jasne, że sie mówi. np to, że nie chce chodzic w garniturze czy że teraz ma długie włosy.Rhenata pisze:to nie jest chęć posiadania najnowszego PlayStation..tu się nie mówi ze ci się odwidzi i zmądrzejesz...zresztą za dwa lata jeszcze dziesięc razy Ci się odmieni i zmądrzejesz.. =]
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Poza tym zalbi, z tego co wiem to Sheerun jest "facetem uwięzionym w ciele kobiety" więc niech cię nie dziwi, że ubiera się mało męsko...
Sheerun - kurde, muszę się odzwyczajać od wołania do Ciebie Sheera
- świetna tapeta. Pożyczyłbyś!
Sheerun - kurde, muszę się odzwyczajać od wołania do Ciebie Sheera

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
W. weź mi to wytłumacz bo chyba nie rozumiem =PWentzowa pisze:"facetem uwięzionym w ciele kobiety"
Facet uwięziony w ciele kobiety - to znaczy, że osobnik jest płci żeńskiej lecz psychicznie czuje się mężczyzną. O.zalbi pisze: W. weź mi to wytłumacz bo chyba nie rozumiem =P
Poza tym jeśli źle mówię to przepraszam, tak wywnioskowałam po jednym twoim wpisie na forum Sheer

Zaraz biorę się za zakładanie konta na nk. Nie chcę mi się. Nie lubię tego portalu 
Niestety mój rok na studiach upodobał sobie nk, jako forum informacyjne
Buuu...

Niestety mój rok na studiach upodobał sobie nk, jako forum informacyjne

Buuu...
ivcia: nie zakładaj. po co ci taka NKowa ekipa? ;P
ej a propos studniówek, to była jedyna chyba okazja w moim życiu, kiedy miałam na gębie profesjonalny makijaż robiony zresztą w TV przez ichnią wizażystkę, czy jak to tam zwą.
poszłam na studniówkę i nikt mnie nie poznał
potem jak ludzie widzieli jakieś zdjęcia, też nie mogli mnie poznac i myśleli, że ich nabieram, że to ja.
bo normalnie to nie jestem ładna.
w sumie to wkurzające!
sheer: w sumie jest w tym coś, co zalbi pisze. garniaki są fe
ej a propos studniówek, to była jedyna chyba okazja w moim życiu, kiedy miałam na gębie profesjonalny makijaż robiony zresztą w TV przez ichnią wizażystkę, czy jak to tam zwą.
poszłam na studniówkę i nikt mnie nie poznał

potem jak ludzie widzieli jakieś zdjęcia, też nie mogli mnie poznac i myśleli, że ich nabieram, że to ja.
bo normalnie to nie jestem ładna.
w sumie to wkurzające!
sheer: w sumie jest w tym coś, co zalbi pisze. garniaki są fe

ten się nie myli, kto nic nie robi
Dobrze mówisz xPWentzowa pisze:Facet uwięziony w ciele kobiety - to znaczy, że osobnik jest płci żeńskiej lecz psychicznie czuje się mężczyzną. O.zalbi pisze: W. weź mi to wytłumacz bo chyba nie rozumiem =P
Poza tym jeśli źle mówię to przepraszam, tak wywnioskowałam po jednym twoim wpisie na forum Sheer
Zalbi - nie zrozumiałem co mi sie odmieni. To że chcę zmienić płeć, czy to w czym i czy w ogóle, pójdę na studniówkę?

Jak tak się wam ta tapeta podoba, to mata http://images37.fotosik.pl/244/672673bbeeae2fba.jpg

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Ja sobie tapetę pozwolę zabrać i ustawić : D
BTW zauważyłeś?
Ja się dałam i mam od wczoraj facebooka. Ma ktoś może?
BTW zauważyłeś?

Wentzowa pisze:Ej jakie fajne masz te powtory, pożycz ;>
Wentzowa pisze:Teraz to pożyczysz mi i potwory i klatkę, Sheera.
Ivcia - nasza-klasa jest złem, nie zakładaj, nie daj sięWentzowa pisze:świetna tapeta. Pożyczyłbyś!

Ja się dałam i mam od wczoraj facebooka. Ma ktoś może?
...czyż nie dobija się koni...?
-
- Kontakt:
Sheer, w czym Ty robisz te tapety ? ja też chcę umieć :CSheeruun pisze:Jak tak się wam ta tapeta podoba, to mata http://images37.fotosik.pl/244/672673bbeeae2fba.jpg A nuż się komuś przyda xP
wiem ! jak będę miała ładne zdjęcia moich wszystkich ogonów to Cię wykorzystam i mi taką zrobisz

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Grzybowa jest pycha! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
- Kontakt:
posprzatałam pokój ! jest czysto jak jeszcze nigdy, aż ogony są zdziwione bo nie chcą z klatki wyjść 

bez szczurków...
Tak !Grzybowa jest dobra a ja jeszcze ostatnio polubiłam serową 

Cheedarek [*]
taak , grzybowa jest mniam !
i serowa też.
Teli..?
du ju łont tu giw mi grzybowa?

Teli..?
du ju łont tu giw mi grzybowa?

Wentzowa, zauważyłem, ty wszystko chcesz pożyczać..
Klimejszyn, przecież ta tapeta jest banalna! To tylko nałożenie na siebie zdjęć i "wytarcie" niepotrzebnych fragmentów miękką gumką
A, i robione w photoshopie CS2
Jak chcesz mogę ci zrobić takich nawet zestaw, toż to zajmuje maksimum parę minut 

Klimejszyn, przecież ta tapeta jest banalna! To tylko nałożenie na siebie zdjęć i "wytarcie" niepotrzebnych fragmentów miękką gumką

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..