Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
na bhp facet mówił, że trzymanie minimum 10 minut- dopiero wtedy schłodzi te głębsze partie (wiem, mało oszczędna wersja- możesz nałożyć lodu z zamrażarki do woreczków i przyłożyć)
...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Wiem , ze najlepsze, ale sie nie da
Teraz tylko paskudnie szczypie, noooo ....
Żyć będziem , śniegu u nas dostatek
Zawsze mogę dac psu polizac , to sie zagoi. Ciekawe ,c zy szczurkowa ślina też tak działa ...

Żyć będziem , śniegu u nas dostatek

Zawsze mogę dac psu polizac , to sie zagoi. Ciekawe ,c zy szczurkowa ślina też tak działa ...
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Pfff...pozyczylam dziewczynie klatke gdy oddawalam albinosa! Pozniej spytala czy moze ja zatrzymac, powiedzialam ze moze za oplata i ona ze wplaci mi pieniadze. Teraz jest nieosiagalna ani na gg ani na komorce... chamstwo! ale mnie wkur... takie cos
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
- Kontakt:
Teli, dorwiemy ją, spokojnie 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Tak wkur^#(*%#^#zona nie byłam od dawna. Trzymajcie mnie, błagam. Mam ochotę krzyczeć, ryczeć, bić, kopać, pluć, zdeptać i rozwalić. Fajnych mam "przyjaciół", heh. 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Oj a cóż się stało? ;/Wentzowa pisze:Tak wkur^#(*%#^#zona nie byłam od dawna. Trzymajcie mnie, błagam. Mam ochotę krzyczeć, ryczeć, bić, kopać, pluć, zdeptać i rozwalić. Fajnych mam "przyjaciół", heh.
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Cóż, osoba nazywająca siebie samą moją przyjaciółką to podła żmija, która potrafi ugryźć w najczulsze miejsce. Dodatkowo odbiera wszystko co kocham. Nieeee no, to musi się skończyć. Jak ja jej nienawidzę w tym momencie 

ehh..przedwczoraj myślę sobie ; jakie ja mam grzeczne szczurki ,nic mi nie gryzą , nic mi nie kradną (nie liczyć tego ostatniego pieroga..),fajnie myślę sobie .
dzisiaj odkurzałam w pokoju , odsuwam pudełko za którym szczury sobie przesiadują i co widzę ? no co widzę ?
poznoszone szmatki za łóżkiem ,obtargana tapeta,zgryziony karton i do tego cudowna mieszaneczka szczurzych kupek
.
no ale przecież za to i nie tylko je kochamy
.
dzisiaj odkurzałam w pokoju , odsuwam pudełko za którym szczury sobie przesiadują i co widzę ? no co widzę ?
poznoszone szmatki za łóżkiem ,obtargana tapeta,zgryziony karton i do tego cudowna mieszaneczka szczurzych kupek

no ale przecież za to i nie tylko je kochamy

Ogonków Ci nie odbierzeWentzowa pisze:Cóż, osoba nazywająca siebie samą moją przyjaciółką to podła żmija, która potrafi ugryźć w najczulsze miejsce. Dodatkowo odbiera wszystko co kocham. Nieeee no, to musi się skończyć. Jak ja jej nienawidzę w tym momencie

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Kto ją tam wie : ( Już mi odebrała coś ważnego, a wydawałoby się, że to nie możliwe.LaCoka pisze: Ogonków Ci nie odbierze![]()
Tak btw, niech te badania się już skończą i wysyłajcie do mnie moje dziewuchy : ( Gdybym je tutaj miała to tylko spojrzałabym w stronę klatki i byłoby już dobrze. A tak? Nie jest dobrze, bo nie ma dziewczyn

Obejrzyj fotki w galeriiWentzowa pisze:Kto ją tam wie : ( Już mi odebrała coś ważnego, a wydawałoby się, że to nie możliwe.LaCoka pisze: Ogonków Ci nie odbierze![]()
Tak btw, niech te badania się już skończą i wysyłajcie do mnie moje dziewuchy : ( Gdybym je tutaj miała to tylko spojrzałabym w stronę klatki i byłoby już dobrze. A tak? Nie jest dobrze, bo nie ma dziewczyn

Wentzowa , wcale się nią nie przejmuj . Szkoda czasu ,nerwów i nawet łez na takie osoby. Najgorzej jest wtedy jeśli tej osobie się ufało najbardziej na świecie i myślało,że to 'przyjaźń na wieki wieków . '
Ja też miałam taką 'przyjaciółkę ' , przepłakałam kilka nocy , pomyślałam nad tym poważniej i się skończyło . Nie było sensu dalej ciągnąć tej przyjaźni.
Ja też miałam taką 'przyjaciółkę ' , przepłakałam kilka nocy , pomyślałam nad tym poważniej i się skończyło . Nie było sensu dalej ciągnąć tej przyjaźni.
- Paul_Julian
- Kontakt:
shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit , ale mamy trolla na forum
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
- Kontakt:
Paul, chodzi Ci o rozmnażacza ?
bez szczurków...
głowę ma rzeczywiście twardą.
nie potrafię zrozumieć kogoś,
kto upiera się przy swoim i mając podane na tacy logiczzne argumenty
nadal ciągnie swoją szopkę
nie potrafię zrozumieć kogoś,
kto upiera się przy swoim i mając podane na tacy logiczzne argumenty
nadal ciągnie swoją szopkę
...czyż nie dobija się koni...?