Wymiziac i wycałowac i wypieszczotkować:D
:*
Moderator: Junior Moderator
ależ byłydenewa pisze:Po zdjęciach widzę, że na imprezce urodzinowej szczurki skupiły się na jedzeniu. A gdzie tańce, hulanki, swawole...?![]()
- czyżby syreni? będzie nas tu częściej zaciągał, bo u was przecież zawsze ciekawieunipaks pisze:ależ byłya nawet po hulankach dał się słyszeć tęskno - rzewny śpiew
Ciężki powrót do rzeczywistości...unipaks pisze:ależ byłya nawet po hulankach dał się słyszeć tęskno - rzewny śpiew
oj prawdaalex48 pisze: Szczuraski są oswojone, pieszczotliwe, fikuśne jak ich siostrzyczki.
Oj w sztuce złodziejskiej muszą się jeszcze podszkolić... w końcu ktoś skojarzy fakty i zacznie pytać o alibi...unipaks pisze: Ale dowody w postaci ścieżki znaczącej drogi ucieczki tłustymi plamkami oraz resztkami jedzonka świadczą same za siebie...
a widok mojej miny na widok szczura uciekającego z parówką sojową w zębach tym bardziej bezcenny!Nue pisze:A widok szczura uciekającego z parówką w zębach - bezcenny![]()
Tez uwazam, ze podłogowe tuptaczki, to najcudowniejszy dzwiek na swiecieObie siostrzyczki czekają teraz codzienne polowania na egzotyczne ptactwo, gdyż pookrąglały nade wszelką miarę i niewątpliwie dla zdrowia ruchu zaznać muszą.Ta druga końcówka od wędki mojego męża całkiem nieźle się sprawdza , panny skaczą jak na batucie. Ale i tak najwięcej radości dostarcza mi tupot ich łap na podłodze , jest słyszalny w przezabawny sposób.
![]()