a ja się wystraszyłam, że może wstawiłam zdjęcie kopulujących szczurów i nawet o tym nie wiemsssouzie pisze:no jak poleciał z tym blogiem\, to aż mi dech zaparło![]()

Moderator: Junior Moderator
a ja się wystraszyłam, że może wstawiłam zdjęcie kopulujących szczurów i nawet o tym nie wiemsssouzie pisze:no jak poleciał z tym blogiem\, to aż mi dech zaparło![]()
Ale jest jeden plus ! Zareklamował Twojego blogaklimejszyn pisze:nie no, wiesz.. wkońcu wstawiam na swojego bloga rzeczy sprośne i szczeniackiePaul_Julian pisze:Klimejszyn , może by mu sie przydal taki malunek jak na Twoim blogu ? Wogole , pojechanie z tym tekstem o Twoim blogu to jest dopiero poziom ...podpodłogowy ...![]()
teraz to powinnam się zamknąć w pokoju, zgasić światło, wynająć szczurzego reproduktora i pobawić się w nianię, żeby mieć co robić.. bo aż wstyd do ludzi wyjśc![]()
przepraszam
oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłamMaga, w dobrym momencie zamknęłaś. jeszcze moment i zrobiłoby się nieprzyjemnie.
no tak..reklama jestPaul_Julian pisze:Ale jest jeden plus ! Zareklamował Twojego blogaCiekawe , ilu ludzi kliknęło
![]()
no ja bym nie miała.. wkońcu prowadzę HODOWLĘ, i robi się pamiątkowe zdjęcia poczęcia maluchów dla rodziców..sssouzie pisze:klimejszyn, a masz takie zdjęcia?![]()
coś czuje, że byłby to pocisk armatniRhenata pisze:oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłam![]()
aż mi szkoda, że temat zamkniętysssouzie pisze:coś czuje, że byłby to pocisk armatniRhenata pisze:oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłam![]()