Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jak widze takie zdjęcia, to resztki mojego gmr sie włączają...
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
ledamem pisze:Aersnem pamiętaj że do wzięcia są jeszcze 2 dziewczynki niestety nie dumbo, ale równie śliczne
Rozwód czy szczurzynka - oto jest pytanie;D
TŻ poczynił naprawdę wielki wysiłek akceptując dwie moje panny. Jeszcze trochę poczekam zanim go narażę na kolejną niespodziewankę
odkąd odszedł Pumbuś nic się u nas właściwie nie działo.. poza depresją Plamki po utracie Przyjaciela i ciągłych bitew gnojków, względny spokój. w weekend zauważyłam u Plamki śluzowatą żółtą wydzielinę z pochwy. macica jest powiększona. najprawdopodobniej zaczyna nam się ropomacicze dostaje silny antybiotyk w iniekcji, mam nadzieję, że uda się rozpędzić to cholerstwo.. na dniach najpewniej zrobimy usg i zadecydujemy czy robimy zabieg
pocieszające jest to, że jest dość młoda.. ma ok 1 roku i 4 miesięcy. no i ew zabieg byłby robiony na narkozie wziewnej. mimo to nie napawa mnie to optymizmem
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]