! ;)
Szukam wymowki! poza tym nie bede przed klubem butow zmieniac o nie!

sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Rhenata pisze:nie mamy wody! rury pozamarzały, ciągniemy od sąsiadów którzy jeszcze są szczęśliwymi posiadaczami niezamarzniętych rur...do czasu..zobaczymy po dzisiejszej nocy
pół miasta miało plan..wykapiemy się na siłowni...odbili się od drzwi! woda pitna w sklepach wykupiona, mój szef zamówił kilka palet ekstremalnie drogiej mineralnej ::) jak mróz puści to mamy zapas wody w sklepie na dwa lata
my mieszkamy w starej kamienicy (no odnowiona jest ;) ) ale pierwsze zimy to zabójcze były- rury nam zamarzały co roku, aż dziw, że nie popękały- to by było dopiero..
a jak zabawnie było któregoś roku w nocy po wigilii- wszyscy muszą do toalety na numerek 2 (całe szczęście są dwie ubikacje)
tylko problem w tym...że wody nie ma..staliśmy z bratem nad wielkim garem na gazie gotując zamarzły śnieg, przestępując z nogi na nogę, i tu gentelmeńskich zachowań nie było, każdy chciał być tym pierwszym w kolejce :D :D :D
eh, jak fajnie że to tylko wspomnienia :P
a już od kilku lat mamy rury ocieplone i jakieś elektryczne podgrzewanie jak są mrozy w nocy to włączamy ;)

Teli to prawdziwa kobieta! musi bosko wyglądać zawsze- jeśli nie, to woli zrezygnować z wyjścia ;D
ja to bym nawet w obciachowych bamboszach poszła i zmieniła, jeśliby zależało 8)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Telimenka

Ja sie bede lansowac na prawdziwa kobiete! ;D
O wlasnie beknęłam ! Kwintesencja kobiecości! ;D ;D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”