Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Prawidłowy jest dosć podobny do tego, ale nie identyczny . Podobny rodzaj pytan . Spróbuj z tymi co wrzuciłem wyżej , bo sa na pewno ok trudno znaleśc te prawidłowe testy , bo sa chronione .
Paul_Julian pisze:
Prawidłowy jest dosć podobny do tego, ale nie identyczny . Podobny rodzaj pytan . Spróbuj z tymi co wrzuciłem wyżej , bo sa na pewno ok trudno znaleśc te prawidłowe testy , bo sa chronione .
Właśnie zrobiłam ten podstawowy test i wyszło mi 69 pkt czyli mam:
- męski "MUSK"
- skłonności lesbijskie
Ej no , ale ja mówiłem powaznie noooooo . Rózne skłonnosci można mieć , SM na przykład albo cooooo ....
Wybaczcie , widziałem dzisiaj na sieci akwarelę smoka uprawiającego sex z samochodem (!) i mi wykrzywiło zwoje mózgowe...
Pardon, ja już przewrażliwiona ciut jestem na punkcie podobnych komentarzy; z różnymi się człek spotyka
E, w ogóle dzielenie czegokolwiek na "męskie" i "kobiece" jest takie, no... Stereotypowe. Sporo dyskusji na ten temat u nas na ćwiczeniach się wywiązuje. A propos, w następnym semestrze zaczynamy gender studies; doczekać się nie mogę!
Zorlis pisze:Pardon, ja już przewrażliwiona ciut jestem na punkcie podobnych komentarzy; z różnymi się człek spotyka
E, w ogóle dzielenie czegokolwiek na "męskie" i "kobiece" jest takie, no... Stereotypowe. Sporo dyskusji na ten temat u nas na ćwiczeniach się wywiązuje. A propos, w następnym semestrze zaczynamy gender studies; doczekać się nie mogę!
Spokojnie , jestem niegroznym żuczkiem , jak zaczynasz gender studies to moze Cie zaciekawić nasza drobna dyskusja w okolicach strony 285-286 , jesli mogę Ci słuzyc ew. info na temat to PMkaj.
smok z samochodem? to jest nothing ze tak powiem
Ale mnie spaczyło, no ... takich cudów nie widziałem
paul julian, ręcznie. cytujesz całość i sobie poprawiasz.
te testy takie dosyć średnie są. od razu wiadomo, która odpowiedź jest "męska", a która "kobieca". 105 pkt i lesbijstwo mi wyszło
"mój" polegał na tym że było 35 cech, każdej należało przyporządkować wartość z przedziału 1-5. było po ileśtam cech kobiecych i męskich i sumowało się punkty. kilka cech było bezpłciowych. jeśli oba wyniki były poniżej 52, płeć mózgu była nieokreślona. wynik płci własnej powyżej 51, a przeciwnej poniżej 52 oznaczał męską kobietę/kobiecego mężczyznę (ok 5%populacji. oba powyżej 51 oznaczały androgeniczną płeć mózgu, czyli zaj*****.
generalnie tego testu nie znajdziecie w necie, gdyż upublicznianie testów psychologicznych jest karalne.
Landrynka pisze:paul julian, ręcznie. cytujesz całość i sobie poprawiasz.
Wiedziałem , ze to nie będzie takie łatwe Trzeba poćwiczyć .
Landrynka pisze:te testy takie dosyć średnie są. od razu wiadomo, która odpowiedź jest "męska", a która "kobieca". 105 pkt i lesbijstwo mi wyszło
"mój" polegał na tym że było 35 cech, każdej należało przyporządkować wartość z przedziału 1-5. było po ileśtam cech kobiecych i męskich i sumowało się punkty. kilka cech było bezpłciowych. jeśli oba wyniki były poniżej 52, płeć mózgu była nieokreślona. wynik płci własnej powyżej 51, a przeciwnej poniżej 52 oznaczał męską kobietę/kobiecego mężczyznę (ok 5%populacji. oba powyżej 51 oznaczały androgeniczną płeć mózgu, czyli zaj*****.
generalnie tego testu nie znajdziecie w necie, gdyż upublicznianie testów psychologicznych jest karalne.
Te dwa , które podałem miałem na badaniach. Oczywiscie oprócz tego ma się jeszcze inne w tym kierunku .
Ten test , o którym mówisz jest podobny do tego co robiła Cegiełka , i tez go widziałem w sieci .
Wiadomo , ze wrzucenie do sieci jest karalne , ale ja juz widziałem testy MMPI ( tzw. test na 600 pytań, jesli ktoś wie o co chodzi) , więc wszystko można znaleść .