No to, transseksualny jestem i od jakiegoś czasu już się z tym tak nie ukrywam, jak kiedyś. Znaczy nie rozgłaszam wszystkim wszem i wobec (ze szkoły by mnie pewnie wywalili, lol), ale tak o bardziej zaufanym osobom, czy na forum, to mogę powiedzieć

Moderator: Junior Moderator
W sumie z początku wolałem jakoś tak.. nie ujawniać się, bo zaraz by było takie wielkie "wtf?!" jakby ktoś zobaczył moje imię jakby trzebabyło się skontaktować, czy głos usłyszał czy coś..To trzeba było od razu pisać w poprawnej formie, a nie się czaićteraz będziesz musiał odpowiedzieć na tzw. "serie trudnych pytań "
![]()
Tylko że ja do katolickiej chodzę..Ze szkoły nie mają prawa Cię wywalić , zabrania tego konstytucja i prawa człowieka, po wiecej info zapraszam na niebieskie forum , albo do mnie na priv.
Teraz mi to obojętne. KIedyś się bałem, że co ludzie pomyślą. A teraz? Praktycznie cała rodzina wie, znajomych część.. Na początku było niezrozumienie, i takie pytania "ale jak to? dlaczego?" itp. A ostatnio nawet kuzynka 13-letnia chciała pogadać na ten temat, i w jakimś sensie rozumie ..^^I na forum wszędzie nie rozgłaszaj , świat ma uszy większe niż myslisz i możesz sie na tym potknąć bardzo boleśnie.
to taki zespół tak ?Telimenka pisze:Vivon a Ty lubisz Gentlemana?:)
To zapraszam tu :Sheera pisze:Najwyżej mnie ktoś napadnie i zbije/zbeszta/zgnoi. Szczerze, mało mnie to obchodzi. Nie widzę w ts czegoś nienormalnego, czy rzeczy, której trzeba się wstydzić. Nie pasuje komuś - niech spada i tyleNie musi się ze mną zadawać
![]()
A co do papierów, to trzeba jakieś mieć.. a ja jeszcze nie mam xP Aczkolwiek robiłem ostatnio jakieś testy od psychiatry, jak się dowiedział, ino nie wiem na co te testy, bo związanego nic z TS nie było... zobaczę przy następnej wizycie, bo wyniki powinny już być