moje male zoo
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje male zoo
Opowiedz coś o nowym przybyszu! 

bedzie to malutka dziewczynka fuzzy z ciemna plamka nad oczkiem, i czarnymi oczkami, jest przesliczna i oswojona z czlowiekiem, tylko mam problem z imieniem moz Wy cos mi podpowiecie, bede wdzieczna
- Dulcissima
Kashira, właśnie przyjechałyśmy ze szczurką do mnie do domu - i mogę powiedzieć tylko jedno:
Ona jest po prostu piękna

Na razie jeszcze trochę zestresowana podróżą, ale dostała troszkę gerberka i kawałek jabłuszka. Siedzi teraz u mnie w kapturze i odreagowuje stresy po podróży.
Mam nadzieję, że już jutro będzie u Ciebie
Ona jest po prostu piękna

Na razie jeszcze trochę zestresowana podróżą, ale dostała troszkę gerberka i kawałek jabłuszka. Siedzi teraz u mnie w kapturze i odreagowuje stresy po podróży.
Mam nadzieję, że już jutro będzie u Ciebie

Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
tak napewno dzisiaj ja odbiore
Dulcissimo nie wiem jak Ci dziekowac
Dulcissimo nie wiem jak Ci dziekowac

szczurek jest juz u mnie jest sliczna slodka i kochana.
- Dulcissima
W takim razie czekamy na zdjęcia
Chciałabym zobaczyć obie babeczki razem, w końcu mała spędziła parę godzin pod moją bluzą (przy okazji wygryzając w niej sporą dziurę, co dzisiaj zauważyłam
)

Chciałabym zobaczyć obie babeczki razem, w końcu mała spędziła parę godzin pod moją bluzą (przy okazji wygryzając w niej sporą dziurę, co dzisiaj zauważyłam

Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
na razie jest chyba za bardzo wystrachana na sesje, ale juz niedlugo mam nadzieje uda mi sie ja z domku wyciagnac.
Ale ona piękna ; O No zakochałam się! Marzę o takiej <3
zdjecia sa od poprzedniej wlascicielki dlatego siedzi jeszcze w akwarium.
śliczna jest
i ta plamka na pyszczku słodziachna a imię już wybrane?

ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
ależ....
ja też chcę taką dziewczynkę, ja chcę ja chcę ja chcę...
piękna
a gdzie taką dziewuszkę znalazłaś?

ja też chcę taką dziewczynkę, ja chcę ja chcę ja chcę...
piękna

a gdzie taką dziewuszkę znalazłaś?

...czyż nie dobija się koni...?