Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
idle

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: idle »

Paul_Julian pisze:Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Własnie wyczytałem tu http://wererat.net/ratfacts.htm , że szczury mają pępki ! Kto ma fotkę szczurzego pępuszka , niech się natychmiast pochwali!
no to raczej nie jest dziwne, wydaje mi się, że wszystkie ssaki mają pępki, bo to blizna po odciętej pępowinie :) Tzn nie wiem jak to jest w przypadku dziobakow.. :)
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Trzeba zwracać uwagę z kim się zadawać i trzymać przyjaciół z dala od swoich aukcji na allegro :-\
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Ratunku! Szczury mi coś zepsuły :-X Przeglądałam allegro i dziady sztuk 5 wlazły mi w jednym momencie na laptopa ::) Włączyły różne dziwne rzeczy i między innymi zmniejszyły mi allegro. Wszystko jest oddalone i tak malutkie, że nie sposób zobaczyć co gdzie jest napisane ???
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
kulek

Wentzowa pisze:trzymać przyjaciół z dala od swoich aukcji na allegro :-\
Poprawka, trzeba trzymać swoich przyjaciół z dala od klawiatury kiedy przeglądasz allegro ;)
Nina
Kontakt:

Wentzowa pisze:
Wentzowa pisze:trzymać przyjaciół z dala od swoich aukcji na allegro :-\
Poprawka, trzeba trzymać swoich przyjaciół z dala od klawiatury kiedy przeglądasz allegro ;)
Trafne spostrzeżenie :P

Wieki nie łączyłam szczurów i mam mega stresa ::) Totalnie jak laik.

Haha, ale numer :D Choco iska Missy :D To chyba dobrze ^^ bo przed chwilą Miss leżała na plecach a Choco ją trzymała za futro ::)

EDIT
Nie wiem co zrobić z tym allegro :-\ Reszta stron działa normalnie.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Nina pisze:Ratunku! Szczury mi coś zepsuły :-X Przeglądałam allegro i dziady sztuk 5 wlazły mi w jednym momencie na laptopa ::) Włączyły różne dziwne rzeczy i między innymi zmniejszyły mi allegro. Wszystko jest oddalone i tak malutkie, że nie sposób zobaczyć co gdzie jest napisane ???

Alt (lub ctrl nigdy nie pamietam ) + scroll . Albo zoom In w menu . Bo chyba udało im sie zmniejszyc obraz :D

idle Wiem , ze wszystkie ssaki mają pępki , ale jakoś tak ... na forum gadamy o tylu szczurzych rzeczach , o małych szczurzych piętach i noskach , a jakoś na pępki nie trafiłem . No i wyamcać sie też nie dało :( Myslałem , że bedzie bardziej widać jak u psa czy kota ....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Paul_Julian pisze: Alt (lub ctrl nigdy nie pamietam ) + scroll . Albo zoom In w menu . Bo chyba udało im sie zmniejszyc obraz :D
Ctrl ;)
Nina
Kontakt:

Dziękuje! Działa ;D Skubańce, nie wiem jak one to zrobiły :D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Jak ?Szybko sprawnie i skutecznie :D
z tego cow iem to chyba ctrl+ minus tez działa :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
kulek

Działa, sprawdziłam. Tylko, że u mnie ctrl + scroll nie działa i musiałam ręcznie zmieniać :D (na exploerze siedzę i tam w rogu z prawej strony jest zmienianie stopnia powiększenia).

Ludzie, jak mi się nic nie chce :-\
Nina
Kontakt:

Ejj, dziewczyny śpią całą siódemką w koszyku, Missy na samym środku. One nie są normalne :D Ot tak sobie przyjąć obcego szczura :P Oby tak było też w klatce :) w sobote spróbujemy a jeszcze te pare dni będą razem tylko biegać.

Mi scroll przez chwile w ogóle nie działał, bo został troche wysunięty wścibskimi ząbkami ::)
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
kulek

Mi nie ma kto wyciągnąć wścibskimi ząbkami scrolla : ( Chyba, że sama sobie wyciągnę. O, to jest pomysł!
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

mała Molly już z nami jest :))
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Dawaj, ja wyciągnę ;D

Cholera, czekam na tego kuriera i czekam. Wyjechał z Zamościa o 7:42 i dalej go nie ma, a z Zamościa do Strzyżowa jest godzina jazdy. No rozumiem, że musi poodwiedzać inne wiochy, ale to taaak dłuuugo trwaaa.
A poza tym numer, który mam na allegro stracił ważność i mam teraz nowy. Dzwoniłam do UPS z zapytaniem czy mogę otrzymać kontakt z kurierem albo czy można by mu podać kontakt do mnie, a babka na to, iż "tak nie można, to polityka prywatności! Jak przesyłka nie dojedzie i drugi raz kurier będzie jechał to dopiero wtedy będzie można!" i odłożyła słuchawkę. To jest chore jak oni próbują zarabiać na bezrobotnych. Cholera... do Upy z takimi baranami.
Nina
Kontakt:

susurrement pisze:mała Molly już z nami jest :))
Wiesz, co chcemy, prawdaaa? ;>

Cegła, ja jak czekałam na towera, to też jajko znosiłam :P
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”