Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
sssouzie
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: sssouzie »

Teli, bekasz kobiecością czy kobieco? 8)

ja nawet kiedyś starałam się być kobieca,ale mi niewygodnie było ::)
Telimenka pisze:O wlasnie beknęłam ! Kwintesencja kobiecości! ;D ;D
a to mnie na łopatki położyło :D :D :D
dobrze czasem się za waszą pomocą naśmiać do łez;)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

A po co w ogóle na takie imprezy chodzić gdzie trza "super" wyglądać?
Ostatni raz na jakiejś potańcówce byłam chyba w podstawówce i nawet nie mam ochoty wracać do tamtych czasów :P
Natomiast jeżeli jakaś domóweczka się szykuje oraz śniegu po pachy to wystarczy włożyć kozaki(na płaskim)/glanioszki i jedziesz dalej :D

sssouzie pisze: ja nawet kiedyś starałam się być kobieca,ale mi niewygodnie było ::)
No nie jesteś sama ;D
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

ja pamiętam jak kiedyś kupiłam swoje pierwsze buty na obcasie. prześliczne botki na szpilce, z piękna kokardą z boku..
no, skończyło się tak, że pochodziłam 20 minut po domu a na następny dzień pojechałam je oddać...
nie, ja nawet nie próbuję być kobieca.. ;D ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ja sie staram ale nie w domu ;)...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
sssouzie
Kontakt:

kiedyś będąc u koleżan chciałam przymierzyć buty na obcasie..
nawet nie wiedziałam jak się za to zabrać, usiadłam na podłodze i włożyłam buty..i jak wstać?
pojeździłam sobie tylko po podłodze ;D
oczywiście nie przyszło mi na myśl, że można spróbować z krzesełeczka..no cóż ::)

zresztą często mnie coś rwie pod podeszwą( stopy oczywiście) i nie mogłabym dłuższy czas mieć stopy w takiej pozycji
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

będąc u babci,kiedy byłam mała chciałam spróbować jak to jest mieć buty na obcęgach .
i zaraz po wstaniu..jestem na ziemi . :)

ja nie rozumiem jak niektóre 13 latki mogą w tym czymś chodzić .
ostatnio(w wakacje ;D ) widziałam dziewczynę,co miała buty na szpilkach ,chodziła w nich jak kaczka .
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

bubu pisze:ostatnio(w wakacje ;D ) widziałam dziewczynę,co miała buty na szpilkach ,chodziła w nich jak kaczka .
Heh.. no bo trzeba się nauczyć chodzić na obcasach:)
Moja siostra np chodzi czasem w takich szpilach że się dziwie że jej się kolana na druga stronę nie wyginają i mówi że jej wygodnie. Ja czasem nakładam jak muszę ale nie lubię.
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Ja potrafię przelatać cała imprezę na 13centymetrowych obcasach (i to takiej cienkiej szpilce i jeszcze platformie pod palcami) ;D
I nigdy się nie uczyłam chodzić na obcasach, wyssałam to chyba z mlekiem matki, która non stop śmiga na podwyższeniu z racji swego upośledzonego wzrostu :D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Ja też potrafię... no może nie na 13 cm... tylko potem umieram bo czuję się jak bym po ogniu chodziła...
Właśnie wypróbowywał ktoś te wkładki żelowe?

ja mam wzrost upośledzony w drugą stronę więc na szczęście nie muszę szaleć z obcasami ;D
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

hłe hłe :)

i w moim ostatim poście miało być na obcasach,a nie na obcęgach :-X :D
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

lavena pisze:ja mam wzrost upośledzony w drugą stronę więc na szczęście nie muszę szaleć z obcasami ;D
mam to samo :D może i lepiej, bo i tak nie umiałabym na tym chodzić ::) chociaż niektóre buciki takie śliczne..

a jak widzę w szkole wszystkie panienki chodzące jak kaczki to wybucham śmiechem. chyba wolałabym na ich miejscu chodzic w kapciach niż na szpilach i robić z siebie pośmiewisko..
mam w klasie laskę, która ostatnio przyszła w kozaczkach na szpilce do szkoły, w lewym buciku obcas miała skrzywiony tak masakrycznie, że wyglądało jakby zaraz miał się jej złamać ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Ja praktycznie zawsze chodzę z tymi wkładkami i w sumie hmm pomagają trochę np przy sandałach na obcasie bo noga nie wysuwa się do przodu, albo jak szpilki są minimalnie za duże ;) wydaje mi się też, że następnego dnia mnie mniej bolą stopy jeśli chodzę w wkładkami (na samym początku mojej przygody ze szpilkami chodziłam bez więc nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy owych wkładek ;P)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
sssouzie
Kontakt:

przynajmniej nam takie osóbki humor poprawiają :D (to nie o LaCoce! :D )
ja mam swoje tajgery i od wielu miesięcy śmigam w nich. no na zimę trzeba było zmienić na cieplejsze,
i z tego powodu jestem niepocieszona. ja chcę suchą pogodę na moje adidasowate!
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

a ja śmigam w porwanych trampkach i glanach 8)
a od czasu do czasu 12-centymetrowych szpilko-koturnach. koledzy się na mnie wkurzają wtedy ;D . chociaż ostatnio mi się poobdzierały trochę, pewnie od łażenia po lesie.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Uhh, jak ja soibie przypomnę, kiedy musiałem iść na połowinki w jakis paskudnych butach na obcasie.. o matko. Co prawda wielki to on nie był, ze 2cm, ale i tak musiałem najpierw kilka d ni w nim po domu połazić, i ciągle się chwiałem.. ::)
A tak to śmigam w trampkach/vansach/skejtach latem, wiosną i jesienią, a zimą w glanach ;)

Idę z kompa. Chce mi się spać już od 16, ale że goście niespodziewanie przyszli, to się odwlekło nieco (planowałem sen na jakąś 20..). Ale za to pizzy zjadłem, bo zamówili! Ha!
DObranoc wszystkim :3
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”