Od 2 godzin zabieram się do wodorotlenków
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ja też przeczytałam
No nie chce mi się, noo 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
vicka, wodorotlenki miłe są. smaczne nawet.
bleee. ledwo zaliczyłam wczorajszą fizykę, dziś z kinematyki chyba pałę dostanę. 2 zadania zrobiłam w 10 min, do trzeciego wzoru nie pamiętałam, a 4 przez pół godziny robiłam i mi wyszło conajwyżej L=P. albo, ze czas jest zależny od wysokości, a wysokość od czasu.
co ja poradzę, że od rzutów ukośnychi równi pochyłych wolę kondensaty Bosego-Einsteina, splątanie kwantowe i nadprzewodniki?
kurde. kiedyś miałam ambicje. chciałam wrócić do funduszu, zrobić jakąś olimpiadę, dostać stypendium, pobawić się w EYP, zacząć znów malować...
a teraz chcę już tylko, by to się skończyło.
bleee. ledwo zaliczyłam wczorajszą fizykę, dziś z kinematyki chyba pałę dostanę. 2 zadania zrobiłam w 10 min, do trzeciego wzoru nie pamiętałam, a 4 przez pół godziny robiłam i mi wyszło conajwyżej L=P. albo, ze czas jest zależny od wysokości, a wysokość od czasu.
co ja poradzę, że od rzutów ukośnychi równi pochyłych wolę kondensaty Bosego-Einsteina, splątanie kwantowe i nadprzewodniki?
kurde. kiedyś miałam ambicje. chciałam wrócić do funduszu, zrobić jakąś olimpiadę, dostać stypendium, pobawić się w EYP, zacząć znów malować...
a teraz chcę już tylko, by to się skończyło.

I TAK UMRZESZ.
Kur... kurier mi całą podłoge zabłocił ... i kolejne 40 zł poszło na odesłanie tego połamanego badziewia
A taka ładna była klateczka i tak ładnie kolory były dobrane... boże jakiego mam ostatnio pecha to głowa mała... padne chyba na zawał niedługo...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ła, skończyłam!
Nie jest źle
Jutro jakiś wyjątkowy dzień, tylko 1 sprawdzian 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Muahahahah! Mam buty
i to jaaakie 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
LaCoka, pokaaaa! 
a mi Pan Psycholog zbadał płeć mózgu. zgadnijcie co wyszło
?

I TAK UMRZESZ.
Jesteś mężczyzną
?
O takiebubu pisze:LaCoka, pokaaaa!
http://www.aldoshoes.com/static/webUplo ... e_98_6.jpg
http://www.aldoshoes.com/static/webUplo ... e_98_9.jpg
http://www.aldoshoes.com/static/webUplo ... _98_12.jpg
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
zaj*****!!!
...ale ja bym się w nich zabiła... ile centymetrów ma obcas?
łohoho ,ale buty . nie ma co . 
LaCoka, swietne! A są wygodne?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
ivcia, nieee.
wyszła mi androgyniczna płeć mózgu. czyli, ze mam więcej cech kobiecych(56pkt.) od przeciętnej kobiety, ale też więcej męskich(65pkt.) od przeciętnego mężczyzny. czyli jestem fajna^^
buty ładne, chociaż mi się ta pseudowężowa faktura nie podoba.
wyszła mi androgyniczna płeć mózgu. czyli, ze mam więcej cech kobiecych(56pkt.) od przeciętnej kobiety, ale też więcej męskich(65pkt.) od przeciętnego mężczyzny. czyli jestem fajna^^
buty ładne, chociaż mi się ta pseudowężowa faktura nie podoba.

I TAK UMRZESZ.
Znaczy pozytywnie...?Landrynka pisze:ivcia, nieee.
- sr-ola
Właśnie odkryłam opuchliznę/ zgrubienie na ogonku mojej Siwej (ja wiem? na około 2 cm długości ogonka, "naokoło"). Wczoraj jeszcze nie było a niedawno wróciłam do domu. Spotkaliście się może z czymś takim? Nie piszczy ani się nie wyrywa jak macam, czyli raczej nie boli, hasa po pokoju jak zawsze. Do weta pojadę dopiero jutro wieczorem, a póki co- przychodzi Wam do głowy co to może być? Złamanie raczej by bolało, prawda? Śladów ugryzienia nie ma.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]