Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Nic mi się nieeeeee chceeeeeee! A jutro jest turniej siatkia a mi się tak nie chce ...
Jestem na siebie wściekła 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle... cholerny ups połamał mi klatkę w transporcie, a dokładnie wszystkie jej plastikowe czesci... 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Zbliża się sesja... 

Naprawde jak mnie coś nie trafi to bedzie cud 

Ch&^%wy dzień
Nie dość, że o 15stej przyjedzie po mnie ten kretyn to jeszcze mój kretyn się wyprowadził. Najlepsza partia w mieście poszła się za przeproszeniem je##ć.
I nie mam fajnych sukienek, a są mi potrzebne.

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Jeeeny
Ile można!? Potrzebuje moich klatek, które dałam na tymczas jak oddawałam ciury, moje myszy cisną się w tak małej klatce, że szkoda gadać, wypuszczam je na wybieg jak tylko mam czas, no ale ile można , noo. Piszę na gg po kilka wiadomości, nie dochodzą one wcale chyba? Jak już trafie na moment kiedy jest, to jak uda mi się domówić, to później i tak nie przyjeżdża.. Dostałam nr telefonu. Dzwoniła moja mama- odebrała jakaś inna osoba, miała przekazać żeby zadzwoniła - nie zadzwoniła.
Mam już tego dosyć. Czuję się jak idiotka sprawdzając ciągle czy jest i non stop pisać 'jesteś?'.
Zabijcie mnieeee

Mam już tego dosyć. Czuję się jak idiotka sprawdzając ciągle czy jest i non stop pisać 'jesteś?'.
Zabijcie mnieeee

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- susurrement
powinnam się nieziemsko cieszyć, bo jutro rusza remont łazienki.
a ja siedzę i smucę. cholera wie czemu.
a ja siedzę i smucę. cholera wie czemu.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
smutno mi bo moje ciurki beda musialy mnie opuscic
i nic nie moge zrobic

„gdy ktoś krzywdzi psa anioł traci pióro,
pomagając skrzywdzonym i okaleczonym przez ludzi zwierzakom
-ratujemy anioły!”
-ratujemy anioły!”
renutka90 też przez to przechodziłam, ale teraz najważniejsze, żeby znalazły dobry domek..
Jutro trzeba do szkooołyyy, a tak mi się nieeee chceeee, że szooook! ..
Niby tylko 4 lekcje, ale jak pomyślę, że rozszerzenia są to jakoś nei mam ochoty na to wszystko..
Jeszcze historia, a ja nie zrobiłam zadania :/ I jeszcze dobija mnie wstawanie tak wcześnie i gonienie do szkoły, bo mój autobus lubi przyjeżdzać 20 minut po czasie :/
Na dodatek nie piłam już dawno kawy :/ ..
Jutro trzeba do szkooołyyy, a tak mi się nieeee chceeee, że szooook! ..
Niby tylko 4 lekcje, ale jak pomyślę, że rozszerzenia są to jakoś nei mam ochoty na to wszystko..
Jeszcze historia, a ja nie zrobiłam zadania :/ I jeszcze dobija mnie wstawanie tak wcześnie i gonienie do szkoły, bo mój autobus lubi przyjeżdzać 20 minut po czasie :/
Na dodatek nie piłam już dawno kawy :/ ..
To nic ja kolokwium za kolokwium a praktycznie nic nie umiem nie mam ksiazek
„gdy ktoś krzywdzi psa anioł traci pióro,
-ratujemy anioły!”
-ratujemy anioły!”
Nie chce mi sie siadac do ekonometriii... strasznie mi sie nie chce....

Dzisiaj nie byłam w szkole, strasznie źle się czuję, jestem zła na brata i ogólnie wkurzona na wszystko co się rusza (ew. papierek ruszany przez wiatr). Nie mogę wyjść na dwór i nie pojechałam do dentysty..
Zaraz mnie tutaj szlag jasny trafi i krew nagła zaleje.
Zaraz mnie tutaj szlag jasny trafi i krew nagła zaleje.
a mnie wścieklizna wzięła wczoraj. pojechałam na wykłady, cieszyłam się, że wreszcie skończę o 16.
a profesor stwierdził, że nam zrobi wykłady jeszcze do 18.30.
i zamiast zrobić nam egzamin w terminie sesji, zrobi za 2 tyg. (a sesja za 4)
grrr
i w dodatku przez ten wykład spóźniłam się 5 minut na autobus, następny za 2h był.
stałam na tym mrozie, i wypluwałam płuca.a po dotarciu do domu nafaszerowałam się tabletkami,
gorący prysznic i padłam. nawet się należycie z kleptomankami nie przywitałam...
a jakie one kochane, poczekały do rana z harcami
no...wyrzuciłam z siebie wszystko
a profesor stwierdził, że nam zrobi wykłady jeszcze do 18.30.
i zamiast zrobić nam egzamin w terminie sesji, zrobi za 2 tyg. (a sesja za 4)
grrr
i w dodatku przez ten wykład spóźniłam się 5 minut na autobus, następny za 2h był.
stałam na tym mrozie, i wypluwałam płuca.a po dotarciu do domu nafaszerowałam się tabletkami,
gorący prysznic i padłam. nawet się należycie z kleptomankami nie przywitałam...
a jakie one kochane, poczekały do rana z harcami

no...wyrzuciłam z siebie wszystko
...czyż nie dobija się koni...?