Sama zastanawiałam się nad ta klatką [a właściwie nad 2 takimi], ale podobno jest niestabilna z powodu miękkich drutów...
A GMR to cudowna sprawa, szczególnie gdy można sobie folgować.

Moderator: Junior Moderator
hehe, jakbym widziała swoich rodziców..kiedyśklimejszyn pisze:no i z ludźmi też.. teraz całymi dniami mam kogoś w pokoju. mama albo tata, czasem oboje, rozsiada się na podłodze i zawieszają się patrząc jak maluchy się tłuką, szaleją po klatce, śpią. najbardziej lubię jak tata rozmawia z dziewczynami :
"oj tutaj sobie weszłam i co teraz ? no czo ? choodź kluska, chodź...jejku ale mam oczka, taakie mam oczka..ej nie podgryzaj ! no gdzie tam uciekasz, jak teraz wyjdziesz ? o, niunia. no chodź, chodź.."![]()
- a kiedyż to? kiedy? bo ja tu chętna na oglądanie sesji jestemklimejszyn pisze:a ja nie mogę się doczekać aż przyjadą do nas dwie śliczne panienki, aguciak i węgielek.. mam nadzieję, że do tego czasu hormony moim dziewczynom się uspokoją i nie będą mi tłuc maluszków
mam to samo, też gadam z napotkanymi psami..sssouzie pisze:czasem to aż głupio bo gadam z psem, a właściciela zainteresowanego rozmową ze mną mam praktycznie w nosie![]()
wypróbuję, tylko muszę dużo jakiegoś materiału znaleźć, żeby na zmianę byłosssouzie pisze:fajnie tez się sprawdza pocięcie materiału właśnie na małe szmatki, mogą sobie wtedy pokopać i układać według uznania.
ja mam jakąś metalową ale taką rozciągającą się.. jak taka harmonijka. mają tam polarkowe szmatki i się zagrzebują, tylko tam śpią.. nawet hamaczki wcześniej uwielbiane olałysssouzie pisze:ta rura ma jakieś właściwości przyciągające niby tez mam rurę, ale ona twarda jest i się nie dziwię, że nie jest to dziewczyn ulubione miejsce. twoja chyba z tych elastyczniejszych jest?nie podgryzają jej?
u mnie klatka zajmuje 'prawie' pół pokojuiwonakoziarska pisze:Cudowniaste stadko i bardzo gustownie urządzona klateczka!!!(U Ciebie też zajmuje pół pokoju??)
Też jestem w trakcie przemeblowania swojej klaty i też taka rura jak u Ciebie(tylko węższa...- tak to jest męża posłać po zakupy...)zrobiła furorę