Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
no i jestem sama z Botami. miłe towarzystwo, trzeba powiedzieć
podkradłam właśnie kilka żelków ze słodyczy młodszej siostry i znalazłam to:

dobranoc Botom.

podkradłam właśnie kilka żelków ze słodyczy młodszej siostry i znalazłam to:

dobranoc Botom.
...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Sołzaaaaaaaaaa , coś Ty zrobiła tej żelce? Może któras z dziewczyn ją przezuła ?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sssouzie nie ma to jak o 4 nad ranem robic zdjeca zelce...
.

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Czy Wy nie macie co po nocach robić?
Dziwnie sie czuje, nie wiem czy to po tym sterydzie, który dostałam, ale serce wali mi jak oszalałe przy najmniejszym wysiłku jak np pościelenie łóżka

Kąpielą sie zajme sama, masowanie to już nie moja broszkaPaul_Julian pisze:Nina wymasuj zadki +ciepła kąpiel . Masaz to najlepiej takie mocne "miąchanie" i ugniatanie. Ja po zastrzykach , to normalnie mam dośc na dobre 2 dni .Nina pisze:Ale jajaWłaśnie wróciłam z pogotowia xD
2 godziny temu wzięłam pierwszą dawke nowego antybiotyku. Dostałam tak masakrycznej reakcji alergicznej, że aż mi duszno było
Dostałam zastrzyki w oba pośladki. Nie moge chodzić

Dziwnie sie czuje, nie wiem czy to po tym sterydzie, który dostałam, ale serce wali mi jak oszalałe przy najmniejszym wysiłku jak np pościelenie łóżka

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ha no żelce zdjęcie zrobić wypadało, potem było już za późno na przedstawienie
nawet imienia nie zdążyłam wymyślić

nawet imienia nie zdążyłam wymyślić

Kurcze, ale jestem zmęczona po tej wczorajszej akcji. Mam nadzieje, że to nie znowu reakcja alergiczna 
Mamuśka przyniosła maść majerankową, musze wysmarować nosy małym białym
Tylko cholera, nie wiem jaką ilością. Nigdy tego cuda nie używałam 

Mamuśka przyniosła maść majerankową, musze wysmarować nosy małym białym

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
no taką ilość, żeby nie zapchać dziurek, a jednocześnie niezależnie jaką ilość- jak zliżą to się im nic nie stanie (a zliżą na bank)
Na ranną porę tego zrzucić nie mogę ale ja w tej żelce widzę mini odcisk jakiegoś mikroskopijnego szczura (wyraźny tułów i ogon)
A sama żelka przypomina pycho szczura.
Czy to się już kwalifikuje pod leczenie?

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
-
- Kontakt:
jak dla mnie też szczur, ale jakiś lekko przydeptany..Ania pisze:Na ranną porę tego zrzucić nie mogę ale ja w tej żelce widzę mini odcisk jakiegoś mikroskopijnego szczura (wyraźny tułów i ogon)A sama żelka przypomina pycho szczura.

aaaa, nie mogę znaleźć transportu dla dwóch kluch

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
aaa, ja myślałam, że to jest oczywiste
tak, Aniu, to szczurek, dlatego właśnie wrzuciłam go, tematycznie na forum

Klimejszyn, no trudno wymagać od żelka, żeby był identyczny jak nasze paskudy! ja tego żelka nie odlewałam na wzór moich dziewczyn
(zresztą ja tylko konsumowałam
)

tak, Aniu, to szczurek, dlatego właśnie wrzuciłam go, tematycznie na forum

ja żelkę znalazłam o 4 nad ranem, i tez wyglądał jak szczurekAnia pisze:Na ranną porę tego zrzucić nie mogę ale ja w tej żelce widzę mini odcisk jakiegoś mikroskopijnego szczura (wyraźny tułów i ogon)![]()

Klimejszyn, no trudno wymagać od żelka, żeby był identyczny jak nasze paskudy! ja tego żelka nie odlewałam na wzór moich dziewczyn

Jak dla mnie ta żelka to jakiś jamnik. Albo cuś
Ludu! Za chwilę mam autobus a tak mi się nie chce iść : ( Później jeszcze godzina z tym przychlastem i głupi wykład.

Ludu! Za chwilę mam autobus a tak mi się nie chce iść : ( Później jeszcze godzina z tym przychlastem i głupi wykład.

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Wiecie co, ja nie wyobrażam sobie mieszkania ze szczurami w jednym pokoju
Ta banda siedmiu oszołomów demoluje mi tutaj wszystko! Nie moge sie od nich opędzić
Przed chwilą stanęłam na łóżku żeby wyciągnąć Fride z doniczki na oknie, to pozostała szóstka oblazła mi stopy i trzymając mnie tymi zimnymi rękami lizała mi palce
Małe potwory!

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jeee, zostały mi już tylko 3 przedmioty do zaliczenia!
Gegra, WOS i matma. Z tym ostatnim nie dam sobie rady, wiem to! Omg, dlaczego mnie to spotyka, że na lekcjach umiem a na sprawdzianach nie ;_; Chociaż dziś na kartkówce napisałem na 3 o.O Cud chyba.
Za to z fizyki dostałem pałę. Dziwne trochę, bo wydrukowałem całej klasie ściągi na sprawdzian, wszyscy sobie ładnie pościągali i dostali dobre oceny. A ja pałę.. coś ta moja ściąga pechowa dla mnie była
Ale mam dwa na semestr, więc nie narzekam xD
I tragedia z angielskiego! 4 dostałem z kartkówki, unhappy byłem bardzo.. jak to wygląda, 6 piątek i czwóra no..
Łahaha, chodziłem dziś w szkole na przerwach w czapce i szaliku przyjaciółk, świetna ta czapka, chciała mi ją oddać, ale głupio mi było wziąć..
Jutro też jej zawinę i będę na przerwach nosić
Omg, jak zaczne pisać to nie mogę przestać. A i tak nikt tego nie czyta, po co ja się produkuję?

Za to z fizyki dostałem pałę. Dziwne trochę, bo wydrukowałem całej klasie ściągi na sprawdzian, wszyscy sobie ładnie pościągali i dostali dobre oceny. A ja pałę.. coś ta moja ściąga pechowa dla mnie była

I tragedia z angielskiego! 4 dostałem z kartkówki, unhappy byłem bardzo.. jak to wygląda, 6 piątek i czwóra no..

Łahaha, chodziłem dziś w szkole na przerwach w czapce i szaliku przyjaciółk, świetna ta czapka, chciała mi ją oddać, ale głupio mi było wziąć..

Omg, jak zaczne pisać to nie mogę przestać. A i tak nikt tego nie czyta, po co ja się produkuję?

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheer ja czytam 
A mnie mój Luby wystawił bo miał jechać ze mną po buty a nie pojedzie ;/ w sobotę mam studniówkę a nie mam butów ;/

A mnie mój Luby wystawił bo miał jechać ze mną po buty a nie pojedzie ;/ w sobotę mam studniówkę a nie mam butów ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama