nie wiem które, właścicielka mi nie napisała, ale jak do niej pojadę to się zobaczy. jakby była niebieska panienka..
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ja też
są tylko dwie dziewczynki, które zostaną u mnie najprawdopodobniej 
nie wiem które, właścicielka mi nie napisała, ale jak do niej pojadę to się zobaczy. jakby była niebieska panienka..
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Właśnie dlatego tutaj rozpaczam : ( Bo mi się marzy taka niebieski ciur (a komu kto go nie ma się nie marzy?
). Nic. Może kiedy indziej.
A tobie zazdroszczę, noooo.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
klimejszyn
- Kontakt:
może kiedyś trafi się niebieściak do adopcji
ja przynajmniej przez chwilę poobcuję sobie z samczykami, bo mam dziewczęce stadko i nigdy nie miałam styczności z jajcarzami
ja przynajmniej przez chwilę poobcuję sobie z samczykami, bo mam dziewczęce stadko i nigdy nie miałam styczności z jajcarzami
bez szczurków...
No może się trafi
Mam nadzieję. Zaaaazdroszczę : (
Właśnie czytam dzieciakowi Gości z kosmosu w Dolinie Muminków
Uuuuwielbiam to.
Właśnie czytam dzieciakowi Gości z kosmosu w Dolinie Muminków
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Jak to komu? Mi.Wentzowa pisze: Bo mi się marzy taka niebieski ciur (a komu kto go nie ma się nie marzy?).
Nigdy nie chciałam i nadal nie chce mieć niebieskiego szczura.
Hmm, chyba dołącze Elishke do stada maluszków
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- UprzejmaCegła
Jestem już w domu 
Ubawiłam się po pachi w genialnym towarzystwie i jestem niesamowicie zadowolona
Najbardziej rozwalały mnie wszelakie raciczkowe minki
są wręcz nie do opisania 
Jeżeli w przyszłości będę miała do wyboru pójść na koncert albo bawić się w tak wybornym gronie - wybiorę drugie
Klatka przyszła
jest oooogroooomnaaaa i piękna
dzisiaj wieczorem coś napstrykam i wrzucę do mojego tematu
Idę umeblować nową willę moim pierdołom
Ubawiłam się po pachi w genialnym towarzystwie i jestem niesamowicie zadowolona
Najbardziej rozwalały mnie wszelakie raciczkowe minki
Jeżeli w przyszłości będę miała do wyboru pójść na koncert albo bawić się w tak wybornym gronie - wybiorę drugie
Klatka przyszła
Idę umeblować nową willę moim pierdołom
Teli dowiedziałam się od niej, że idę sama na studniówkę ....
Ivcia obeszło się bez rękoczynów więc mogłam godzinkę dłużej pospać ;P
Ivcia obeszło się bez rękoczynów więc mogłam godzinkę dłużej pospać ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
o nie! CEgła, ja dziś po 18 wyjeżdżam i nie będę miała internetu do poniedziałku!
ja się tak nie bawię!dawaj teraz jakąś fotę, nawet rozmazaną na pocieszenie dla sołzy::)
ja się tak nie bawię!dawaj teraz jakąś fotę, nawet rozmazaną na pocieszenie dla sołzy::)
...czyż nie dobija się koni...?
Nioch nioch niochUprzejmaCegła pisze:Ubawiłam się po pachi w genialnym towarzystwie i jestem niesamowicie zadowolona
Najbardziej rozwalały mnie wszelakie raciczkowe minkisą wręcz nie do opisania
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Ja właśnie postawiłam klatkę malutkiej koło klatki Lolka. Siadłam do kompa i zastanawiam się - co ten Lolek tak kicha. Patrzę a ten dupek nastroszony przy prętach fuczy i tupie. Bleh, będzie ciężkie łączenie.
A to gnojek wstrętny z tego Lolka... fukać na taką piękną panienkę.
Powiedz mu że tak się nie godzi... co z niego za gentleman... niech się wstydzi!
Powiedz mu że tak się nie godzi... co z niego za gentleman... niech się wstydzi!
na razie łączyłam tylko 2 razy, i za każdym razem wydawało się ciężkie..
patrząc na borykanie się innych z łączeniem mogę stwierdzić, że i tak miałam szczęście.
no ale to jest tak: głupi szczęście ma
(hehe, lavena, rzeczywiście, trzeba mu trochę po gentelmenskości pojechać
)
patrząc na borykanie się innych z łączeniem mogę stwierdzić, że i tak miałam szczęście.
no ale to jest tak: głupi szczęście ma
(hehe, lavena, rzeczywiście, trzeba mu trochę po gentelmenskości pojechać
- Paul_Julian
- Kontakt:
łaaaaaaaaa! zooplus przysle mi za free kuwete do Casity, bo napisałem , ze mi sie szczury przegryzły przez kuwete i podesłałem fotki! Normalnie full profesjonalizm !
A jutro odbieram kastracika!
A jutro odbieram kastracika!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
nie jestem pewna, czy ząbków też nie powinieneś reklamowaćPaul_Julian pisze: bo napisałem , ze mi sie szczury przegryzły przez kuwete i podesłałem fotki!
może mają jakieś na stanie?
czy u was też tak jest, że każdy szczur ma swój zapach?
wiem, że szybko wchłaniają zapachy tego na czym śpią na przykład, no u mnie tez tak jest,
ale poza tym mają każda swój zapach, indywidualny i świetnie wyczuwany.
nawet pomimo tego, że wszystkie trzy spały przytulone do siebie w szufadzie
wiem, że szybko wchłaniają zapachy tego na czym śpią na przykład, no u mnie tez tak jest,
ale poza tym mają każda swój zapach, indywidualny i świetnie wyczuwany.
nawet pomimo tego, że wszystkie trzy spały przytulone do siebie w szufadzie