bo czekają kiedy się wreszcie domyślisz i zainstalujesz spłuczkę!Paul_Julian pisze:Moje odsuwają sobie kuwete i kupkuja poza nią

Moderator: Junior Moderator
bo czekają kiedy się wreszcie domyślisz i zainstalujesz spłuczkę!Paul_Julian pisze:Moje odsuwają sobie kuwete i kupkuja poza nią
Paul, jak już opatentujesz spłuczkę dla szczurów, to mi też zainstalujeszsssouzie pisze:bo czekają kiedy się wreszcie domyślisz i zainstalujesz spłuczkę!Paul_Julian pisze:Moje odsuwają sobie kuwete i kupkuja poza nią
O właśnie, niedługo też będę miała takie królestwo. I też zamierzam pokombinowaćklimejszyn pisze: kuweta jest tak wielka, że na wysypanie jej ściółką poszłyby ze trzy opakowania. więc wyłożony jest materiał a z jednej strony położona jest mniejsza kuwetka ze ściółką. i uwaga... ani jedna kupka jeszcze nie wylądowała poza "kibelkiem" ! ani jedna..
A wrzucanie "czekoladowych cukierków" z powrotem nie działało?Paul_Julian pisze:W nocy podmienię moje na TwojeMoje odsuwają sobie kuwete i kupkuja poza nią
to se parskłamsssouzie pisze:bo czekają kiedy się wreszcie domyślisz i zainstalujesz spłuczkę!
a jakbyś im postawił w każdym rogu takie małe kuwetki ze ściółką ? może nauczyłyby się, że kupkać można tylko tam gdzie jest ściołka ?Paul_Julian pisze:A kupkują jak zauwazyłem po rogach klatki i czasem na srodku .
W komentarzach ludzie piszą ze to pic na wode ::(Paul_Julian pisze:
A wogole patrzcie co znalazłem na animalii :
http://animalia.pl/produkt,15941,147,Ur ... inder.html
Ha ! Można zlokalizować tajne kibelki naszych drani ! Ja wiem , ze mają u mnie jeden pod klatką na biurku , bo coś tam za bardzo sie pei (zupełnie jak miseczka metalowa) . Albo osmarkały .